- 21 Temmuz 2020
- 357
- 1.317
- 28
- Konu Sahibi Her sey gelip gecici
-
Teyzesi kocama yazmış baktın ki anlasamıuorsun gelip bosanma dilekçesini verirsin esimin tel kayıtlı kaynanam dedim hani kız kardesin karısmıuordu hayatımıza teuzeymıs karısırmıs haksızlıga gelemıuormıs bende butun her seyı telefonuma kaydettim bana şizofrensın uyduruyorsun kafanda kuruuon bu sefer ayrılmak icin ne uydurdun ogluma nasıl böyle iftira atarsın hic kimseye anlatamazsın hadi cesaretin varsa yap elin kızı oglumu kandırmaya calıstı evli erkeklere takılan cok kadın olurmus!! Dedim ki aynısı ben yapsaydım ne yapcaktınız acaba Sustular ben her seyi kabul edicekmişwim kocama sahip cıkıcakmısım Oglu da kendini savundu yapmadım beni kız oynattı oyuna getirdiler beni diye (ben de o zaman o kızı getirim buraya yuzlesirsınoz dedim hadi yap durma hic korkmuyorum dedi
2 ay hasta yattım bu sıkıntılardan o zaman sureklı bayılıuordum 12 kılo verdim o zaman o durumda ucaga bile almazlar kendime gelince millet dedikoduya basladı annem beni degil kim ne laf soylediyse bana kızdı benim sucladı abim beni annemin evinden de kovtu daha evli oldugu halde babama yalvardım babam git sansını dene o da zorladı sonra koca evine gelince benlen hic biri eskisi gibi konusmuyor annemi babamı gectim doktor abim bile bana ayrılmadan dul kadın zihniyetimde davrandı o zaman gururum o kadar incindi ki Arkadaş okusanda ayaklarının üstünde dursan ne fayda Kadınsın!! KADIN olmak hele ki bu zihniyet varken hayat cehennemE madem ailen bu düşünce de daha önce seni 5 ay nasıl yanlarında tuttular.
Senin yerinde olsam böyle bi aileyi silerim.2 ay hasta yattım bu sıkıntılardan o zaman sureklı bayılıuordum 12 kılo verdim o zaman o durumda ucaga bile almazlar kendime gelince millet dedikoduya basladı annem beni degil kim ne laf soylediyse bana kızdı benim sucladı abim beni annemin evinden de kovtu daha evli oldugu halde babama yalvardım babam git sansını dene o da zorladı sonra koca evine gelince benlen hic biri eskisi gibi konusmuyor annemi babamı gectim doktor abim bile bana ayrılmadan dul kadın zihniyetimde davrandı o zaman gururum o kadar incindi ki Arkadaş okusanda ayaklarının üstünde dursan ne fayda Kadınsın!! KADIN olmak hele ki bu zihniyet varken hayat cehennem
Ben yurt dışında yasıyorum ailem tr de buranın kanunlarını iyi bilirim
Zaten bu gidişle öyle görünüyor sanki
28 yaşında mesleğin var daha ne olsun yaşın çok genç istemiyorsan boşan inan bana ikinci evliliğini yapıp daha çok mutlu olan insanlar var boşuna mı ikinci bahar diyorlar.... Sırf yaşından ve elalem ne der diye mutsuz bir hayat yaşamaAilem kabul etmiyor beni elalem ne der ne buyuk ayıp dul kadın olmak seni kimse almaz 2 evlilik twn hayır gelmezmiş (okıdum meslegim var ama ne fayda gelinligimle annemin babamın rızaıyla evlendim 28 yasındayım su an soktayım zaten simirden boyun damarlarom agrıuor
Aileni de eşini de bırak 28 yaşındasın kimsenin sana karışma hakkı yok işin de var yeni bir ev bul ailem izin vermez deme gerekirse tüm bağlarını kopar senin ailen yanında durmuyorsa karşında da durmasın güçlü ol bu hayat senin nasıl istiyorsan öyle yaşamak için çabalaHerkes musade etse ben de hayatımı yönetmek istiyorum ama yapamıyorum ayrılmak istiyorum ailem sagolsun izin vermiyor
Bu ne ya yallah de şunlara kurtulUzun olucak kusura bakmayın!! 6 yıl oldu evlendigim Esim le cok severek evlendik evliligimin en basından beri esimin teyzesi ve kayananm her seye karıstı 2 yıl kaynanam birlik oturdum sonra ayrı eve cıktık evime tasındim 3.5 ay aclık cektim ne tv ne oturacak bir koltuk aygaz buzdolabı bombos ev de 3.5 ay gecırdım esimin borcu oldugu icin 3.5 aydan sonra butun beyaz esyamı anca aldık abur cuburlarla zaman gecirdim esim hep dısarda yedi beni hic dusunmedi 6 ay sonra annem e gittim izine kaynanam kavga cıkardı bi sürü iftira attı şizofrenmişm esime sürekli öyle dedi esimin teyzeside sureklı ayrıl ondan diyor 5 ay annemde kaldım sonra barıstık bi şekilde yuvama döndüm 1 yıl gecti simdi de esimin tel.3 kadınla flört seklinde yazısmalarını yakaladım fotoğraf atmaya kadar iş ilerlemiş Esimi karsima aldım konustum itiraf etmesini söyledim inkar etti bende kovdum evden hemen kaynanam cagırdı 3 konıstuk esime her seyi ıspatlıyorum kaynanam delisin kafandan uyduruyon ogluma iftira atıuon dıye sucluyor bide tehdit etti kimseye diyemezsın aldattığını bu evde kalamazsın seni burda barındırmam arkam cok güclü sen beni daha tanımadın herkes annesinin evine gidicek
Kanıtları toplayın donuna kadar alın böyle terbiye yoksunu insanlar için de hiç bi şeye katlabmayinUzun olucak kusura bakmayın!! 6 yıl oldu evlendigim Esim le cok severek evlendik evliligimin en basından beri esimin teyzesi ve kayananm her seye karıstı 2 yıl kaynanam birlik oturdum sonra ayrı eve cıktık evime tasındim 3.5 ay aclık cektim ne tv ne oturacak bir koltuk aygaz buzdolabı bombos ev de 3.5 ay gecırdım esimin borcu oldugu icin 3.5 aydan sonra butun beyaz esyamı anca aldık abur cuburlarla zaman gecirdim esim hep dısarda yedi beni hic dusunmedi 6 ay sonra annem e gittim izine kaynanam kavga cıkardı bi sürü iftira attı şizofrenmişm esime sürekli öyle dedi esimin teyzeside sureklı ayrıl ondan diyor 5 ay annemde kaldım sonra barıstık bi şekilde yuvama döndüm 1 yıl gecti simdi de esimin tel.3 kadınla flört seklinde yazısmalarını yakaladım fotoğraf atmaya kadar iş ilerlemiş Esimi karsima aldım konustum itiraf etmesini söyledim inkar etti bende kovdum evden hemen kaynanam cagırdı 3 konıstuk esime her seyi ıspatlıyorum kaynanam delisin kafandan uyduruyon ogluma iftira atıuon dıye sucluyor bide tehdit etti kimseye diyemezsın aldattığını bu evde kalamazsın seni burda barındırmam arkam cok güclü sen beni daha tanımadın herkes annesinin evine gidicek
Evet siz avrupa yı ne zannediyorsunuz mukemmel herkes cok medemi mi hayır tanıdığım butun erkekler hep eslerini aldattı olan bayanlara oldu burda her sey serbest her yer pislik doluŞu an çalışıyor musunuz. Aileniz arkanızda durmasa da durmasın, tek başına idare eden çok güçlü kadınlar var ki sizde çocuk da yokmuş. Kimseyi dinlemeyin ayrılın. Birde gerçekten yurt dışında yaşayan insanlar mı bu yorumları yapıyor ?
Kimsenin sana sahip çıkmasına gerek yok mesleğin varmış çalış kendine bi hayat kur babanın evine dönmek zorunda değil sin. Hayatının kontrolü sendeİnanın suan cok kötüyüm ailem arkamda degil keske sahip cıksaydılar 2 senedir aileme yalvarıyorum ama ölsem belki o zaman kabul ederler beni
İnanın suan cok kötüyüm ailem arkamda degil keske sahip cıksaydılar 2 senedir aileme yalvarıyorum ama ölsem belki o zaman kabul ederler beni
Esim de tehdit atmeye basladı beni burda kalmazsın hic kimseye aldattıgımı söyleyemezsin beni evden atacakmış hadi bakalım dedim polisi cagırcam rezil olucaksın butun sulalene asla evi vermem dedimHerkese anlatın kocanızın ne yaptığını . Kaynana da kudursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?