aynı şeyi yapar mı bilmiyorum saki nötr,yani ekstra bir çaba göremiyorum ben kendisinde bundan korkuyorum(((((((((((( bu arada kız başka ilde.son zamanlarda çok fazla içmeye başlamıştı,çok konuşmuyorduk ben de işleri yoğun diye düşünerek fazla üzerinde durmadım.ona değil kimseye güvenmiyorum artık.Aileme de kemküm ettim net bişey söylemedim.Tam anlamıyla karamboldeyim şuanda.
bazen de şunu düşünüyorum iyice daralıyorum.yani bu ne cesaret bunları yapıyor mesajları silmiyor arama geçmişini silmiyor herşey meydanda,acaba bakmayacağımdan emin olarak mı böyle rahat davrandı yoksa benimgörmemi ve bişeyleri bitirmek mi istedi(((( bu da kafamı karıştırıyor ((
canım bak iilk basta söylemedi saçmaladığımı söyledi diosun.yanı senin bilmediğinden emin olup ikna edebilseydi bu sekilde belkide seni kandırmaya iliskisini yasamaya devam edecekti.seni gerçekten istiyosa diret herseyi kabul etme. tel le filan olmaz bu is gelsin ikna etsin seni.kendi basına çıkıp gittiğinde ne olcak hiç bisey yasanmamıs oda bisey yapmamıs gibi hayatınıza devam edeceksiniz bence bunları iyi düsün..beautymoon : ilk gece çok rahattı hatta birsüre konuşmadı konuşmak istemedi.yanlış anladığımı ve saçmaladığımı söyldi ama detaylardan bahsedince yani mesajları detaylı bir şekilde gerçekten gördüğümü duyunca ve anlayınca önce bocaladısonra kabl etti,fakat ardından hemen savunmaya geçti.ben eşyalarımı toplarken bana engel olmaya çalıştı ama ben durmayınca fazla üstelemedi.sabaha kadar uyumadık ve o gün gideceğimi bildiği halde işe gitti.ve bana telefonda sürekli gelmem için diretiyor ama buraya gelmedi((
beautymoon : ilk gece çok rahattı hatta birsüre konuşmadı konuşmak istemedi.yanlış anladığımı ve saçmaladığımı söyldi ama detaylardan bahsedince yani mesajları detaylı bir şekilde gerçekten gördüğümü duyunca ve anlayınca önce bocaladısonra kabl etti,fakat ardından hemen savunmaya geçti.ben eşyalarımı toplarken bana engel olmaya çalıştı ama ben durmayınca fazla üstelemedi.sabaha kadar uyumadık ve o gün gideceğimi bildiği halde işe gitti.ve bana telefonda sürekli gelmem için diretiyor ama buraya gelmedi((
ayne öyle canım çok acıyor yorumlara ama gözlerimi kapatıp devam etmek ne derece doğru birilerinin gerçekleri yüzüme vurması lazım(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?