Aldatildim. Evliliçime devam ediyorum ama unutamıyorum...

Hep bahaneler yaparken kaybetme korkusu yok halti yedikten sonra kaybedemem seni. Hic moralini bozma zorunda degilsin hergun onun suratini görüp yaptigi cirkinligi aklina getirerek psikolojini bozmaya degmez bak birde evladin varmis onun icin guclu olmalisin bundan sonra hep aklinda bi suphe olcak buda seni oldurur ve aile ici gecimsizlik yapar evladina yazik cok iyi dusun canim benim allah hakkinda hayirlsiini versin

Ha cinse lik olmuş ha olmamış ne fark eder ki sonuçta olmasını hayal etmesi bile benim için yeterli. Yatağa gitmeyince aldatma olmuyor mu bence zihinde başlar aldatma

Insan yavrusu varken nasil yapar aklim almiyor.hakkini sakin helal etme.benim bi tanidikta senle ayni durumu yasadi.ama onun pavyondan bi kadindi.telde msjlar knusmalar.adam birde evine gtmis bikackez kadin kafayi yicekti dusunmekten aylarca.surekli yaptiklari gozunde canlaniyordu.zor cok zor....

Adamın bebeği olmus ona nasil daha iyi bir hayat verebilirimin tasasina düşecegine seyinin derdine düşmüş
Akli seyinin üstüne çıkamayan adamdan baba olmazz
Konu sahibi üzgünüm ama bu adam ne sizi ne bebeginizi seviyor size deger verdigi yok
Ben bu adamla bir dakika bile ayni ortamda duramazdim onu kazanmak istiyorum demenize cok şaşırdım
Yine yapacak aynısını
Tek tavsiyem Bosanın Lütfen.

Buradaki bütün arkadaşlara katılıyorum.ama evliliğinizi yürütme kararı almışsınız.diyecek sözüm yok.unutamszsınız.aile terapisi alın bari. Neye takıldım yalnız kadının orta okul arkadaşı olmasına.tanıdık demek.iki konuşmada mıfotoğraf gönderiyor.

Senin KADINCA hislerin ne olacak? keşke keşke o telefonu daha fazla kurcalamasaydın niye kurcaladın ki?

Evet o tanıdık biriydi fotoğrafı gönderen o değil diğeri başka bi şehirden ve foto gonderen

Ortada bir kaybeden var o da esiniz. Kaybeden siz degilsiniz. O, hem sizi hem guveninizi kaybetti. O yuzden kazanmaya calismayin. Kendinizi zorlamayin, bu asla unutulmaz. Kabullenebiliyorsaniz böyle bir adamla evli oldugunuzu devam edin, yoksa yolunuza bakin.

Selin özkök karacehenem i araştırın.buna benzer konularda tecrübesi çok.tv programları falan var.kitapları var.Allah yardımcın olsun.

Ama nasıl yapicam bende hicbisi olmamış gibi davranmaya çalışıyorum ama beynim benden bağımsız hareket ediyor

Hatayi hic birsey olmamis gibi davranarak yapmissiniz.Esinizin de canina minnet.Oohhh.Aldattim uckurumun pesine.Affetti de beni.Kafama da kakmiyor bisey olmamis gibi davraniyor.Siz resmen tum suçu da sorumlulugu da ustunuzr almissiniz adami kaybetmemek icin.Geri kazanmaniza gerek yok.O sizi hic kaybetmemis.

Kizlar suan arkadasla msjlasiyorum ve buraya uye diil yapicaz ins.:) hazir bu konuda knusulurken sor diyor.deminde yazdim yorumda arkadasa hatta.esi arkadasimi pavyondan cirkin bi kadinla aldatmis.once gtmis pavyona sora hergun gtmeye baslamis.orda kadinla veya kadinlarla tel alisverisi falan tabi.sarilmalar opmeler falan.sorada orda kadinin birinin evine gtmis gerisi malum.bunlar soradan telde yakalaniyor.arkadsim kafayi yior aylarca bitane cocuklari war.atamiyor o evde naptilar nasil yaptilar diye.surekli dusunuyor.sizce bi pavyon kadini icin degermi surekli naptiklarini dusunmek?sonucta pavyon kadini kac kisiyle yapiyor kim bilir .oyle moral veriyorum bende napim

unutamazsın. yüzüne baktıkça aklına gelir, miden bulanır.
Hiç birşey eskisi gibi olmaz. her mesaj sesi geldiğinde yine kimle aldatıyor diye takılır kalırsın. Ruh sağlığın bozulur...

Boşansın
Söz konusu pavyon kadını dediginiz şahıs degil zaten
Eşi..
Kimse kimsenin kocasını zorla atmıyor yataga.

Boşansın
Söz konusu pavyon kadını dediginiz şahıs degil zaten
Eşi..
Kimse kimsenin kocasını zorla atmıyor yataga.

Demek ki neymiş aldattığı kadının tipide , mesleği de önemliymiş.

Pavyondamiymis . Ha tamam o zaman o pavyondakini bosasin arkadaşı. Adamın ne suçu var ?

Benim için de hemen boşanmak kolay olmadı..
Önce afalladım..
Yalanlarına inanmak istedim..
Bahaneler, özürler, tehditler sarstı..
Düşünemiyorsunuz ki öyle hemen ne yapacağınızı..
Yapan çok büyük ihtimal tekrar yapıyor..
Zamana yayınca çok da canı yanmıyor insanın boşanırken..
Başıma gelmeden ben de ilk öğrendiğinde ayrılmalı gitmeli diyenlerdendim..
Ama yaşamak başka bişeymiş..
Yine de Allah kimseye yaşatmasın..

size göre çirkindir belki ama adama karısını unutturacak kadar çekici gelmiş demek ki.
bu nasıl kafa anlamıyorum.
ne tür bir kadın olursa olsun adam ona gitmiş, onu öpmüş, koklamış, onunla tek vücut olmuş, onun için heyecan hissetmiş.
Allah akıl fikir versin.
Eğer ki takmayacak kadar rahatsa sürdürsün evliliğini. Ama bir daha unutulmaz bu şey. Güven de biter.

Demek ki neymiş aldattığı kadının tipide , mesleği de önemliymiş.

Pavyondamiymis . Ha tamam o zaman o pavyondakini bosasin arkadaşı. Adamın ne suçu var ?
O da ayrı bir dert
Doktor olsa ne mühendis olsa ne
Pavyon kadını olunca daha kötü bana göre :)
Hastalık kapma riski bile var yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…