Aldatıldım,Eylülde düğünüm var ne yapacağım

• Konu Sahibi Konu Sahibi yuli
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şakamı bu hala nısanlısına sormadan nasıl durabılır bı ınsan.ınkar edermıs falan fılan..belkıde etmez ne malum.buraya yazcagına gıtsın nısanlısıyla kızı yuzlestırsın..oyle degılmı ama..

ayrılıcaksın tabiki başka ne yapıcaksın şimdi seni aldatan evlenince ne yapmazki kuma bile getirir üstüne.

Nişanlısının söylediği bir söz yok,kız bana nişanlın böyle böyle dedi diyor.İkisini yüzleştirmelisin bence çünkü ben böyle yapmıştım.Üniversite yıllarımda ev arkadaşım,benim sevgilimin ondan hoşlandığını onunla yatmak istediğini söylediğini söylemişti.Bende bunları habersiz yüzleştirdim.İkisinede adres verdim ama birbirlerinden haberleri yokken.Erkek arkadaşım ya ben Buşra'yı niye aldatiim onu çok seviyorum demişti.Kızda nie onu seviyosun dünyadaki tek kız o mu ben daha güzelim beni nie sevmiyosun die feryat etti.Durum böyle olunca anlaşıldı tabii kızın yalan söylediği.Nişanlında gözüde olabilir,benim ev arkadaşımda kanıt felan sunarım demişti ama hepsi havada kaldı.En sağlıklısı nişanlınla o kızı yüzleştirmektir gibi geliyor bana.

Bir de eklemeden geçemeyeceğim.Bu olaydan sonra başka bir arkadaşımla eve çıktık ve o arkadaşımın 7 senelik ilişkisi vardı.Bir gün sevgilisinin sınıf arkadaşı sevgilin seni aldatıyo demiş ve benim ev arkadaşım sevgilisine sormuştu çocuk inkar ettmişti.Ev arkadaşım yarı yıl tatilinde memleketine gidince ben sevgilisini kampüste başka bir kızla elele görmüştüm söyleyemedim gerçi ama daha sonra çok söyleyen oldu.Çocuk hep inkar ederken bir gün dayanamadı ve itiraf etti ve aynen şunları söyledi''ben senin ilk erkek arkadaşınım,benimle çok şey yaşadın,bu yüzden seni yüz üstü bırakıp gidemiyorum ama seni artık sevmiyorum''.Yani kızın dedikleride doğru olabilir.Dediğim gibi en sağlıklısı yüzleştirmek ve nşanlını biraz sıkıştırmak olacaktır.Hakkında hayırlısı neyse onu diliyorum.

bunu dogruladıysa nısanlın evlenınce de görüşür o veyabaska kızla nasıl güveneceksın kı ? ailene anlatmalısın

öyle bişey yaşanmış olmasa kız ne cesaretle söyler bunları şüphelerin varsa yüzleştir onları eğer gerçekten olmuşsa kesinlikle bırak çıkılmaz bi yola girersin sonra daha çok üzülürsün.unutulmıcak kimse yok zor ama zamanla geçer .elinde değildir ama çokta üzülmemeye çalış olan sana olur sağlığından olursun.buna bile şükret evlenmeden öğrendin

sakın sakın evlenme.. 8 yıldır beraberlik var ortada tamam ama şimdi aldatan evlenincede aldatır.. zaten sana söylemiş açıkca artık sevmediğini ve ne için evleniceğini.. böyle evlilik olmaz.. boşuna evlenmiş olursn sonra coluk cocuk derken.. ayrılamassında.. hadi diyelim ayrıldın olan cocuklarada olur.. bence hemen ailene söyle anlat durumu. onlarda anlayışla karşılıcaklardır. o kişininde yüzüne bakma.. tabi yinede en iyisini sen bilirsin.

Valla bunu söyleyen kadına hiçbir şekildede iyi niyetli demem.Kadının dedikleri doğru ise;kadın İyi niyetli olsa, nişanlı olduğunu bile bile ilişki yaşamaz herhalde...

Senin de sabrına şaşırdım. Böle durumda herhalde, bi yol bulup hemen doğruyu öğrenmeye çalışırdım. Yüzleştirirdim. Kadın çoçuk aldırmak için falan gittik demiş ya, o tarihleri sorup soruştururdum.

Bilmiyom kadının dedikleri bana çok inandırıcı gelmedi. Ama doğru söylüyorda olabilir. Eğer ki doğru söylüyorsa, sana sunu sormak istiyorum, hadi diyelim nişanlının aldatmasını kabüllenip evlendim, evlendikten sonra aldattığında nişanlına ne diyeceksin?

Nişanlın; daha nişanlıyken beni affettin, şimdi mi affetmiceksin derse ne diceksin?

Bunları düşünerek karar ver derim...

lanet olsun ilişkide üçüncü kişilere ve de asıl üçüncü kişileri ilişkiye dahil edenlere...
defolsun gitsin madem istemiyor... eğer doğruysa ne güzel de iki tarafı idare ediyor insan kılıklı...
bir yandan evlenebileceği temiz kızı buldu diğer yandan diğer kızı kullanma amaçlı yok aslında evlenmeyecektim de nişanlımın ailesi beni seviyor ondan evlenecem demeler...yok daha neler..
bi kere bir erkek istemiyorsa asla istemediği bişeyi yapmaz... anında değişme ve arkasına bile dönüp bakmama özelliği neredeyse tüm erkeklerde var... yani kalpten istemezse bahane bulur evlenmez...
bahane arkasına sığınıp diğer kızı kullanıyor... kız da kendini kullandırıyor... doğru olduğunu tespit etmeye çalış ve tekmeyi bas... acıma...

Son düzenleme:
evet gine kadını yıkan yine bir kadın 8 yıllık bile olsa evlenirsen bunun sonsuz olcağını hiç düşünme kendini düşün şimdi kızsın evlenip boşanınca dul bir kadınsın ailenle paylaş onlar senin yanında olcaklardır .iyi biriysen seni haketen elbet çıkar mutlu olman dieğiyle

Kız demiş ki benim iyi niyetimden yararlandı ALlah aşkına güldürmesin beni bunun iyi niyeti mi olur hangi iyi niyetli kız nişanlı bir erkekle yatar... O kız zaten almış yolunu cnm. Bugün senin nişanlına yarın başkasınınkine. İntiharı düşünmüşmüş onu düşünmeden önce hayvansı içgüdülerini kontrol etseymiş. milletin nişanlısıyla yatacak kadar mı kudurmuş Sen o kızı hiç takma. Al karşına nişanlını konuş Eğer o da derse evet benim sana olan sevgim aşkım bitti diye o zaman gider ailelere açıklarsınız. Kötünün kötüsü vardır her zaman. Evlendikten sonra böyle birşey yaşasaydın daha kötü olurdu. Olayları olumlu yönlerinden görmekte fayda var. Üstelik senle ilgili bi durum yok. vicdanın rahat olsun. Bu senin hayatın cnm...

sanırım halen daha neticeye bağlanmamış....sizin yapacağınız kızla randevu ayarlamak ama nişanlınızın haberi olmayacak.nişanlınızıda oraya davet edeceksiniz...her iki taraf birden karşılaşacak sizin bakı yapmanıza gerek yok.sizi dinliyorum anlatın diyeceksiniz.olay bi şekilde çözülecektir.bir araya getirmedikten sonra her iki tarafta bence yalancı.kızın nişanlınızda gözü varsa vebal falan düşünmez iftira atabilir nişanda bozulmu kız zevkinden dört köşe olur...ama şöyle bir durumda olabilir nişanlınız belkide gerçekten aldattı.kızı sevmiyordur fakat ondan faydalanmak için ona sizi sevmediğini söylemiş olabilir ama her durumda bu affedilemez birşey.siz en iyiysi ikisini bir araya getirin.kızın söyledikleri doğru ise hiç birşey demeden o masadan kalkın.yüzüğüde bohça falanıda ailenizden biri ogün akşam götürsün kararımız kesin hiç bir şekilde kızımın karşısına çıkılmayacak rahatsız edilmeyecek aksi halde savcılığa suç duyurusunda bulunuruz diye kesin bir dille uyarsınlar.sizi kaybettiği içinde eşşekliğine doymasın.o öteki kızıda zaten almaz.nişanlı bir erkekle birlikte oılan bir kıza sanırım kimse güvenmez.....

hayır hayır üstüteki arkadaşın yorumuna katılımıyorum.. kesinlikle o iş yerindeki kızla görüşmemen lazım.. o sana anlattıkça biraz daha mutlu olcak biraz daha zafer kazanmış olcak.. ona bu şansı vermememilisin...

benm annem babam arasındada olmuş.. aldatma olayı..nişanlın senin onu aldattıgını biliyor. yani sen durumu bilip kabullenmiş olcaksın.. ve sen bunu bilip onla evlenceksin.. seni aldattıgını bilip onla evlenceksin.. ne olcak biliyomusun sonra.. bunun hep devamı gelcek... hep aldatmalar devam etcek.. çünkü sen kapasında aldatsamda yanımda oturcak kişi profili çizdin..

yazmak sizin için kolay diyeceksin.. acı çekiceksin illaki illaki acı çekiceksin.. ama biticek bu acılar sonra.. yeni bi insanla yeni bihayata başlıcaksın.. huzursuz sevgisiz bi hayat olmamasın şuanki nişanlınla..

demek istediğim.. evliliğin sevgisiz bi alyansın kaderi olmasın...

ailene nasıl mı söyleceksin aldatan sen değilsin farkındasın değil mi
yahu adam seni aldatmış istersen 20 yıllık bir beraberliğin olsun ve adam sana ne demiş sen yok şöyle iyisin yok bilmem nesin seninle evlenmek zorundayım yüzüne tükürseymiş daha iyimiş ve sen bu insandan ayrılmakta tereddütler yaşıyorsun ve devam et yine konu açarsın kocam beni aldatıyor diye !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…