Aldatıldım mı? Ne yapmalıyım?

sagapoo

Guru
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2011
645
10
318
İzmir
Kızlar merhaba.
Benim bir ilişkim var çocuk bana o kadar düşkün ki anneme banada çok değer veriyor. Ama ben tam olarak aşık olmadığımdan sürekli kavgalarımızda ayrılıyordum o ise sürekli barışmak istiyordu. 3-4 aydır bu şekilde geçiyor. Neyse bu çocuk geçen sene bir tatile gitmiş ve orada bir kızla tanışıyor, kız İranlı ve bunlar normal arkadaş oluyorlar. Ben bu konuyu biliyordum normal arkadaş olduklarını. (Kız benimkinden 9 yaş falan küçük) Dün merak edip kızın Instagramına baktım fotolarının altına hep benimki yorum yazmış. Yorumlar şu şekilde:
- Niye telefonlarımı açmıyosun?
-Beni ara?
Bunlarda pek bir şey yok tabi. Bir de son bir yorumu daha var beynimden vuruldum. İtalyanca olarak aşkım seni seviyorum yazıyordu yorumda, hemde daha yeni yazmış bunu. Ben tabi yazıklar olsundan başlayıp ağzıma geleni söyledim Dünden beri mesajları durmuyor. Kısaca yazdıklarını söylüyorum. " Aşkım işte onlar yabancı ve çok rahatlar bende onu samimiyetten yazdım. O benim kardeşim sayılır saçmalama, ben sensiz yapamam vs. vs. vs." dünden beri mesajların arkası kesilmiyor. Sizce bu bir aldatma sayılır mı? Bende dedimki o kızı Instagramdan engellemezsen birdaha yüzümü göremezsin. Bana dediki " Sen sürekli benden ayrılıyosun o yüzden şuan engellemicem, seninle nişanlanalım ondan sonra"
Kızlar ben ne yapıcam ya

anlamadim erkek arkadasinmi yazmis "askim seni cok seviyorum" diye. Evet bu bir aldatmadir. Ve ne demek sen benden sürekli ayriliyorsun nisanlaninca ayrilacagim. Yani öbürünü yedekte tutuyor. Sen ondan ayrildikca ona askim, canim, cicim

Şahsen ben erkek kardeşim gibi gördüğüm kişiye " aşkım seni seviyorum" yazmam . Erkek kardeşime/ abime bile demem bunu... Acil basın tekmeyi totosuna...

O kadar samimi mesaj tabi ki normal değil. Herkesin görebileceği şekilde yazılmış bir de. Ayrıl barış ilişki laçkalaşmış adam ciddiye almıyor tabi artık. Hem aşık değilmişsin ayrıl gitsin boş ver.

Ayrılmalısın bencede
Nişanlanalım herşey ciddiye binsin
O zamana kadar iranlıda yedekte dursun durumu olmuş.
Aşkım seni seviyorum bir kardeşe veya arkadaşa yazılmaz.
Yüreğinin sesini dinle diyeceğim ama fikir almak istersen canım yanlış bir durum bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…