Ben de öyle umuyordum ama.avukat böyle dedi. E ne yapicam simdi ben. Orda kalmıyor sanırım.hatta ilişkisine ara vermiş olabilir çünkü izin gününde kızını alıyor sonrasında ailesinin yanına gidip yemek yiyip gidiyor anladigim öteki türlü olsa kısa kısa giderdi sanıyorumgeçmişe göre içerik savcı istese çıkmaz mı ki. bide bu adam nerde kalıyo. eğer tahmin ettiğim yerdeyse kanıt elde etmek rahat olur
Konuşma yok ıste anlaşmışlar sadece mesaj var onu nasıl anlaştılar bilmiyorum ama acaba delil olmasın diye miBu kadınlarla normal telefonda görüşmeden nasıl görüşecek ki canım. Telefon dökümünü istersiniz.
Ne pis insanlar var ya.
Sağol canım ortada çocuk olmasa hiç canım acimaz ama şimdi evlatlarim ve ben bu adamı hayatım boyunca hayatımdan hiç cikaramicamOf bu aldatma konularina cok moralim bozuluyor ya bi bilgim yoj ama allahyardimcin olsun canim
Iste ses kaydı yasal olmalı onu kabul etmeyecek se bilemedim ki konuşurken yanımızda olan insanlar olsa o zaman da olayı sadece mesajlaşmaya indirgiyoresinizle konusurken ses kaydi alin. Tekrar itiraf ettirin. biliyorum gizli yapilan gecerli olmuyor ama 2-3 ay once gazetede okumustum kadin kocasinin siddetini kanitlamak icin kayit yapmis kabul edilmisti. baska turlu ispatlamasi zor diye, linki bulursam ozelinize atarim. biliyorum ayni sey degil ama belki sizinde sahit bulmaniz imkansizsa kabul edelir mi acaba. Telefon arama listesini bulamazmisiniz online.
Aynen delil yok diyir delil bulmak lazimGeberesice. Deliliniz mi yok avukat onu mu kastetmiş ki bende tam anlayamadım
Allah yardımcınız olsun
Çok mantıklı canım olabilir.Konuşma yok ıste anlaşmışlar sadece mesaj var onu nasıl anlaştılar bilmiyorum ama acaba delil olmasın diye mi
WhatsApp msjı değilse, normal SMS ise kayıtlarda çıkar. Şayet whatsapp üzerinden msjlaşmışlarsa malesef ekran görüntüsü almadan kanıtlayamazsınız.Konuşma yok ıste anlaşmışlar sadece mesaj var onu nasıl anlaştılar bilmiyorum ama acaba delil olmasın diye mi
Normal sms mesajı çıkarmı gerçektenWhatsApp msjı değilse, normal SMS ise kayıtlarda çıkar. Şayet whatsapp üzerinden msjlaşmışlarsa malesef ekran görüntüsü almadan kanıtlayamazsınız.
Ben doğum ağrıları ile uğraşırken yeni bir bebek dünyaya getirmişken bana yarattığının bedeli olmalı. Birde hem suçlu hem güçlüMerhaba lar uzuntunuzu derin den hissettim bu gunlerinizin gecmesi dilegiyle. Bence hic ugrasmayin kendinizi yipratiyorsunuz. Benim bir arkadasim esi 3 defa uzaklastirma aldigi halde mahkeme uzadi da uzadi deliller falan su bu derken o surecte cok yiprandi. Ve en sonun da avukati yla karar alip antlasmali ayriligi secti keske hic ugrasmasaydim. Diyor. Simdi kendi ayaklari uzerinde oyle saglam duruyorki calisiyor. Iki tane cocugunu okuttu. Birisi muhendis oldu digeri de guzel bir bolumde ..nafaka talebi icinmi cok anlayamadim. Sizin durumunuz..
Süreç uzun olabilir yani şahsen dava açılınca o evlilik bitiyor benim gözümde:) o tıp kayıtlarını ben aldımBenim de çekişmeli davam açıldı. Avukatım karşı tarafın Tib kayıtlarını istedi. Yani aynı no ile yoğun telefon trafiği varsa aldatma olarak gösterilebilir.
Ve beni uyarmıştı; "bu süreçte hayatınıza biri girerse kendi hattınızla görüşmeyin, bir yakınınızın üzerine hat alın, özellikle gece 23ten sonra herhangi bir telefon kaydı olmamasına özen gösterin" diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?