- 19 Ağustos 2010
- 4.604
- 3.550
- 448
- Konu Sahibi hayalerdesin
-
Ama ben size ne diyorum, siz ne diyorsunuzBende işte o ilk heyecanları arıyorum.
Anlamadim cnim ne demek istedigini?
Kizlar suan arkadasla msjlasiyorum ve buraya uye diil yapicaz ins.:) hazir bu konuda knusulurken sor diyor.deminde yazdim yorumda arkadasa hatta.esi arkadasimi pavyondan cirkin bi kadinla aldatmis.once gtmis pavyona sora hergun gtmeye baslamis.orda kadinla veya kadinlarla tel alisverisi falan tabi.sarilmalar opmeler falan.sorada orda kadinin birinin evine gtmis gerisi malum.bunlar soradan telde yakalaniyor.arkadsim kafayi yior aylarca bitane cocuklari war.atamiyor o evde naptilar nasil yaptilar diye.surekli dusunuyor.sizce bi pavyon kadini icin degermi surekli naptiklarini dusunmek?sonucta pavyon kadini kac kisiyle yapiyor kim bilir .oyle moral veriyorum bende napim
babanız gerçekten bi şans ver mi dedi. inanamıyorum gerçekten.
Neden diye sordugumda boşlukta olduğunu benim son zamanlarda onu beğenmediğimi düşündüğünü bir anlık Erkekçe bir his olduğunu söylüyor hep. Bir daha asla tekrarı olmayacak diyor. Seni kaybetme korkusunu artık bana yaşatma diyor. Ama unutamıyorum.
O kadınla hayal kurmasını unutamıyorum. Bana yalan soylemesini unutamıyorum. Vee bu durum beni çok mutsuz ediyor.
Fikirlerinize ihtiyacım var. Evliligimde ki rutine binen şeyleri değiştirmek ve tekrar eskisi gibi gözü benden başkasını görmeyen kocamı nasıl geri kazanabilirim ?
Şuan için boşanmaya düşünmüyorum ama açık açık konuştum onla hadi normal bi zaman olsa bi şans istesen neyse ama bizim çocuğumuzu tasirken bunu yapman çok daha kötü dedim. Yaklaşık 4 ay sürede düşündüm ve oda ne yapacağıma karar vermek istediğim için düşündüğümü bildi. Yeri geldi konusunu açtım defalarca. Yeri geldi bağırdım çağırdım. Ona güvenmediğimı eskisi gibi sevmediğimi defalarca söyledim.
O bilmeden babama da durumu anlattim. Bi şans vermemi biraz da babam istadı bi hatadır kızım tek bir şans ver diye. Tekrarı durumunda işi sana bırakmam diyerek yanımda olduğunu bilerek bu kararı verdim. Göreceğiz bakalım. Ha artık eskisi gibi telini de kurcalamiyorum. Yaparsa elbette karşıma çıkar.
kesinlikle onaylamıyorum ama benim babam ağzını burnunu kırardı heraldeEe o da erkek
kızlari eve geri dönecek diye ödleri kopuyor
evli olsun da millet hakkında konuşmasın da
ne olursa olsun
Anladim canim inşallah hersey gonlunun guzelligince olsun unutmak zor tabi ama aklina başka yönlere cekersen surekli olanlari düşünüp kendini heder etme bebeginle ilgilen bırak kocan iyi olsun seninle istedigin zaman çık bebeginle dolaş yürüyüş yap kendine bak bunları eşin için değil kendin için yap yani bir evlilikte olacak en kötü sey olmus ihanet artik ne kadar kötü birsey olabilir ki kendini mutlu et gulumsemeyi unutma iyi aksamlarŞuan için boşanmaya düşünmüyorum ama açık açık konuştum onla hadi normal bi zaman olsa bi şans istesen neyse ama bizim çocuğumuzu tasirken bunu yapman çok daha kötü dedim. Yaklaşık 4 ay sürede düşündüm ve oda ne yapacağıma karar vermek istediğim için düşündüğümü bildi. Yeri geldi konusunu açtım defalarca. Yeri geldi bağırdım çağırdım. Ona güvenmediğimı eskisi gibi sevmediğimi defalarca söyledim. Sanma ki çocuk var
rahat diye gitmem onu da yaparım izimi bulamazsın da dedim ve sadece kendim için keşke dememek için ona şans verdiğimi bir daha da bu şansının olmayacağının üstüne basa basa belli ettim. Ki bu dediklerimi de istersem yapabilecek güçteyım. O bilmeden babama da durumu anlattim. Bi şans vermemi biraz da babam istadı bi hatadır kızım tek bir şans ver diye. Tekrarı durumunda işi sana bırakmam diyerek yanımda olduğunu bilerek bu kararı verdim. Göreceğiz bakalım. Ha artık eskisi gibi telini de kurcalamiyorum. Yaparsa elbette karşıma çıkar. Şimdi aptalca değil ya önlem alır. Benim tek derdim artık beynimin huzura kavuşması bunları düşünmekten vazgeçebilmek ve evet şans verdiysem gerçek bir şans olmasi işte
Çok yakın bi tanıdığımın kocası bundan 4-5 sene önce aynı şekilde yakalanmıştı.eski kız arkadaşı ile görüşmeye başlamış. kadında evli iki çocuğu varmış. Bizimki tesadüfen mesajları görmüş. Dalga geçiyorlarmış kadınla üstelik. Anlattığında yuhh artık demiştim. Bizimki evle ilgilenmez çocuğuyla öyle. Çalışıyorum yoruluyorum diye herşeyi kaynanasının üstüne yıkar. Beraber oturuyorlar. Eşine evliliğinin ilk yılından beri laf sokar. Kıskanır güler yüz göstermez bakımına özen göstermez vs vs. Bilenler kendi itiyor der. Kocasıda kendine bakar süslenir. Ya boşanacaksın yada ilişkinizi düzeltmeye çalışacaksın geçmişi bırakacaksın dedim. Boşanmadı ama çabada göstermedi. Sonuç geçen kış aynı şey yine olmuş yine yakalamış. Sanırım bu böyle devam edecek. Saatlerce konuş tavsiye ver pek işe yaramaz bildiğini okur bi psikoloji galiba. Allah herkesin yuvasına huzur versin
Evet arkadaşlar aldatildim. Nerden başlasam anlatmaya gerçekten bilemiyorum.
4 yıllık evliyim. 5 aylik bir bebeğim var. Aldatıldığımı 10 günlük logusalik iken öğrendim ilk olarak. Bir gece oğlumu emzirmeye kalktığımda eşimin telefonu elime aldım ve mesajlarını okudum. Bir kadının evine gittiğini öğrendim. Hemen uyandırıp sorduğumda bel ağrısı için iğne yaptırmaya gittim dedi. Gerçekten de beli ağrıyordu o günlerde. Biraz tartıştık ama annemde bende olduğu için çok uzatmadım.
O günden sonra her gece eşimin teli kurcalamaya başladım. Ve aradan bir hafta geçtiğinde bir gece WiFi nin ve net paketinin kapalı olduğunu gördüm. Açtım ve gelen mesajlarla yıkıldım. Kadının birisi uygunsüz fotoğraflarını göndermiş sabah sana supriz yapmak istedim kocacım yazmıştı. Ne yapacağımı şaşırdım. Hemen mesajların fotoğrafını çektim ve kadının numarasini aldım. Tanışmak isterim çok begendim sizi diye mesaj attım. Kim olduğumu sordu ve sonra engelledi beni. Bu arada da eşim uyandiye beni uyanık gördü ve telini aramaya başladı. Al burda dedim ve uzattım teli. O mesajlar ne diye sordum ve o anda yine mesaj geldi. Hemen sildi. Internetten sohbet sitesinde o gün tanışıp konusmuslar. Erkekçe bir duygu olduğunu söyledi. Yalvarıp ağladı bana son bir şans ver diye.
Ertesi gün kadına mesaj attım ve tüm yazışmalarını istedim. Açıkçası okuduklarim benim kaldiramadigim şeylerdi. Sapıkça konusmuslar kadin resimler yollamış vs vs.
Sonra ilk mesaj attığını aradım. Ortaokul arkadaşı olduklarını aralarında hicbisi olmadığını bi kaç kere bulustuklarini esimin onun pesindem cok kostugunu ve evli olduğunu bilmediğini söyledi.
Günlerce eşimle zorunlu olmadıkça konuşmadım yüzüne bakmadım. Defalarca özür diledi. Şans istedi. Bebeğim çok küçük olduğu için bu şansı vermeye karar verdim ama ben o kadınla yazışmalarını unutamıyorum. Gerçekten eşim bana sevgisini göstermek olanları unutturmak için ugrasiyor ama bana yetmiyor.
Neden diye sordugumda boşlukta olduğunu benim son zamanlarda onu beğenmediğimi düşündüğünü bir anlık Erkekçe bir his olduğunu söylüyor hep. Bir daha asla tekrarı olmayacak diyor. Seni kaybetme korkusunu artık bana yaşatma diyor. Ama unutamıyorum.
O kadınla hayal kurmasını unutamıyorum. Bana yalan soylemesini unutamıyorum. Vee bu durum beni çok mutsuz ediyor.
Fikirlerinize ihtiyacım var. Evliligimde ki rutine binen şeyleri değiştirmek ve tekrar eskisi gibi gözü benden başkasını görmeyen kocamı nasıl geri kazanabilirim ?
Çok yakın bi tanıdığımın kocası bundan 4-5 sene önce aynı şekilde yakalanmıştı.eski kız arkadaşı ile görüşmeye başlamış. kadında evli iki çocuğu varmış. Bizimki tesadüfen mesajları görmüş. Dalga geçiyorlarmış kadınla üstelik. Anlattığında yuhh artık demiştim. Bizimki evle ilgilenmez çocuğuyla öyle. Çalışıyorum yoruluyorum diye herşeyi kaynanasının üstüne yıkar. Beraber oturuyorlar. Eşine evliliğinin ilk yılından beri laf sokar. Kıskanır güler yüz göstermez bakımına özen göstermez vs vs. Bilenler kendi itiyor der. Kocasıda kendine bakar süslenir. Ya boşanacaksın yada ilişkinizi düzeltmeye çalışacaksın geçmişi bırakacaksın dedim. Boşanmadı ama çabada göstermedi. Sonuç geçen kış aynı şey yine olmuş yine yakalamış. Sanırım bu böyle devam edecek. Saatlerce konuş tavsiye ver pek işe yaramaz bildiğini okur bi psikoloji galiba. Allah herkesin yuvasına huzur versin
Mrb cnm inan seni cok iyi anliyorum ve cok üzüldüm. Bu tarz konular insanin basina gelmeden ahkam kesmek kolaydir. Esinin affedilmeye deger olup olmadigini en iyi sen bilirsin iyi bir es mi tek hatasi bu mu evet cok kotu bir sey kabul etmekte unutmakta cok zor ancak bir cok kadin hamilelik ve logusalik doneminde bu tarz seyler yasiyor cok aci ki... madem sans vermeyi sectin once guclu olmalisin cunku en buyuk savasi kendi icinde vericeksin kolay olmayacak iyi bir insan iyi bir es ise mucadele et bebeginin hatirina ama tekrar ederse onu affetmeyecegini bilmeli bjnu ona hissettirmelisin. Guvenini kazanmasini istemelisin ki bu hic kolay degil ama birak cabalsin senin icin. Madem sans verdin surek lihatirlatma basina kakma kizinca cunku ilerleyemezssiniz kendin icin degisikikler yap oz guvenini tazele kendine guvenmezsen sen kendine saygi duymazssan oda sana duymaz bir cok cift bu sekilde seyler yasayip atlatiyor yardim al ve seni elestirenleri dinleme madem seciminin yaptin bu gurursuzluk degil kimse basina gelmeden anlamaz sonucta hepimiz insaniz ve hayatimizda hepimizin utanicagi hatslar vardir onemli olan esinin hatasini anlamis olmasi pisman olmasi sakin kendini suclama tedbirli ol ama kendi kendini doldurma sana zarar verir eger konusmak istersen ozeldende yazabilirsin yardimci olabilirsem cok mutlu olurum bende bezer bir sey yasadi seni cok iyi anliyrm ...Evet arkadaşlar aldatildim. Nerden başlasam anlatmaya gerçekten bilemiyorum.
4 yıllık evliyim. 5 aylik bir bebeğim var. Aldatıldığımı 10 günlük logusalik iken öğrendim ilk olarak. Bir gece oğlumu emzirmeye kalktığımda eşimin telefonu elime aldım ve mesajlarını okudum. Bir kadının evine gittiğini öğrendim. Hemen uyandırıp sorduğumda bel ağrısı için iğne yaptırmaya gittim dedi. Gerçekten de beli ağrıyordu o günlerde. Biraz tartıştık ama annemde bende olduğu için çok uzatmadım.
O günden sonra her gece eşimin teli kurcalamaya başladım. Ve aradan bir hafta geçtiğinde bir gece WiFi nin ve net paketinin kapalı olduğunu gördüm. Açtım ve gelen mesajlarla yıkıldım. Kadının birisi uygunsüz fotoğraflarını göndermiş sabah sana supriz yapmak istedim kocacım yazmıştı. Ne yapacağımı şaşırdım. Hemen mesajların fotoğrafını çektim ve kadının numarasini aldım. Tanışmak isterim çok begendim sizi diye mesaj attım. Kim olduğumu sordu ve sonra engelledi beni. Bu arada da eşim uyandiye beni uyanık gördü ve telini aramaya başladı. Al burda dedim ve uzattım teli. O mesajlar ne diye sordum ve o anda yine mesaj geldi. Hemen sildi. Internetten sohbet sitesinde o gün tanışıp konusmuslar. Erkekçe bir duygu olduğunu söyledi. Yalvarıp ağladı bana son bir şans ver diye.
Ertesi gün kadına mesaj attım ve tüm yazışmalarını istedim. Açıkçası okuduklarim benim kaldiramadigim şeylerdi. Sapıkça konusmuslar kadin resimler yollamış vs vs.
Sonra ilk mesaj attığını aradım. Ortaokul arkadaşı olduklarını aralarında hicbisi olmadığını bi kaç kere bulustuklarini esimin onun pesindem cok kostugunu ve evli olduğunu bilmediğini söyledi.
Günlerce eşimle zorunlu olmadıkça konuşmadım yüzüne bakmadım. Defalarca özür diledi. Şans istedi. Bebeğim çok küçük olduğu için bu şansı vermeye karar verdim ama ben o kadınla yazışmalarını unutamıyorum. Gerçekten eşim bana sevgisini göstermek olanları unutturmak için ugrasiyor ama bana yetmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?