- 7 Ocak 2014
- 184
- 106
- 53
- 35
- Konu Sahibi hayalerdesin
-
Sabırlar diliyorum sana çok üzüldümBenimde geçen hafta başıma böyle bişey geldi eşim eve geldiğinde boynunda ve göğsünde morluklar vardı bunlar ne diye sorunca kask yapmıştır dedi sıkıştırınca da beni aldattığını kabul etti ama hiç bisekilde özür dilemedi yaptığının doğru bişey olduğunu savunuyor seninki en azından kendini affettirmek için çabalıyo
Teşekkür ederimSabırlar diliyorum sana çok üzüldüm
Malesef öyle insan nedense boşanan kadının hayatına devam etmesini engellemek adına herşeyi yapiyorlarBiz bi kere ayrıldık ama ilk evliligimde bana çok sadık bi adamdı kahveye bile gitmezdi bensiz hicbiyere çıkmazdı ikinci kez bosanabilir miyim bilmiyorum çünkü küçük bi yerde yaşıyorum ve burda dul kadınlara hoş gözle bakılmıyor malesef
Aynen yani çok acı verici bi durum allah kimsenin başına vermesinMalesef öyle insan nedense boşanan kadının hayatına devam etmesini engellemek adına herşeyi yapiyorlar
Evet arkadaşlar aldatildim. Nerden başlasam anlatmaya gerçekten bilemiyorum.
4 yıllık evliyim. 5 aylik bir bebeğim var. Aldatıldığımı 10 günlük logusalik iken öğrendim ilk olarak. Bir gece oğlumu emzirmeye kalktığımda eşimin telefonu elime aldım ve mesajlarını okudum. Bir kadının evine gittiğini öğrendim. Hemen uyandırıp sorduğumda bel ağrısı için iğne yaptırmaya gittim dedi. Gerçekten de beli ağrıyordu o günlerde. Biraz tartıştık ama annemde bende olduğu için çok uzatmadım.
O günden sonra her gece eşimin teli kurcalamaya başladım. Ve aradan bir hafta geçtiğinde bir gece WiFi nin ve net paketinin kapalı olduğunu gördüm. Açtım ve gelen mesajlarla yıkıldım. Kadının birisi uygunsüz fotoğraflarını göndermiş sabah sana supriz yapmak istedim kocacım yazmıştı. Ne yapacağımı şaşırdım. Hemen mesajların fotoğrafını çektim ve kadının numarasini aldım. Tanışmak isterim çok begendim sizi diye mesaj attım. Kim olduğumu sordu ve sonra engelledi beni. Bu arada da eşim uyandiye beni uyanık gördü ve telini aramaya başladı. Al burda dedim ve uzattım teli. O mesajlar ne diye sordum ve o anda yine mesaj geldi. Hemen sildi. Internetten sohbet sitesinde o gün tanışıp konusmuslar. Erkekçe bir duygu olduğunu söyledi. Yalvarıp ağladı bana son bir şans ver diye.
Ertesi gün kadına mesaj attım ve tüm yazışmalarını istedim. Açıkçası okuduklarim benim kaldiramadigim şeylerdi. Sapıkça konusmuslar kadin resimler yollamış vs vs.
Sonra ilk mesaj attığını aradım. Ortaokul arkadaşı olduklarını aralarında hicbisi olmadığını bi kaç kere bulustuklarini esimin onun pesindem cok kostugunu ve evli olduğunu bilmediğini söyledi.
Günlerce eşimle zorunlu olmadıkça konuşmadım yüzüne bakmadım. Defalarca özür diledi. Şans istedi. Bebeğim çok küçük olduğu için bu şansı vermeye karar verdim ama ben o kadınla yazışmalarını unutamıyorum. Gerçekten eşim bana sevgisini göstermek olanları unutturmak için ugrasiyor ama bana yetmiyor.
Neden diye sordugumda boşlukta olduğunu benim son zamanlarda onu beğenmediğimi düşündüğünü bir anlık Erkekçe bir his olduğunu söylüyor hep. Bir daha asla tekrarı olmayacak diyor. Seni kaybetme korkusunu artık bana yaşatma diyor. Ama unutamıyorum.
O kadınla hayal kurmasını unutamıyorum. Bana yalan soylemesini unutamıyorum. Vee bu durum beni çok mutsuz ediyor.
Fikirlerinize ihtiyacım var. Evliligimde ki rutine binen şeyleri değiştirmek ve tekrar eskisi gibi gözü benden başkasını görmeyen kocamı nasıl geri kazanabilirim ?
başka yere geçme imkanınız yok mu. bu şekilde ömür geçmezBiz bi kere ayrıldık ama ilk evliligimde bana çok sadık bi adamdı kahveye bile gitmezdi bensiz hicbiyere çıkmazdı ikinci kez bosanabilir miyim bilmiyorum çünkü küçük bi yerde yaşıyorum ve burda dul kadınlara hoş gözle bakılmıyor malesef
Sizce bir kadin hic kurcalamadan hic birşey olmamış gibi davranmasi mümkün mu bence bir kadin susmayi tercih ettiyse boyle bir konuda bence ölmeyi tercih etmiştir gün gectikce kalbinde ki huzursuzluk tüm vücuduna yayilacak eninde sonunda mutlaka biryerden patlaklik verecek ha konustukdan sonra tabiki sizin dediginiz gibi olacak erkek arsız lasacak budefa ve bosanamiyorsa yine kadin tüm hayati zehir olacak yaa hic kafaya takmayip sadece çocuğun için ugrasacan bu zor ayni evin icinde olupta arkadaş gibi yaşamak yada bosanacak baska caresi yokBir daha aldatacak..
Muhtemelen daha temkinli olacak..
Ve siz bunu yine öğrendiğinizde pişkin pişkin davranacak..
Bu ihtimali de düşünün olur mu?
Boşanmayacaktınız kurcalamayacaktınız..
Şuan bi dukkan açmaya çalışıyorum eğer başarılı olursam hiç durmam ama tekrar annemin evine geri dönüp hiç bişey olmamış gibi orda yaşayamambaşka yere geçme imkanınız yok mu. bu şekilde ömür geçmez
umarım dükkan işinde herşey istediğin gibi olur. sen de kurtulursun o adamdanŞuan bi dukkan açmaya çalışıyorum eğer başarılı olursam hiç durmam ama tekrar annemin evine geri dönüp hiç bişey olmamış gibi orda yaşayamam
Evet arkadaşlar aldatildim. Nerden başlasam anlatmaya gerçekten bilemiyorum.
4 yıllık evliyim. 5 aylik bir bebeğim var. Aldatıldığımı 10 günlük logusalik iken öğrendim ilk olarak. Bir gece oğlumu emzirmeye kalktığımda eşimin telefonu elime aldım ve mesajlarını okudum. Bir kadının evine gittiğini öğrendim. Hemen uyandırıp sorduğumda bel ağrısı için iğne yaptırmaya gittim dedi. Gerçekten de beli ağrıyordu o günlerde. Biraz tartıştık ama annemde bende olduğu için çok uzatmadım.
O günden sonra her gece eşimin teli kurcalamaya başladım. Ve aradan bir hafta geçtiğinde bir gece WiFi nin ve net paketinin kapalı olduğunu gördüm. Açtım ve gelen mesajlarla yıkıldım. Kadının birisi uygunsüz fotoğraflarını göndermiş sabah sana supriz yapmak istedim kocacım yazmıştı. Ne yapacağımı şaşırdım. Hemen mesajların fotoğrafını çektim ve kadının numarasini aldım. Tanışmak isterim çok begendim sizi diye mesaj attım. Kim olduğumu sordu ve sonra engelledi beni. Bu arada da eşim uyandiye beni uyanık gördü ve telini aramaya başladı. Al burda dedim ve uzattım teli. O mesajlar ne diye sordum ve o anda yine mesaj geldi. Hemen sildi. Internetten sohbet sitesinde o gün tanışıp konusmuslar. Erkekçe bir duygu olduğunu söyledi. Yalvarıp ağladı bana son bir şans ver diye.
Ertesi gün kadına mesaj attım ve tüm yazışmalarını istedim. Açıkçası okuduklarim benim kaldiramadigim şeylerdi. Sapıkça konusmuslar kadin resimler yollamış vs vs.
Sonra ilk mesaj attığını aradım. Ortaokul arkadaşı olduklarını aralarında hicbisi olmadığını bi kaç kere bulustuklarini esimin onun pesindem cok kostugunu ve evli olduğunu bilmediğini söyledi.
Günlerce eşimle zorunlu olmadıkça konuşmadım yüzüne bakmadım. Defalarca özür diledi. Şans istedi. Bebeğim çok küçük olduğu için bu şansı vermeye karar verdim ama ben o kadınla yazışmalarını unutamıyorum. Gerçekten eşim bana sevgisini göstermek olanları unutturmak için ugrasiyor ama bana yetmiyor.
Neden diye sordugumda boşlukta olduğunu benim son zamanlarda onu beğenmediğimi düşündüğünü bir anlık Erkekçe bir his olduğunu söylüyor hep. Bir daha asla tekrarı olmayacak diyor. Seni kaybetme korkusunu artık bana yaşatma diyor. Ama unutamıyorum.
O kadınla hayal kurmasını unutamıyorum. Bana yalan soylemesini unutamıyorum. Vee bu durum beni çok mutsuz ediyor.
Fikirlerinize ihtiyacım var. Evliligimde ki rutine binen şeyleri değiştirmek ve tekrar eskisi gibi gözü benden başkasını görmeyen kocamı nasıl geri kazanabilirim ?
Ha cinse lik olmuş ha olmamış ne fark eder ki sonuçta olmasını hayal etmesi bile benim için yeterli. Yatağa gitmeyince aldatma olmuyor mu bence zihinde başlar aldatmaUzuldum cnm.aralarinda cinsel yakinlasma olmadigina inaniyor musun peki?
İnşallahumarım dükkan işinde herşey istediğin gibi olur. sen de kurtulursun o adamdan
Ha cinse lik olmuş ha olmamış ne fark eder ki sonuçta olmasını hayal etmesi bile benim için yeterli. Yatağa gitmeyince aldatma olmuyor mu bence zihinde başlar aldatma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?