• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldım kaynanam tehtid ediyor!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayır annem babam beni zorla gönderdi aglayarak geldim kocamın evine
İki üç gün olsa evet ama 5 ay kalmışsın. Yuvama döndüm dediğine göre ben seni istekli gördüm açıkçası yuvalık bi durum yok çünkü ortada. Gir bi işe çek resti değişirler sanma ailen de istemiyosa kendi bilir

Ahh ah su anne babalari anlamiyorum nedemek kocanin evinde dur gelemezsin? Evlat degilmisin sen nereye gideceksin peki bunu dusunemiyorlar mi. Ayrilman en dogrusu kaynanan ve esinin teyzesi cok disli sunlara bak ogullarinada toz kondurmuyorlar elinde kanit olmasina ragmen. Mahkemeye git bosanma davasi ac ve kanit olarakda mesajlasmalaei goster mahkemeye. Kimseden de korkun olmasin. Ailen gelme otur kocanin evinde desene git ailenin yanina yerles kolundan tutup aticak degiller ya 🙄 alsinlar zampara ogullarina baslarina calsinlar hem suclular hem guclu. Oyle bir devirde yasiyoruz ki kadinin zerre degeri yok..
[/QUOTE Piskolojik baskı İ
İki üç gün olsa evet ama 5 ay kalmışsın. Yuvama döndüm dediğine göre ben seni istekli gördüm açıkçası yuvalık bi durum yok çünkü ortada. Gir bi işe çek resti değişirler sanma ailen de istemiyosa kendi bilir
Ben
Ahh ah su anne babalari anlamiyorum nedemek kocanin evinde dur gelemezsin? Evlat degilmisin sen nereye gideceksin peki bunu dusunemiyorlar mi. Ayrilman en dogrusu kaynanan ve esinin teyzesi cok disli sunlara bak ogullarinada toz kondurmuyorlar elinde kanit olmasina ragmen. Mahkemeye git bosanma davasi ac ve kanit olarakda mesajlasmalaei goster mahkemeye. Kimseden de korkun olmasin. Ailen gelme otur kocanin evinde desene git ailenin yanina yerles kolundan tutup aticak degiller ya 🙄 alsinlar zampara ogullarina baslarina calsinlar hem suclular hem guclu. Oyle bir devirde yasiyoruz ki kadinin zerre degeri yok..
Evet okusan ayaklarının üstünde dursanda degerin yok

Kabul etmiyor diyorsun ama 5 ay etmişler işte? Kalmışsın annende. Sonra yuvama döndüm dediğine göre sen bişeyler değişir sanmışsın bence.
Ben aglayarak döndüm 5 ay kaldım annemde ayrılmak istedim annemle kavga ettim zorla beni gönderdi biliyordum bittigini ailem bilmiyor ne yasadıgımı anlatıyorum elimde kanıt ta var inanmak istemiyorlar dul kadın olmak cok ayıp falan Mahalle baskısı

Ortada evlilik mi var? Siz evde açken dışarıda yemek yiyen insandan nasıl mideniz bulanmadı, soğumadınız mı hala da yuvama döndüm diyorsunuz, kaldı ki ortada yuva mı var?

Aileniz istemiyorsa sığınma evine gidin. Çocuğunuz da yok en büyük şansınız bu olmuş hayatta. Eminim siz çocuk yapmaya da çok uğraşmışsınızdır. Genelde bu zihniyetteki eş tarafı hemen çocuk ister de, genel gördüğüm böyle. Ama ne güzel ki böyle bir adamdan çocuğunuz yok. Allah yardımcınız olsun.

Ayrılmaya izin vermezler, ev tutmaya izin vermezler, yanlarına gitmenize izin vermezler bu ne böyle? 28 yaşında kocaman kadınsınız izin istemeyin siz de. Ne yapabilir aileniz size? Can güvenliğinizden endişe ediyorsanız kadın sığınma evine başvurun. Dünyaya bir kere geliyoruz hayatı kendinize zehir etmeyin

Kabus gibi ben orda ayrılırdım esimden Aileniz ne tepki verdi peki benim ailem olsa bi temiz döverdi hemen ayrılık
Bunları yazan da sensin. Avrupada yaşıyomuşsun yani ailenin kızını okula gönderip bu kadar sığ görüşte olması bana tuhaf geldi. Bu yorumda da zaten ailenin yapısı belli demek ki sahip çıkarlar. Bence sen ayrılmak istemiyorsun. İnşallah kurtulursun ne deyim

Ben aglayarak döndüm 5 ay kaldım annemde ayrılmak istedim annemle kavga ettim zorla beni gönderdi biliyordum bittigini ailem bilmiyor ne yasadıgımı anlatıyorum elimde kanıt ta var inanmak istemiyorlar dul kadın olmak cok ayıp falan Mahalle baskısı
Rabbim ailene akıl, fikir ihsan eylesin. Sana da hayırlı kapılar açsın tez vakitte. Kadın sığınma evine gitsen?

Bunları yazan da sensin. Avrupada yaşıyomuşsun yani ailenin kızını okula gönderip bu kadar sığ görüşte olması bana tuhaf geldi. Bu yorumda da zaten ailenin yapısı belli demek ki sahip çıkarlar. Bence sen ayrılmak istemiyorsun. İnşallah kurtulursun ne deyim
Ayrılıcam ailem müsadw etmiyor avrupada yasarsan ne fayda ailen arkanda durmatıkdan sonra her sey bos

Hayır yani boşandınız diye 2. Evliliği yapmak zorunda mısınız sanki? Madem mesleğiniz var işinizi ayarlayın boşanın. Ailenizden ayrı yaşayın kaç yaşınıza geşmişsiniz izin vermezler demeyin, siz ayrı bir bireysiniz sizinde canınız psikolojiniz var. Böyle bi durumda arkanızda durmaları gerekirken bu sekılde laflar ediyorlarsa kusura bakmayacaklar. Belki size küserler ama sizin o evde yaşadıklarınızdan daha ağır olmaz bence.
Evet Dul kadın gezmez dul kadın baba evinde barınamaz dul kadını hemen evlenmeli yoksa basına bişe gelir dusunun ayrılsam bile rahat yok

Uzun olucak kusura bakmayın!! 6 yıl oldu evlendigim Esim le cok severek evlendik evliligimin en basından beri esimin teyzesi ve kayananm her seye karıstı 2 yıl kaynanam birlik oturdum sonra ayrı eve cıktık evime tasındim 3.5 ay aclık cektim ne tv ne oturacak bir koltuk aygaz buzdolabı bombos ev de 3.5 ay gecırdım esimin borcu oldugu icin 3.5 aydan sonra butun beyaz esyamı anca aldık abur cuburlarla zaman gecirdim esim hep dısarda yedi beni hic dusunmedi 6 ay sonra annem e gittim izine kaynanam kavga cıkardı bi sürü iftira attı şizofrenmişm esime sürekli öyle dedi esimin teyzeside sureklı ayrıl ondan diyor 5 ay annemde kaldım sonra barıstık bi şekilde yuvama döndüm 1 yıl gecti simdi de esimin tel.3 kadınla flört seklinde yazısmalarını yakaladım fotoğraf atmaya kadar iş ilerlemiş Esimi karsima aldım konustum itiraf etmesini söyledim inkar etti bende kovdum evden hemen kaynanam cagırdı 3 konıstuk esime her seyi ıspatlıyorum kaynanam delisin kafandan uyduruyon ogluma iftira atıuon dıye sucluyor bide tehdit etti kimseye diyemezsın aldattığını bu evde kalamazsın seni burda barındırmam arkam cok güclü sen beni daha tanımadın herkes annesinin evine gidicek
Kaynana 2 kişilik ilişkinin içinde neden bu kadar var. Baştan müsade etmesen ne güzel olurmuş canım. Evlilik ve ilişkiler sadece 2 kişiliktir. Sen anasıymış teyzesiymiş adamdan uzaklaşmışsın o da senden. Ne yazık ki de erkekler daha kolay yapabiliyor bunu. Yani boşluk yaratılmaya görsünler. ama saygı olmayan bir yerde hiçbirşey olmaz. O saygısız kadınla aynı ortamda bulunma bile. Eşinle de konuşup çözecek birşey kalmamış. Bence kendine saygını da yitirme.

İnanın suan cok kötüyüm ailem arkamda degil keske sahip cıksaydılar 2 senedir aileme yalvarıyorum ama ölsem belki o zaman kabul ederler beni
kendi ailen o kadar da kötü değildir diye umut ediyorum
bu adamdan da annesinden de sana hayır gelmez. anladığım kadarıyla çocuk da yok. onlar bitmiş, sadece kendi ailene odaklan, araya seni anlayacak babanın annenin dinleyeceği kişileri sok çözüm yolları düşün, yakın akrabalarının hepsini gözden geçir, seni destekleyen ne kadar çok kişi bulursan aileni ikna etmen o kadar kolay olur. Durumunu güvendiğin tüm arkadaş ve akrabalarına kısa cümlelerle anlatmaya çalış, gerçekten destekçi bulman lazım ki aileni ikna edebilesin

Allah korusun bu kaynana canına bile kast eder gibi duruyor, oğlu da belli ki onun sözünden çıkmıyor, hayati tehlike riski bile gördüm anlattıklarından, Allah yardımcın olsun, çok üzüldüm

eğer kadın sığınma evleri seçeneğin varsa 1 dakika bile durma, hatta ismini bile değiştirebilirsin
dul kadın evlenir de, mutlu da olur, isterse 5 kez evlenir, kimse karışamaz, mutlu olmayacak diye birşey yok, gayet de mutlu olur, değişiklikten hoşlanmayanların uydurdukları şeyler bunlar

Kaynana 2 kişilik ilişkinin içinde neden bu kadar var. Baştan müsade etmesen ne güzel olurmuş canım. Evlilik ve ilişkiler sadece 2 kişiliktir. Sen anasıymış teyzesiymiş adamdan uzaklaşmışsın o da senden. Ne yazık ki de erkekler daha kolay yapabiliyor bunu. Yani boşluk yaratılmaya görsünler. ama saygı olmayan bir yerde hiçbirşey olmaz. O saygısız kadınla aynı ortamda bulunma bile. Eşinle de konuşup çözecek birşey kalmamış. Bence kendine saygını da yitirme.
[/QUOTE Bu sene anladım evliligimi Esim degil Annesinin teyzesinin yönettigini mesajlarını yakaladım

kendi ailen o kadar da kötü değildir diye umut ediyorum
bu adamdan da annesinden de sana hayır gelmez. anladığım kadarıyla çocuk da yok. onlar bitmiş, sadece kendi ailene odaklan, araya seni anlayacak babanın annenin dinleyeceği kişileri sok çözüm yolları düşün, yakın akrabalarının hepsini gözden geçir, seni destekleyen ne kadar çok kişi bulursan aileni ikna etmen o kadar kolay olur. Durumunu güvendiğin tüm arkadaş ve akrabalarına kısa cümlelerle anlatmaya çalış, gerçekten destekçi bulman lazım ki aileni ikna edebilesin

Allah korusun bu kaynana canına bile kast eder gibi duruyor, oğlu da belli ki onun sözünden çıkmıyor, hayati tehlike riski bile gördüm anlattıklarından, Allah yardımcın olsun, çok üzüldüm
Dogru diyorsun cevreme anlatırsam belki ailem ikna olur

Ortada evlilik mi var? Siz evde açken dışarıda yemek yiyen insandan nasıl mideniz bulanmadı, soğumadınız mı hala da yuvama döndüm diyorsunuz, kaldı ki ortada yuva mı var?

Aileniz istemiyorsa sığınma evine gidin. Çocuğunuz da yok en büyük şansınız bu olmuş hayatta. Eminim siz çocuk yapmaya da çok uğraşmışsınızdır. Genelde bu zihniyetteki eş tarafı hemen çocuk ister de, genel gördüğüm böyle. Ama ne güzel ki böyle bir adamdan çocuğunuz yok. Allah yardımcınız olsun.
Hayır hic cocuk istemedim bu yasadıklarımdan sonra asla dedim

Ayrılmaya izin vermezler, ev tutmaya izin vermezler, yanlarına gitmenize izin vermezler bu ne böyle? 28 yaşında kocaman kadınsınız izin istemeyin siz de. Ne yapabilir aileniz size? Can güvenliğinizden endişe ediyorsanız kadın sığınma evine başvurun. Dünyaya bir kere geliyoruz hayatı kendinize zehir etmeyin
Ev esimle ikimizin üstüne bu durumda polise bildirmem yeterli esim benlen kalamaz kanun benden yana düsünün kendi evimde de kalamıucakmısm kaynanam diyor ki asla musade etmem sana burayı dar ederim sen daha beni tanımadın yapaleceklerimi tahmin bile edemezsin ben de dedim ki hadi bakalım hodri meydan Esim de 2 hafta icinde evi terk ediceksin bu evi belediyeye teslim edicem asla burda kalamazsın ben de hic te yapamazsın bakalım kim kimi kovuyor dedim benim imzam olmadan hic bişi yapamaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X