Aldatıldım mı ve Kim Suçlu???

mihriban:sonuna kadar katılıyorum sana ama sanki ben ona cesaret edemem gibi yani boşanmaya ( ama bazen de düşünüyorum bu bana aşkım bitanem diyodu meğer aynışeyleri bi başkasına da diyormuş bunu düşündükçe çıldıracak gibi oluyorum nasıl der ya nasıl der bi başkasınaaşkım bitanem diye ((( kadın sen bunları nasıl yazıyosun diyo,hemen sil yazdıklarını diyo,mesajlar konusunda,yani evdesin eşin yokmu demeye getiriyo,benimki dalga geçiyo parmaklarımla yazıyorum falan demiş yani daha neler neler arkadaşlar aptal yerine konmuşum ya ((((((((((((((

kanım dondu inanın , ne kadar kötü bir şeyy aman Allahım sen koruu çok kötü oldum ben yaaa ,insan biricik aşkıieşi,kocası,canı,hayatı bir başkasına canım cicim diyor, Düşünmesi bile çok çokkk kötü. offffffffffffffffffffffffffffffffff

aynı şeyi yapar mı bilmiyorum saki nötr,yani ekstra bir çaba göremiyorum ben kendisinde bundan korkuyorum (((((((((((( bu arada kız başka ilde.son zamanlarda çok fazla içmeye başlamıştı,çok konuşmuyorduk ben de işleri yoğun diye düşünerek fazla üzerinde durmadım.ona değil kimseye güvenmiyorum artık.Aileme de kemküm ettim net bişey söylemedim.Tam anlamıyla karamboldeyim şuanda.
bazen de şunu düşünüyorum iyice daralıyorum.yani bu ne cesaret bunları yapıyor mesajları silmiyor arama geçmişini silmiyor herşey meydanda,acaba bakmayacağımdan emin olarak mı böyle rahat davrandı yoksa benimgörmemi ve bişeyleri bitirmek mi istedi (((( bu da kafamı karıştırıyor ((

birisi inan çok iyi anlıyorum seni.sen isten yorgundur sıkıntısı vardır vs onu düsünürken onun kafasında baska seyler düsünmesi kadar iğrenç bi duygu yok.ve seni gerçekten kaybetmek istemese bukadar açık seçik yasamazdı bence biseyleri.tmm diyelimki bakmayacağını umdu yanı hiçmi düsünmedi olurya eline geçer belki tel die.bundan korksa eminim saklamak için daha çok caba sarfederdi.belki yazdıklarımız canını daha çok acıtıyo ama gerçekti olalım diosan benim fikrim bu yönde.ama tabiki neler yasadığınızı iliskinizin detaylarını ne ben nede baskası bilebilir..

Hadi o kadın pişman olmuş,ama eşiniz sırf boşluğa düşmüş olduğunfdan yapsaydı(ki böyle bi bahane olmaz ama..) 1-2 kez görüştükten sonra bırakma yoluna giderdi, ama bi de pişkinlikle devam etmiş maşallah.
Siz bundan sonra güvenebilecekseniz, ilerde acabalarla yaşamayacaksanız birlikteliğinze devam edin.. İnanıyorsanız eşinizin bir daha yapmayacağına söylenecek söz yok.

Hem aldatıldım mı'sı yok bu işin,düpedüz aldatılmışsınız. Cinsellik olması şart mı? Beyninde eşinizin cinsellik vardı o bayanla kesin,bu bile yeter.Kim suçlu'su konusu ise zaten ortada. Eşinizi ihmal etmiş olabilrsinz ama eğer dürüst ve size sadık olsaydı bunu size dilegetirirdi. Bana daha yakın davran şöyle yap böyle yap diye..Haksız mıyım? Kimse aldatmaya bahane üretemez. Sevgisi biten,canı başkasını çeken bitirmelidir ilişkisini..Kimi seviyorsa ona gitmeli..Bari onuruyla bitsin değil mi?

beautymoon :işte bu cevap canımı çok acıtıyor ama dürüstçe ve açıkçası olay bunu gösteriyor

rohy: çok haklısın kesinlikle görüşmeyeceğini söylüyor ama nasıl inanayım,inanbailecek güvenebilecek misin sorularınızın cevabı yok,hiç bilmiyorum ama bundan sonra bana söyleyeceği güzel sözlerde bile o kadına da söyledikleri aklıma gelecek ki ,beautymoon un da bahsettiği gibi belki de bilerek yaptı ((((

bu arada o kafa dağınıklığıyla saçma sapan bi başlık atmışım farkındayım ((((

Son düzenleme:
off off rezil adam!!!

şu yazdığın mesaj bana şunu düşündürdü...
forumda hovarda,çapkınlığa alışmış kocalarından dert yanan adamlar var...
duyduğum bildiğim erkek mesajlarını siler
cep telefonunun arama geçmişini siler...

canım üzüleceksin biliyorum ama eşin kapılmış...
ama mert olamamış...
hala daha da olamıyor...
keşke "olmuyor"..dese..
"senle alakası yok" dese dürüst olsa...
senin özgüvenini yitirtmese..
"ben bir serüvene kapıldım sana haksızlık etmek istemiyorum"...dese

yakalandıktan sonra zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışmasa...
suçluyor birde ukalaca...
kadın zaten yıkılmış..

bir kere, on kere, milyonkere iyi düşün canım...

haaa şunu da söyliyeyim..
eşimle gittiğimiz terapist şunu söylemişti..
aldatma nedeniyle gelen çiftlerden kayınvalide ve aileler nedeniyle gelenlere kıyasla terapide daha iyi sonuçlar alıyorlarmış eşlerin güvenini birbirine kazanmada..çünkü dış faktörü-diğer kadını eş yok etmek istiyorsa yok oluyor...ama kayınvalide aileler daha da baskı yapıyor..Eş dış faktörü yok edemiyor...

Sen işte o bir kere, on kere, milyonkere düşündükten sonra...
eğer eşine bir şans daha vermeye karar verirsen,
bu şansın gerçekten anlamlı olması için güven terapisine gidin...

sevgiler.

canım birde sunu düsünmeni istiyorum herseyi bi kenara bırak yasadıklarınıda.esin suan seni ikna etmek için uğrasıyomu.sana değer veriyomu seni kazanmak için çabalıyomu.eğerki bunlarıda yapmıyosa bence bosuna hırpalıyosun kendini

bahanesi cok sacma, bosluktaymis, o zaman böyle bir halt yiyecegine o boslukta kaybolup gitseymis...
sizin yerinizde olsam, tepkimi sert bir sekilde gösterirdim...
siz hala anneme geldim dogru mu yaptim diyorsunuz...
sahsen ben beni sevmedigini anladigim bir adamin bir daha yüzüne bakmam...
arada duygusal bir seyler olusmus, baskasina seni seviyorum demis...
ve bütün bunlari yaparken sizin yaninizda uyumus, yüzünüze rahatlikla bakabilmis ama siz ögrenincede sizi suclayip vicdanini rahatlamis...
siz ne yaparsiniz bilmem ama ben affetmezdim asla..

ve son olarakta sunu söyleyimki birisi burda bu yorumları okudukça bence daha çok canın yanacak.çünkü senin kendini teselli ettiğin duymak istemediğin gerçekleri dürüstlük adına herkes söyleyecektir ve buda seni daha kötü yapacaktır.

beautymoon : ilk gece çok rahattı hatta birsüre konuşmadı konuşmak istemedi.yanlış anladığımı ve saçmaladığımı söyldi ama detaylardan bahsedince yani mesajları detaylı bir şekilde gerçekten gördüğümü duyunca ve anlayınca önce bocaladısonra kabl etti,fakat ardından hemen savunmaya geçti.ben eşyalarımı toplarken bana engel olmaya çalıştı ama ben durmayınca fazla üstelemedi.sabaha kadar uyumadık ve o gün gideceğimi bildiği halde işe gitti.ve bana telefonda sürekli gelmem için diretiyor ama buraya gelmedi ((

ayne öyle canım çok acıyor yorumlara ama gözlerimi kapatıp devam etmek ne derece doğru birilerinin gerçekleri yüzüme vurması lazım (((

Son düzenleme:
canım bak iilk basta söylemedi saçmaladığımı söyledi diosun.yanı senin bilmediğinden emin olup ikna edebilseydi bu sekilde belkide seni kandırmaya iliskisini yasamaya devam edecekti.seni gerçekten istiyosa diret herseyi kabul etme. tel le filan olmaz bu is gelsin ikna etsin seni.kendi basına çıkıp gittiğinde ne olcak hiç bisey yasanmamıs oda bisey yapmamıs gibi hayatınıza devam edeceksiniz bence bunları iyi düsün..

Arkadaşlar şimdi konuştuk cumartesi gelebilirmiş,bide gelebilirm diyo gelicem demiyo!!!!! Konuşup çözüme bağlayalım dedi ne demek istedi aceba :S tamam konuşalım dedim bende .Allahım hakkımda hayırlısı olsun inş.

Allah yardımcınız olsun.

Tranvaların büyüğünü yaşıyorsunuz-yaşamışsınız.

Eşiniz bu kadar üstüne düştüğüne göre o kadının..

Sanki bir birliktelik yaşamamışlar.Herşey telefon,mesajlaşma heyecanı olarak yürümüş.

İstediğini alsaydı belki bu kadar üstüne düşmezdi o kadının eşiniz..

Allah kötü yollara saptırmasın inşallah.

sımdı sunu bır kabul edın kı aldatmak ve aldatılmak cahıllık ısı degıldır... yanı bunun akademısyenlıkle doktorlukla memurlukla falan alakası yok...

sız esınızın sızı sadece telefonla aldatmasıyla tesellı bulmussunuz anlasılan ,telefonda bırıne askım bıtanem dıyerek sevgı sozcuklerı etmesı bence onunla yatmasından daha fenadır.yanı arada sevgı bagının olusmus olması sızden sogudugunu onu sıze baglayacak bırseyın arada kalmadıgını gosterır.

ha sız annenızın evıne gıtmıssınız,12 yıllık evlı olan ablamı gecen yıl kocası aldattı alt kat komsumuzla aynı sızın kı gıbı..gerekce olarak ta esınzın sıze soyledıklerını soyledı ablama..aradakı 3 cocuk ablamın affetmesıne degıl olayları sineye cekıp sabretmesıne neden şimdi.

size bosanın demek bence hıc akıllıca ddegıl,eger esınız ondan vazgecemıyor derecesınde sevıyorsa sız ondan vazgecın cunku ne yaparsanız yapın o hıc bır zaman sızın olmayacak ve sızı sevmeyecek fakat aradakı bosluktan hasıl bır hoslanma tipi gıbıysede evlılıgınızı bıtırmeyın..erkekler bız gıbı degıl bız baskasıyla esımızı aldatmayı ar eder ve tiksiniriz ama onların midelerı bızımkının misli katı genıs..

sımdı uzun uzun dusunun hazmedebılıceksenız ve esınzıın sızı sevdıgıne cıdden ıtımad edebıleceksenız devam edın ,yoksa kendınızı yer durursunuz son nefesınızı verene kadar.

Bakin "beni gelip almadi, ustelemedi" diyorsunuz yani
gozle gorulur bir caba sarfetmedi..

detayli bir sekilde bildiginizi gorunce bocalamaya basladi
sasirdi kendini nasil ifade edecegini bilemedi
cunku suc ustu yakalandigini anladi bu yuzden ustelemedi
o'da saskin yakalanacagini tahmin etmiyordu
once inkar etti aptal yerine koydu baktiki herseyi okudunuz gordunuz
simdi ne desem ne etsem diye dusunuyordur
cunku yuzde yuz o suclu!

ama sorun su ki : hadi geldi elinde guller cicekler
yalvardi ayaklariniza kapandi
yeminler etti en guzel ask sozlerini soyledi
ustunede bir de tekrarlanmayacagini soyledi
ne yapacaksiniz gideceksiniz pesinden degilmi?
siz sadece bunumu istiyorsunuz?
yani tek dert bumu?

hala uste cikma cabasinda
beni bosladin diyerek
e be adam ben bosladiysam sende beni bosladin
ben ev is cocuk yemek derken beni boslayan sendin
demek yerine
size balli sozler soyleyip kendini yerden yere vurmadigi icin
uzuluyorsunuz..
bu kadar cabuk kabullenirseniz
hep tetikte kalmayacakmisiniz?
en ufak bir citta acaba mesajmi yazacak
acaba baskasiylami gorusuyor
hep bir huzursuzluk olacak
once kendinizi suclamaktan vazgecin!
sonra onun hatasini yuzde yuz ustlenmesini bekleyin
ve sonra affedeceginiz varsa affedersiniz ama
mutlaka bir destek olmali arkanizda
ailemi olur terapistmi olur bilemicem

hey gidim hey!!! bizde ne bosluklarda kaldik , dolandik tek basimiza , aldatsamiydik yani!!!??? sen ayni hataya dusseydin esin seni affedermiydi?? aglamalarina goz yumabilirmiydi, aldandim bosluktaydim deme hakkina sahip olabilirmiydin!!!?? erkeklerin bu safsatalarindan nefret ediyorum, demekki az bos kaldiklarinda elleri ceplerinde geziyorlar yaziklar olsun ya!!!

arkadasim ozur diliyorum senden, suan belkide sana soylenebilecek en son seydir bu ama, ben esinizin diger bayana kalpten biseyler hissetigi seklinde dusunleye basladim..... çunku gelmedi hiç dedin , evden gidecegimi bildigi halde ise gitti dedin.. bu ne rahatlik yahu?? hem aldat hemde çek git , hem suçlu hem guçlu!!!! sanki o sadece ilerde ben elimden geleni yaptim diyebilmek için arayip soruyor sadece (ki insAllah ben yaniliyorumdur) ....insan annenin evini su yolu yapardi be , suçlusun kiz dizini otur esinin dizinin dibinde simdi.. ama yok hala burnundan kil aldirmiyo beyimiz, yazik sana yaziklar olsun!!! çok kizdim çok !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…