Benimle hâlâ birlikte oluyor. O kızı da herkesten saklıyor.
Belki onunla evlenecek, belki onu da beni kandırdığı gibi kandırıyor, bilemiyorum. Ben onları birlikte gördüm ve eski sevgilime sevgilisinin kim olduğunu öğrendiğimi söyledim. Kıza hâlâ benimle görüştüğünü söyleyeceğimi söyledim.
Bana,
“Öyle bir şey yaparsan seni öldürürüm. Açık resimlerini ailene atarım.”
şeklinde, çocuklarının üstüne yemin ederek tehdit etti.
“Kıza da derim ki bu benim peşimde koşan takıntılı biri.” dedi.
“Hatta kız inanmasa bile, ben onu tercih ettim diye düşünüp seninle yatıp kalktığımı sineye çeker.” diye ekledi. Kızın babası imam. Adamın söylediğine göre ailesi adamı kabul etmiş.
Adam buna rağmen hâlâ benimle ilişki yaşamak istiyor.
“Seninle ten uyumumuz var, evlensem bile senin hep yanında olurum.” gibi konuşuyor.
Ben kıza hiçbir şey anlatmamayı düşünüyorum çünkü bana inanmayabilir; belki de her şeyi bilse bile onu o şekilde kabul eder. Ama bazen “Kızın ailesiyle konuşsam mı?” diye de düşünüyorum. Kız aldatıldığını bilse ne olur, ailesi ne yapar bilemiyorum.Adam daha önce de evlenmiş, ayrılmış, 2 çocuklu ve kızdan 14 yaş büyük. Ben de hatalı olduğumu biliyorum; bu adama taviz verdiğim için, paramı kaptırdığım için, kendimi kullandırdığım için… Babamdan göremediğim sevgiyi ondan gördüm sandım. Beni bırakmasın diye çok çaba harcadım. O da beni tamamen bırakmadı.
Bir arkadaşım durumu biliyor. “Gençsin, güzelsin, başka birini bul. O adamdan sana fayda yok.” diyor. Ama ben de adama karşı bir bağımlılık oluştuğunu hissediyorum. Ona sarılınca kendimi huzurlu hissediyorum. Hep bana kurdurduğu hayalleri düşünüyorum.
Bu durumdan nasıl kurtulabilirim?
Adam evlense bile eşini aldatabilecek biri. Şu anki sevgilisini de benimle aldatıyor. Adamın beni sevmediğini artık anlıyorum; kimse sevdiği insanı ölümle, aileyle, mahrem fotoğrafla tehdit etmez.
Kızın ailesi durumu bilse ondan vazgeçerler mi, yoksa beni mi suçlarlar?
Adamın daha önce evli bir öğrencisiyle de ilişki yaşadığını biliyorum. Bana o kadın hakkında şöyle demişti:
“Kadın beni takip etti, metroya bindik, yanıma oturdu. Sesini çıkartırsan ‘beni taciz ediyor’ derim.” demiş. “Evime kadar takip etti, ‘Kocam evde yok, seninle ilişki yaşamak istiyorum.’ dedi, ben de onu defettim.” diye anlattı. Ama o olayı yaşadığı dershaneden atılmış. Ben o kadınla da ilişki yaşadığını düşünüyorum. O kadının babası da imamımış. Adam sanki hep aynı tip kızları seçiyor: Kapalı, mütevazı, aile baskısıyla büyümüş, sevgi açlığı olan…
Benim ailem de muhafazakâr. Onunla bir şeyler yaşadığımı bilseler mahvolurum.
Hem yaşadıklarımı anlatmak hem de sizden fikir almak istedim.Ben nerede hata yapıyorum? Kendimi bu ilişkiden ve bu bağımlılıktan nasıl kurtarabilirim?