ben detay vermek istemedim ama madem sizinle dertleştim bildiklerimi anlatayım.
kadın:ben kötü ahlaksız biri değilim,kendimden nefret ediyorum bu saçmalığa artık bi son verelim neyin savaşını veriyoruz.
eşim:elbette öyle biri değilsin,aşkın neresi kötü.
kadın:aşk kötü değil,bu durumdayken aşk olmaz,bu bencillikten rezillikten başka bişey değil.bundan sonra görüşmüyoruz tamammı.
eşim:ne demek görüşmüyoruz,tamam değil!
kadın:ben de istemiyorum ama öyle olmak zorunda,yanlış yapıyoruz.istemiyorum artık görüşmek.
eşim:iyi,sen kararını vermişsin zaten,tamam seni rahat bırakıyorum.
sonra ertesigün yine aramalar mesajlaşmalar ve arkadaşlar kadına kızamıyorum bir mesajını gördüm kesinlikle suçlu eşim ne olursa olsun,kadın diyor ki,bak senin bir ailen var,çocuğun var benim bir ailem veya çocuğum olmadığı için mantıklı düşünemeyebilirim,sen ikisinin arasındaki ayırımı daha iyi yaparsın bu konuda senden maksimum destek bekliyorum beni arama,sn aradığında açıyorum cevap yazıyorum kendime engel olamıyorum,bana yardımcı ol sen arama yazma.ama eşim devam ediyor yani hep o devam etmiş hep ama hep((((((((((((((((((( zaten benim en çok kızdığım en çok üzüldüğüm nokta bu,kadın ısrar etse erkektir,kadın bi şekilde yoldan çıkarmıştır diycem ve kız bitane mms göndermiş kendi resmini öğrenmeden önce kız çok ama çok güzel arkadaşlar (( iyice ezildim ( offf daralıyorum boğulacak gibi oluyorum,yavrum olmasa yaşamak bile istemiyorum şunları düşündükçe (
işim var kendi ayaklarımüzerinde durabilirim boşansam bile ama neden boşanayım seviyorum eşimi((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?