- 4 Mayıs 2017
- 1.274
- 4.232
- 63
- Konu Sahibi Kozlenmis patates
-
evet gözyaşıma yazık kuzum adam aramızi Düzeltmek yerine harekete geçmiş.
kadınla geceli gündüzlü konusmuslar kadının kocasi aramış eşimi yani kadın yazismakktan pek şikayetçi görünmüyor.Alenen olmasa da aldatmis yada aldatmaya meyillenmis gibi ama bayandan o yönde bir hareket görmemiş.. kavga etmeyip kabullenseydi bayan surdurebilirdi esiniz
pişman olmasın umrumda olmaz ben bosanicam.Bence ya sen git ya o gitsin boşanma bakalım pişman olup değerini anlıycakmı eğer pişman olmazsada ayrıl boşan
Boşan canım ozaman ne hali varsa görsün çok sinir oldumpişman olmasın umrumda olmaz ben bosanicam.
paniklmeis iste bu msjlarda ne var diye attı ben de dedim beni neden başka şehirde gibi gösterdin bu saatte evli bir kadınla yazismakkl normal değil ve bana bile bu kadar çaba göstermedin dedim.Eşiniz gerçekten işi abartmış ne demek mesajları gönderirim al oku inanılmaz çirkin şeyler bunlar.. siz boşandığınızda emin olun pişman olmazsınız her zaman ağlamak yerine bir kere de silip atabilirsiniz.
Gereksiz insanları hayatınıza almak yerine mutlu mesut yaşarsınız Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın çok yazık..
Aynen öyle evli bir adam niye yalan söylesin ve neden o saatte konuşsun ki .. boşver canım dengini bulmuş sen kendi hayatına bak..paniklmeis iste bu msjlarda ne var diye attı ben de dedim beni neden başka şehirde gibi gösterdin bu saatte evli bir kadınla yazismakkl normal değil ve bana bile bu kadar çaba göstermedin dedim.
hic arkana bakma derim sen haketmedigin bir adamla berabersin.Iyide kadibin kocasi yakalamasaydi zaten suan o kadinin yaninda olurdu bu bariz belli.adamdan korkmus senden degilki.
Adam daha neler yazmistir ve bir cok yeri silindigi icin hepsini goremedim. Sineye bunu cekip devam edeceksen devami kesin gelecek bilesinevet gözyaşıma yazık kuzum adam aramızi Düzeltmek yerine harekete geçmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?