Aldatıldım kaynanam tehtid ediyor!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bacım bunlarla uğraştıkça eriyen kaşar gibi uzar yapışır boşanma yollarını başlat ondan kurtulmaya bak..

E madem ailen bu düşünce de daha önce seni 5 ay nasıl yanlarında tuttular.
2 ay hasta yattım bu sıkıntılardan o zaman sureklı bayılıuordum 12 kılo verdim o zaman o durumda ucaga bile almazlar kendime gelince millet dedikoduya basladı annem beni degil kim ne laf soylediyse bana kızdı benim sucladı abim beni annemin evinden de kovtu daha evli oldugu halde babama yalvardım babam git sansını dene o da zorladı sonra koca evine gelince benlen hic biri eskisi gibi konusmuyor annemi babamı gectim doktor abim bile bana ayrılmadan dul kadın zihniyetimde davrandı o zaman gururum o kadar incindi ki Arkadaş okusanda ayaklarının üstünde dursan ne fayda Kadınsın!! KADIN olmak hele ki bu zihniyet varken hayat cehennem

Senin yerinde olsam böyle bi aileyi silerim.
Maddi gücün varsa kendi kendine bakabileceksen ayrıl.
İstersen kadın sığınma evine git önce, seni bence bu süreçte ailen ölümle bile tehdit eder.
Boşan devlet sana gizlilikte verir.
Boyle bı hayatı asla kabul etme.

İkinci evlilik dünyanın en kotu olayı değil ki.
Artık insanlar beş para etmez insanları hemen bırakıyor. Ayrıca böyle insanlari çekmek gibi zorunluluğu yok ki kadının. Kader bu demek değil....
Kader işte tamda şu an Allah sana herşeyi göstermişken hayatın için vereceğin karar.

2 ay hasta yattım bu sıkıntılardan o zaman sureklı bayılıuordum 12 kılo verdim o zaman o durumda ucaga bile almazlar kendime gelince millet dedikoduya basladı annem beni degil kim ne laf soylediyse bana kızdı benim sucladı abim beni annemin evinden de kovtu daha evli oldugu halde babama yalvardım babam git sansını dene o da zorladı sonra koca evine gelince benlen hic biri eskisi gibi konusmuyor annemi babamı gectim doktor abim bile bana ayrılmadan dul kadın zihniyetimde davrandı o zaman gururum o kadar incindi ki Arkadaş okusanda ayaklarının üstünde dursan ne fayda Kadınsın!! KADIN olmak hele ki bu zihniyet varken hayat cehennem
[/QUOTE]
Sana değer vermeyen bir aileye verdiğin değeri hiç hak etmiyorlar

Kaynanan mafyatik dizileri çok izlemiş.
Size de kurtlar vadisi 1-2 sezon izlemenizi öneririm.
Ondan sonra bir daha bakılsın duruma kimin arkası daha güçlü.
Adamın sizi aldattığına dair ekran görüntülerini alıp WhatsApp tab kendisine yolluyorsunuz.
Bir avukata gidip zina davası açıyorsunuz.
Adamın (pis donu onda kalabilir) geri kalan herseyini alacak şekilde tazminat davası açıyorsunuz.
Sonra da kv ye diyorsunuz ki adaletin kestiği parmak acımaz.
Bacaksıza bak be.
Bir de tehdit ediyor.

28 yaşında mesleğin var daha ne olsun yaşın çok genç istemiyorsan boşan inan bana ikinci evliliğini yapıp daha çok mutlu olan insanlar var boşuna mı ikinci bahar diyorlar.... Sırf yaşından ve elalem ne der diye mutsuz bir hayat yaşama

Herkes musade etse ben de hayatımı yönetmek istiyorum ama yapamıyorum ayrılmak istiyorum ailem sagolsun izin vermiyor
Aileni de eşini de bırak 28 yaşındasın kimsenin sana karışma hakkı yok işin de var yeni bir ev bul ailem izin vermez deme gerekirse tüm bağlarını kopar senin ailen yanında durmuyorsa karşında da durmasın güçlü ol bu hayat senin nasıl istiyorsan öyle yaşamak için çabala

Bu ne ya yallah de şunlara kurtul

Kaç yaşında, meslek sahibi kadınsınız. Boşanmak ve ayrı evde yaşamak için ailenizden izin almanıza gerek yok.

Hele kayınvalideyle neyi niye konuştuğunuzu hiç anlamadım.

Boşanıp yasal haklarınızı alıp hayatınıza bakacaksınız. Bu kadar basit.

Tehdit eden kayınvalideniz için suç duyurusunda bulunabilirsiniz.

3.5 ay hicbirseysiz bir evde ac kalmissiniz, daha kotu olamaz zaten. Telefon goruntusunu alsaysaydiniz kanit olurdu ama olsun acin davayi alin nafakayi bulun isi kurtarin kendinizi. Ondan sonra snan baban ya kabul eder ya da bagrina tas basar.
Zor biliyorum, ama hep inanirim ki "kimsesizin kimsesi Allah'tir", acar size de bir kapi, gonderir rizkinizi

Kanıtları toplayın donuna kadar alın böyle terbiye yoksunu insanlar için de hiç bi şeye katlabmayin

Ev Evet siz avrupa yı ne zannediyorsunuz mukemmel herkes cok medemi mi hayır tanıdığım butun erkekler hep eslerini aldattı olan bayanlara oldu burda her sey serbest her yer pislik dolu

İnanın suan cok kötüyüm ailem arkamda degil keske sahip cıksaydılar 2 senedir aileme yalvarıyorum ama ölsem belki o zaman kabul ederler beni
Kimsenin sana sahip çıkmasına gerek yok mesleğin varmış çalış kendine bi hayat kur babanın evine dönmek zorunda değil sin. Hayatının kontrolü sende

Pardon ben biraz once yazdim ama yazdigimi bulamadim seninle ayni sryi yasyrz bende aldtldim 3 tane cocugum var yazfim sizin cocugunuz yokmus ben olsam cocuk yokaa ailem sahio vkmasada bi ise girer tek basima yasarim karismaya haklari yok ki sahip ckmuyorlar cunku

Herkese anlatın kocanızın ne yaptığını . Kaynana da kudursun
Esim de tehdit atmeye basladı beni burda kalmazsın hic kimseye aldattıgımı söyleyemezsin beni evden atacakmış hadi bakalım dedim polisi cagırcam rezil olucaksın butun sulalene asla evi vermem dedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…