- 18 Mayıs 2012
- 3.721
- 3.113
- 248
- Konu Sahibi hayalerdesin
-
Ha cinse lik olmuş ha olmamış ne fark eder ki sonuçta olmasını hayal etmesi bile benim için yeterli. Yatağa gitmeyince aldatma olmuyor mu bence zihinde başlar aldatma
Evet o tanıdık biriydi fotoğrafı gönderen o değil diğeri başka bi şehirden ve foto gonderenBuradaki bütün arkadaşlara katılıyorum.ama evliliğinizi yürütme kararı almışsınız.diyecek sözüm yok.unutamszsınız.aile terapisi alın bari. Neye takıldım yalnız kadının orta okul arkadaşı olmasına.tanıdık demek.iki konuşmada mıfotoğraf gönderiyor.
Ama nasıl yapicam bende hicbisi olmamış gibi davranmaya çalışıyorum ama beynim benden bağımsız hareket ediyor
BoşansınKizlar suan arkadasla msjlasiyorum ve buraya uye diil yapicaz ins.:) hazir bu konuda knusulurken sor diyor.deminde yazdim yorumda arkadasa hatta.esi arkadasimi pavyondan cirkin bi kadinla aldatmis.once gtmis pavyona sora hergun gtmeye baslamis.orda kadinla veya kadinlarla tel alisverisi falan tabi.sarilmalar opmeler falan.sorada orda kadinin birinin evine gtmis gerisi malum.bunlar soradan telde yakalaniyor.arkadsim kafayi yior aylarca bitane cocuklari war.atamiyor o evde naptilar nasil yaptilar diye.surekli dusunuyor.sizce bi pavyon kadini icin degermi surekli naptiklarini dusunmek?sonucta pavyon kadini kac kisiyle yapiyor kim bilir .oyle moral veriyorum bende napim
Boşansın
Söz konusu pavyon kadını dediginiz şahıs degil zaten
Eşi..
Kimse kimsenin kocasını zorla atmıyor yataga.
Sizce bir kadin hic kurcalamadan hic birşey olmamış gibi davranmasi mümkün mu bence bir kadin susmayi tercih ettiyse boyle bir konuda bence ölmeyi tercih etmiştir gün gectikce kalbinde ki huzursuzluk tüm vücuduna yayilacak eninde sonunda mutlaka biryerden patlaklik verecek ha konustukdan sonra tabiki sizin dediginiz gibi olacak erkek arsız lasacak budefa ve bosanamiyorsa yine kadin tüm hayati zehir olacak yaa hic kafaya takmayip sadece çocuğun için ugrasacan bu zor ayni evin icinde olupta arkadaş gibi yaşamak yada bosanacak baska caresi yok
Demek ki neymiş aldattığı kadının tipide , mesleği de önemliymiş.
Pavyondamiymis . Ha tamam o zaman o pavyondakini bosasin arkadaşı. Adamın ne suçu var ?
Kizlar suan arkadasla msjlasiyorum ve buraya uye diil yapicaz ins.:) hazir bu konuda knusulurken sor diyor.deminde yazdim yorumda arkadasa hatta.esi arkadasimi pavyondan cirkin bi kadinla aldatmis.once gtmis pavyona sora hergun gtmeye baslamis.orda kadinla veya kadinlarla tel alisverisi falan tabi.sarilmalar opmeler falan.sorada orda kadinin birinin evine gtmis gerisi malum.bunlar soradan telde yakalaniyor.arkadsim kafayi yior aylarca bitane cocuklari war.atamiyor o evde naptilar nasil yaptilar diye.surekli dusunuyor.sizce bi pavyon kadini icin degermi surekli naptiklarini dusunmek?sonucta pavyon kadini kac kisiyle yapiyor kim bilir .oyle moral veriyorum bende napim
O da ayrı bir dertDemek ki neymiş aldattığı kadının tipide , mesleği de önemliymiş.
Pavyondamiymis . Ha tamam o zaman o pavyondakini bosasin arkadaşı. Adamın ne suçu var ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?