Aldatıldım,Eylülde düğünüm var ne yapacağım

• Konu Sahibi Konu Sahibi yuli
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yuli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2011
18
0
36
Almanya
Arkadaşlar 8 yıllık beraberliğim var ve o kişiyle nişanlıyım ve nişanlımın beni işyerindeki bi kızla aldattığını öğrendim bu olayıda kızın kendisi bana ulaşarak açıkladı kızla bi ilişkileri olmuş cinsel anlamda ve nişanlımın söledi sözler 8 yılda aşkı bitmiş çok ii bi kız olduğum için ve beni ailesi çok sevdiği için evlenmek zorundaymış gibi şimdi ben ne yapıcam eylülde düğünümüz var çok kötüyüm her şey bi anda berbat oldu aileme nasıl sölerim...

canım çok kötü bir durum bu.çok üzüldüm.ama sana tavsiyem ailene açıkla ve bu aldatılmayı kabullenip susup evlenme.seni sevmediğini söylemiş açıkça.seni sevmeyen bir insanla aynı evde nasıl ömrünü geçirebilirsin ki.ve şimdi yaptıysa seni sevmediği için evlendiği zamanda aldatacaktır ve emin olki canın şimdikinden daha çok acıyacaktır..ailen ve sen şimdi üzülün daha iyi sonradan ağlamaktan çok daha iyidir..

Nişanlın bunu doğruladı mı ?
Bana kalırsa diğer kız sizi ayırmayı başaramadığı için son çareye başvurmuş : Seni aramış !
Böyle 3. şahıslar için son kozunu kullanmış,demek ki nişanlını elde edememiş.
Bir de böyle düşün.
Haa tabii şunu diyemezdi : Aslında seni seviyordu ama ben yine de ümitlenmiştim.Bir türlü senden ayrılmadı.Bunları öğrendin,artık ayrılırsın,nişanlın da bana kalır

çok çok zor bi durum kolaymı 8 yılı silip atmak ama o yapmış başkasıyla birlikte olarak eğer gerçekten senı aldattıysa ayrıl hiç düşünme derim ben çünkü aşkı bitmiş e güven desen oda yok bu ınsanla evlenıp hayatımı mahfetmeye değermi hiç burda çoğu ınsan sana bunları dıycek emin ol herkesin bu onuda bi tecrübesi vardır hani sana ayrıl herşey güllük gülistanlık olacak demıyorum evet canın çok yanıcak çok acı çekıceksın ama zaman acını hafifletir bi bakarsın geçer gider ömür boyu çekmektense bu acıyı hergün öleceğine bi gün öl daha iyi rabbim yardımcın olsun

bende aynısını diygektım arkadaşım,dogru tesbit

direkt aklıma benim de bu geldi.nereden biliyorsun canım elin kızının anlattıklarına şüphe duymadan inanıyorsun.adam seni istemese niye senle nişanlansın,8 yılını versin sana.değil mi ama?neymiş iyi kızsın diyeymiş,onunla nişanlanırdı madem öyle.sen saf saf ayrılacaksın adam kıza kalacak.nişanlına sor bakayim ne diyecek?

hicbirsey anlamadim buralardan yani kiem 8 yil asikmis bitmis senle zorlami evleniyor

kızın bana dediği benim iyi niyetim den yararlandı oldu kız çok kötü durumda zaten intihar filan etmeye kalkmış

canım yanı kız bunu ıspat edebılıyo mu sımdı nısanlına sorsan yaptım demez demı yanı ama bu dusunceyle de yasayamazsın ,ama gercekten aldattıysa at nısanı kesınlıkle,cok zor bı durum gercekten,hem bende anlamadım nısanlın sana ask bıttı mı dedı

Şu nişanlının söylediği sözleri sana o kız mı aktardı ?
Bunları sana nişanlın söylemedi değil mi ?
Kız söyledi ?

Bu da olabilir, tam tersi de olabilir...
Nisanlinla konusmaktan baska caren yok bence bu meseleyi... Konusmadan bir karara varmamalisin...
Hatta mumkunse nisanlin ve seni arayan kizla ayni anda konus/ bulus.. Bir yer ayarla.. Kiza dedigin dogruysa buraya gelirsin ve bunu konusuruz de... Nisanlini da cagir.. Ama ikiside birbirinin geleceginden habersiz olsun.. Belki o zaman gelmezler.. Ve yuzlestir onlari...
Zaten sen onlar olayi aciklamaya calisirken anlarsin dogruyu yanlisi...

kızın bana dediği benim iyi niyetim den yararlandı oldu kız çok kötü durumda zaten intihar filan etmeye kalkmış

cok sacma nasıl yanı ıyı nıyet derken ,kız cok ıyımıs de nısanlında yatmıs mı yada kızı saf bulup zorla mı yapmıs cok sacma bence kızın dedıgı acaba nısanlında hoslanıyo da kafasıdan hıkaye mı uyduruyo

ve hayla ne yapacağım diyosun çok açık değil mi ne yapacağınız.

Allah kimsenin başına vermesin canım ama ben şahsen senin yerinde olsam bitirirdim..Eğer gerçekten böyle bir durum varsa, kanıt varsa Bunu bile bile ,göz yumarak nasıl güvenip,sineye çekip evlenebilir ki insan.. Ki nişanlısın ,bu durumda evli olmayışın + bence.. O zaman böyle bi durum başına gelseydi çok daha zor.. Karar senin kararın. Ama ben şahsen,bi arkadaş olarak kesinlikle sürdürme derim.. Hakkınızda hayırlısı olsun

Son düzenleme:

kıza sölemiş bunlara tabi başlarından da duydum bunları intihar olayını filan ispatlarım diiyor

Ooo ileri gitmiş öyleyse eger bunlar dogruysa sonu geldi demektir nişanlınızın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…