Benim avukatım öyle söylemişti.Normal sms mesajı çıkarmı gerçekten
Kesinlikle öyle. Beni eski eşe bağlayan tek şey kağıt üzerindeki soyisim (tez vakitte ondan kurtulmayı da diliyorum:)). Aylardır görmüyorum. Kalben, ruhen, beynen hayatımda yok. Kendi hayatıma bakıyorum. Ohhhhh ne güzelmiş hayat diyorum:)Süreç uzun olabilir yani şahsen dava açılınca o evlilik bitiyor benim gözümde:) o tıp kayıtlarını ben aldım
Hangi tv programında acaba evde konuşursak ses kaydı alirimKizlar gecen gun tv programinda adli tipci biri aynen soyle dedi. Nornalde ses kayitlari delil olarak kabul edilmiyor fakat kendi evinde ses kaydi alip bosanma davasinda kullanan kisilerin kaydi delil olarak kabul ediliyormus. Sadece bisanma davalarinda gecerli dedi ve ozellikle ustune basa basa kendi evinde alinan ses kaydi dedi. Bende sizinle paylasayim dedim belki birilerinin isine yarar. Allah herkesin yardimcisi olsun insallah
Çocuklar var ama sabah kızım uyandı baba diye bağırdı ne oluyor kızım dedim babam geldi sandım dedi gece yatmadan soruyor babamı ara diyor nasıl ayrı kalıcak ki bu adamdanBenim avukatım öyle söylemişti.
Kesinlikle öyle. Beni eski eşe bağlayan tek şey kağıt üzerindeki soyisim (tez vakitte ondan kurtulmayı da diliyorum:)). Aylardır görmüyorum. Kalben, ruhen, beynen hayatımda yok. Kendi hayatıma bakıyorum. Ohhhhh ne güzelmiş hayat diyorum:)
O ney ki ilk defa duyuyorum watsap ss yi.Whatsapp ss bile delil sayılması küçük ihtimal,
Sizde içerik yok, avukat en azından yaparız ederiz diye gaza getirip, çok güçlü savunma hazırlamışlar diye kandırmamış.
Ekran görüntüsüO ney ki ilk defa duyuyorum watsap ss yi.
Anladım yok ya nerde ekran görüntüsüEkran görüntüsü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?