• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldım kendimi kötü hissediyorum

Niye geri kafalı olalım kabul etmiyorum doğrusu bu bu herif dershaneyi başka birşeye dönüştürmüş asıl onun gibi insanlar bu mesleği yapmamalı kart herif bilsem gider şikayet ederim ben bu kızların yerinde olsam ifşa ederim onu işini yapsın özel hayatıni dışarda yaşasın eğitimci olacak bide ahlaksız
Dışarıda iki çocuklu haliyle çok da kazanmayan haliyle kim onu ne yapsın…Tezgahı iyi yere açmış, adam bu haliyle iki genç kız arasında paylaşılamıyor Allah akıl fikir versin ne diyelim.:.

Ay neresi ya Sakarya caddesindeki miydi :)?
Yok, Necatibey'deki dershanelerden biri, Izmir caddesinin cikisinin tam karsisinda hatta, bi donem en meshur acik ogretim kursuydu, onlarin soru bankalarindaki sorular direkt açık öğretim sınavlarında cikardi.

Kocam demek her istediğinde veriyorum demek degil mi zaten varoşça'da. Ayi demekle de beni oyaliosun arada baskalarini da elden geciriyorsun farkindayim diyo. 3 kişi de her seyden haberdar ve razi bence. Bu uyum baya iş yapar.

Benim anlamadığım tek şey bu öküze iki kız da niye hediyeler çiçekler alip duruyor. Kendinizi verdiginiz niye yetmio :)?
Para da vermis 200bin lira

O nası dershane, hoca nasıl bir hoca, sen nasıl bir öğrencisin?

Ailen de yazık bekliyor ki kızımız okuyacak da atanacak..

Ama kız aşna fişne peşinde🧿

Kapılarda yatıyor adama hediyeler alıyor adam da onu sevip kokluyormuş..

vay vay demet ablam hoş geldin diyesim geldi. 🤦

Haa lcw nin yanini diosunuz :))) baktım şimdi murat egitim kurumlariymis adi😁😁
Yok, Necatibey'deki dershanelerden biri, Izmir caddesinin cikisinin tam karsisinda hatta, bi donem en meshur acik ogretim kursuydu, onlarin soru bankalarindaki sorular direkt açık öğretim sınavlarında cikardi.

Dağ ayısı kocam ne ya okurken utançtan evi sırtladım.

İkinizin de kafada var bir de böyle bir adama para kaptırmışsınız sevgilisi var hala özel gününü mesajla sormasına müsaade ediyorsun 🤮 200.000 tl kaptırsam birine kafayı yerim ne kaptırdığın para umrunda, ne KPSS, ne gururun konudan beklentin bile aslında seni seviyor, şöyle yapsan döner bilmem ne. Senin tek sorunun öz saygı.

Dağ ayısı kocam ne ya okurken utançtan evi sırtladım.

İkinizin de kafada var bir de böyle bir adama para kaptırmışsınız sevgilisi var hala özel gününü mesajla sormasına müsaade ediyorsun 🤮 200.000 tl kaptırsam birine kafayı yerim ne kaptırdığın para umrunda, ne KPSS, ne gururun konudan beklentin bile aslında seni seviyor, şöyle yapsan döner bilmem ne. Senin tek sorunun öz saygı.
Ben konunun fake olduğunu düşünüyorum..

Yok daha neler konu sahibi öğrenci hali ile 200 bin lirayı neresinden bulmuş da bu adama yedirmiş..

Ben konunun fake olduğunu düşünüyorum..

Yok daha neler konu sahibi öğrenci hali ile 200 bin lirayı neresinden bulmuş da bu adama yedirmiş..
Kredi bile çekmiş olabilir konu para yedirmek olunca bazı kadınlar sınır tanımıyor. Ayrıca evet üstteki üyenin dediği gibi KPSS öğrencisi özelde çalışıyor ya da çalışmış da olabilir. Parayı ailesinden almıştır vs.

KPSS’ye hazırlanırken dershanedeki hocama karşı duygularım gelişti.Onu önce bir öğretmen olarak sevdim, sonra kalbim tamamen ona bağlandı.Bir gün cesaretimi toplayıp hislerimi söyledim.O da “Ben de seni seviyorum” dedi.
Aramızda bir ilişki başladı.Bana hep evleneceğini, benimle bir gelecek kurmak istediğini söylüyordu.
Bir süre sonra evde buluşmaya, daha özel bir bağ yaşamaya başladık.Her şey gerçek gibiydi, ta ki bazı şeyleri fark edene kadar.Onun dershaneden başka bir kıza ilgisini gördüm.Başta inanmak istemedim ama zamanla gerçeği anladım:
O adam beni onunla aynı anda yürütüyormuş.Kız hafta içi grubundandı ben hafta sonu.O kız hafta sonu da o hocamın derslerine gelir en önde oturur gözünü ayırmadan ona bakardı.Kapalı bir kızdı ama dar kıyafet giyip vücudunu belli ederdi.Sevgilim sandığım hoca bizim sınıfa girince işte “güneşim doğdu” deyip sınıfa çay ısmarlardı.Bana senin icin bütün sinifa çay ismarladim derdi çıkışta ama o kızda ordaydı.
Meğer o sözler bana değil,ona söylüyormuş.
Bir gün evine gittiğimde doğum günü kutlamasının izlerini de gördüm:
Kız ona “İyi ki doğdun dağ ayısı kocamm” yazmış, iki rakamlı mum bile vardı.O an içim yıkıldı.
Bana evleneceğini söyleyen,boşanmış ve iki çocuk babası bu adam; aynı anda hiç evlenmemiş bir kadınla da ciddi bir ilişki yaşıyormuş.Ona güvenmiştim, sevgimi, kalbimi, zamanımı vermiştim.Karşılığında kandırıldım, aldatıldım.En çok da sevgimin karşılığının bu kadar sahte olmasına üzüldüm.O kızla baş başa da gördüm daha sonra.Ayrıldık o kızla sevgili hâlâ bana özel dönemin ne zaman falan diye yazıyor.Diğer kızla evlenmeyi düşündüğünden ona dokunmuyor galiba.Yine bana dokunmak istiyor.Kıza bakıyorum kendime bakıyorum neden onu tercih etti diye hep düşünüp duruyorum.Ben onun için her şeyi yaptım.
Yok ben artık erkeklerde suç bulmuyorum, kadınlarımız hak ediyor. Biz de dershaneye gittik, erkek hocalarla gereksiz yere samimiyet kuran kızlar o dönem de vardı maalesef. Ayrıca dağ ayısı ayrıntısına da patladım.

Back
X