nişanlısı doğrulamış mı? ben neden göremedim atladım galiba:44:
Henüz konuşmamış canım nişanlısıyla.. konuşmuşsa da paylaşmadı henüz bizlerle...
Ne durumda olay çok merak ediyorum..
Umarım hakkında hayırlısı olur...
inthar etmiş raporum var elimde diyor
canım senin adına gerçekten çok üzülüdüm senin nasıl durumda olduğunu iyi anlayabiliyorum çünkü bende zamanında aynı şeyleri yaşadım ve düğünüme 2 ay kala herşey bitti..bende 1 yıl boyunca aldatıldım ve bunu bana söyleyende onun en yakın akrabası oldu..eski nişanlıma sordum başta kem küm etti ama sonunda itiraf etti..onunda yatıp kalktığı kız benle konuşmayı çok istemiş ama hep engel olmuş..ateş olmayan yerden duman çıkmaz.nişanlınla konuş ve ayrıl..bunu yaşayan ilk sen değilsin..zor ve ağır olucak nişan atmak ama olucak bitirmelisin..Allah sabır versin sana ve ailene
aşkının bittiğini söylüyor ve aldatıyor....sanırım bir bayanın duyacağı en ağır şeyler bunlar, geçmiş olsun diim.o sizi aldattığını söylmekten çekinmedi, siz niye ailenize söylemekten çekiniyorsunuz ki? direk söyler onu tarihe gömerdim,daha da konusunu dahi açtırmazdım bu kadar basit.karşınızdaki size ne kadar değer veriyorsa siz de karşınızdakine iki misli değer verin....Arkadaşlar 8 yıllık beraberliğim var ve o kişiyle nişanlıyım ve nişanlımın beni işyerindeki bi kızla aldattığını öğrendim bu olayıda kızın kendisi bana ulaşarak açıkladı kızla bi ilişkileri olmuş cinsel anlamda ve nişanlımın söledi sözler 8 yılda aşkı bitmiş çok ii bi kız olduğum için ve beni ailesi çok sevdiği için evlenmek zorundaymış gibi şimdi ben ne yapıcam eylülde düğünümüz var çok kötüyüm her şey bi anda berbat oldu aileme nasıl sölerim...
arkadaşlar 8 yıllık beraberliğim var ve o kişiyle nişanlıyım ve nişanlımın beni işyerindeki bi kızla aldattığını öğrendim bu olayıda kızın kendisi bana ulaşarak açıkladı kızla bi ilişkileri olmuş cinsel anlamda ve nişanlımın söledi sözler 8 yılda aşkı bitmiş çok ii bi kız olduğum için ve beni ailesi çok sevdiği için evlenmek zorundaymış gibi şimdi ben ne yapıcam eylülde düğünümüz var çok kötüyüm her şey bi anda berbat oldu aileme nasıl sölerim...
Arkadaşlar 8 yıllık beraberliğim var ve o kişiyle nişanlıyım ve nişanlımın beni işyerindeki bi kızla aldattığını öğrendim bu olayıda kızın kendisi bana ulaşarak açıkladı kızla bi ilişkileri olmuş cinsel anlamda ve nişanlımın söledi sözler 8 yılda aşkı bitmiş çok ii bi kız olduğum için ve beni ailesi çok sevdiği için evlenmek zorundaymış gibi şimdi ben ne yapıcam eylülde düğünümüz var çok kötüyüm her şey bi anda berbat oldu aileme nasıl sölerim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?