Aldatıldım mı ve Kim Suçlu???

Dün arkadaslarla sohbet ediyorduk erkeklerdi , evlilikti derken aldatmaya geldik nasıl geldiysek! Bir arkadas , bütün erkekler aldatır , aldatmayan cok azdır dedi. Hatta erkek bu yapar mantıgıyla düsünüyor. Ben aldatırsa kendisinin kaybedecegini böyle birseyi kabullenemeyecegimi cünkü bir daha eskisi gibi olamayacagımı bu yüzden de ayrılacagımı söyledim.

Bana büyük konusuyorsun her erkek yapar illa ki tek gecelik iliskileri olur gibi seyler söyledi.

Hatta evlenecegim kisi' nin tek gecelik iliskileri olabilir , zaten olacaktır da falan dedi tutamadım kendimi olamayacagını söyledim o zaman evlenme her erkegin olur dedi! Bosanmazmıs o , bosanmak icin evlenmemis , evlilik öyle kolay kolay bitirilemezmis..

Ben sevdigim kisiyi baskasıyla paylasamayacagımı söyledim böyle düsünmem sacmaymıs! Gitsin tilki' nin dönüp dolasıp gelecegi yer kürkcü dükkanıdır dedi.

Ancak su sekilde bosanırmıs eger , uzun süreli bir iliskisi varsa 3 ay , 5 ay, 1 sene ki , önce evine döndürmek icin cabalarmıs , dönmesse o zaman bosanırmıs!

Böyle düsünen üniversite ögrencisi genc bir bayan! Allahım hala saskınım bir insan , bir bayan nasıl böyle seyleri normal kabul eder aklım almıyor. Böyle zihniyetler oldukca , erkeklere gün doguyor bence.

Cok uzattım ama sasırdıgım bir olay oldugu icin paylasmak istedim.

Konuya dönersek , ne sekilde olursa olsun , aldatma aldatmadır. İlla yüzyüze ya da bedensel olması gerekmiyor.. Eger , evli oldugu ortaya cıkmasaydı görüsecekti o bayanla ve msj' ları okudugum kadarıyla esiniz gayet memnunmus halinden. Bosluktaydım , benimle ilgilenmedin vs. klasik erkek yalanları , bahaneleridir. Her ilgi isteyen ya da boslukta olan aldatsın o zaman sonra da sucu karsı tarafa yüklesin! Sakın kendinizi suclamayın..
Affedilir birsey degil , allah yardımcınız olsun.

Son düzenleme:

Valla kimse kizmasin etmesin ama böyle düsünen kadinlarin aldatilmasina hic ama hic üzülmüyorum..Zaten öyle demekle esini o düsünceye itiyorsun yaa, adam da bakio "nasil olsa bu benden ayrilmaz, bise demez" oohhh aldat babam aldat..Yani kusura bakma ama o arkadasin aldatilmayi hakediyor..

Allah yardmcnz olsun zorrr... Bi yuva kurmussunuz çocuğunz var gercek bi aile olmussunuz.kimbilr ne zorluklarla ne hayallerle kurdnz yuvanızı.. Ama eşiniz durumun idraknde değil galiba..hala liseli ergenler gibi heyecan peşinde. Ve hayatndan da memnun gibi.. Bırakın.. Ondan ne koca olur ne baba. O rüyasından uyandğı zaman neler kaybettğnin farkına varacak.

Ben esinle konusmanin hic bi ise yaramayacagini düsünüyorum. Tam tersi daha da o kiza iter bence, erkeklerin huyu bu cünkü. Ancak kizla cözülür, kizin kendini tamamen geri cekmesi gerekir.

O simdiden kabullenmis zaten..
Normal görüyor böyle birseyi erkek yapar!
Aile' nin dagılmaması gerektigini düsünüyor yuva kolay yıkılamazmıs elbette kolay yıkılamaz ama bunu düsünmesi gereken sen degil , hata yapanın kendisidir. Hani nerede kaldı evliligin kutsallıgı?
İki kisi neden evlenir? neden söz verir?
O kisi bir baskasına gidiyorsa evliligin kutsallıgından söz etmek mümkün olabilir mi hic ya!
Evliligi yıkan kendisidir zaten kadın degil ki!

Son düzenleme:
Yeni evli sayılırsın,gencecik bir karın var,1 yaşında bir meleğin var.Be adam gözün neden dışarıda?Böyle durumlara çok üzülüyorum,Allah düşmanımın başına vermesin.

Kendinizi lütfen suçlamayın sen benimle ilgilenmedin boşluğa düştüm sözleri kocanızın sadece savunma mekanizması.Bu aldatmayı başka türlü açıklayamaz kendini haklı gösterip sizin vicdan azabı duymanızı sağlamaya çalışıyor.Diğer kadın çok güzel olabilir isterse dünya güzeli olsun ama evlisiniz düşünmesi gereken bir karısı,kızı var eşinizin.

Bazı erkekler umursamaz oluyor telefondaki mesajları bilerek silmediğini düşünmüyorum.Geleceğiniz için çok önemli kararlar verecek noktadasınız.Artık bu ilişkide güven kalmadı.Kadınlar affetse bile asla unutmaz diye bir laf var sonuna kadar katılıyorum buna.Affederseniz hergün bu olayları düşünerek yaşayacaksınız gibi geliyor bana.Hakkınızda hayırlısı olsun.Umarım bu kara günleri çabuk atlatırsınız.

Aynen ben de üzülmüyorum ve ben de onların kocalarının yerinde olsam bu mantığa sahip karım olsa neden aldat mıyım salak mıyım diye düşünürdüm. Konuyu yazan arkadaşa da ilk başta üzüldüm ama sonra bir mesajında işimde var ayaklarımın üstünde de duruyorum ama kocamı seviyorum niye boşanayım ki dedikten sonra üzülmüyorum. O kocasını severken mutlu kocası da başka kadınları neyi tartışıyoruz ki biz.

seni tebrik ediyorum
burada ihanet yaşayan bayanlar genelde kocalarına toz kondurmaz ve "kocişim bana ihanet etmez o kız kocama asılmış" der, birkaç ay sonra da "boşanıyoruz ühü gerçekten aldatmış" diye başlık açarlar.
sizin eşinizin sorumluluğunun farkında olmanız ve gerçekçi olmanız güzel bir gelişme.

Ben eşinin pişmanlığına zerre inanmadım. Kızı kandırmış... kız evli olduğunu öğrendikten sonra kendini çekmeye çalışmış, ama eşin zerre geri adım atmamış, kız buluşmaya gelseydi bu ilişki teselli bulduğun "telefonda" da kalmazdı...

Yani kızın kendisini geri çekmek istemelerine, eşinin evli oluşunu hatırlatmasına karşın eşin pişkin pişkin devam ettirmek istemiş, suç değil aşk demiş, sen öğrenince "suçluyum affet" sözleri klasik çapkın evli erkek mavallarından başka bir şey gelmedi bana...

Evliliğini bilmiyorum, seni tanımıyorum, ama seni bu şekilde aldatan birinin suçu sana atmayı çalışması da özrü kabahatinden büyük dedirtiyor insana...

Arkadaşım eşine ben böyle yapsaydım senin tavrın ne olurdu nasıl tepki verirdin diye sormuş olsaydın cevabı ne olurdu ki

evet kesinlikle katılıyorum...bu soruyu sorar ve gerçekten gönlünden geçek gerçek cvabı vermesini istedim kendisinden vereceği cvp ta bellidir zaten.eğer yürekliyse tabi...ve dönerdim işte bende aynısını yapıyorum derdim ve başkada birşey konuşmadan işleme koyardım...

tabiki bizim başımızda öle bir dürüm olmadığı için böyle rahat konuşuyor olabiliriz.ama en iyi siz eksileri artıları ortaya koyun gerçekten güvenebileceğinizi düşünüyorsanız kararınızı ona göre verin derim ben....ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN...

aynı şeyleri düşündüm ben de: kız belli ki evli oldugunu öğrenene kadar biraz kapılmış eşinize ama ögrendikten sonra kendini geri çekmeye çalışmış ve kız daha yüzsüz birisi olsaydı herhalde bu ilişki telefonda kalmayacaktı eşinizi cumartesiye kadar görmeyecek misiniz yani? daha 5 gün var üstelik cocugunuz cok küçük nasıl onu da görmden bu kadar zaman kalabiliyor, insan böyle bir meseleyi hemen konuşmk istemez mi? tamam hadi sıcagı sıcagına konuşmak istemedi diyelim hiç olmazsa ertesi gün gelmez mi??

burda bayanlar konu açıyor "eşim benimle ilgilenmiyor", "eşim beni öpmüyor", "eşim beni kıskanmıyo" gibi...
anlamıyorum bu kadınlar da mı kocalarını aldatsın ve bahane olarak da bunları söylesin?
ne saçma ne aptalca ne gerzekçe bi bahane "benimle ilgilenmedin"....
sabah sabah zortladı sinirlerim

Kesinlikle seni suçlamasına izin verme.O kadar mesajı sana atsaydı,o güzel sözleri sana söyleseydi sen de onunla ilgilenirdin.

Önce sen ne yapmak istediğine karar ver.Eşini seviyor musun,onunla birlikte yaşamak istiyor musun ? Yeniden evlenecekmiş gibi otur,artılarını eksilerini değerlendir.
Devam etmek istiyorsan bu işin detayına girme,daha fazla eşeleme.Ne kadar çok bilirsen unutman o kadar zor olur.

Tabii eşinin tavrı da önemli.Pişman mı,senin güvenini sağlıyor mu ? Yoksa ilk fırsatta tekrar başkasını mı bulur ? Eğer sen böyle bir şüpheyle yaşayacaksan asla barışma,hayatın zehir olur.

Böyle durumlarda diğer kişinin önemine asla inanmıyorum.Ayşe olmazsa Fatma olur.Güzelmiş,çirkinmiş,akıllıymış aptalmış farketmez.Bende bulamadığını onda bulmuş gibi düşünme zira bu işin bir mantığı yok.

Eşinle kendi ilişkini değerlendir,sadece kendi açından düşün.Eşin senin beklentilerine cevap veriyor mu ? Seni mutlu ediyor mu ? Evliliğiniz için çaba gösteriyor mu ?
Bencil ol.Eşini düşünme,kendini düşün öncelikle.

canım,

üzgünüm ki gerçekçi olacağım.. umarım seni incitmem..

eşiniz o kadınla duygusal anlamda birşeyler yaşamış.. cinsel aldatmadan daha kötü birşeydir.

cinsel aldatmada, sarhoştum, nasıl oldu bilmiyorum vs vs denilebilir.. ama duygusal aldatma başka bir boyut..

yani eşiniz resmen bayana karşı duygular beslemiş.. şu anda da beslemeye devam ediyor.. aşk, kavuşmadan bitecek birşey değildir..

eğer kadın eşinize ışık yakarsa, eşiniz sizden boşanabilir.. çünkü şu an hayal dünyası o kadınla dolu..

eğer kadın ona olmaz derse, eşiniz sizden özür diler..

c.tesi size geldiğinde bu durum netleşecektir. yani sizden özür dilese de dilemese de o kadını unutmayacak kolay kolay..

şimdi, eğer kadın eşinizi reddeder ve eşiniz size dönerse, kaldırabilecek misiniz eşinizin kalbini o kadınla beraber paylaşmayı?

eğer, ben kaldırırım diyorsanız, tamam..

ama kaldıramayacaksanız, hiç girmeyin bu yükün altına.. kendinizi de çocuğunuzu da eşinizi de yıpratmayın..

Arkadışım madem affedeceksin, sen ilgilenmediğin için olmuş bunlar ve hatta
senonu yalnız bırakırken de "hala boşluğa düşer mi" diye soruyorsun?
Niye o zaman topik açtın ki ben anlamadım:26:

Aldatmanın bahanesi mi olur?
Bu erkeklerin klasik taktiği, kadınları suçlu pozisyonuna düşürmek.
İlgisiz bırakılan belki milyarlarca kadın var , her kadın aldatsın o zaman.
Bu bahaneyi erkekler kabul edecek mi acaba.
Kılıf çok, işi yaptıktan sonra.
Eşinizin cinsel anlamda birşeyler yaşamaması sizi teselli ediyor olabilir ama, duygusal aldatma sanki bundan daha yaralıyıcı. Başkasına aşık olan, size değer vermeyen, aldatan adama nasıl sarılıp, koca diyeceksiniz. Karar sizin sonuçta...

Bir de "kim suçlu" diye başlık açmışsın. Kırılma ama sen!!!
Sen oooo dünden trazısın gelip tekrardan devam etmeye. Ha et bize neki, o zaman bizden ne bekliyorsun düşünce olarak ben anlamadım

Bilenler bilir,
Benim eşim pazartesi sabah çıkar evimizden cuma akşamı girer.
Hafta içi ikimiz de yalnız.
İkimiz de başka şehirlerde.
O zaman bu durumda sanırım eşimin de benim de hafta içi yeni heyecanlara yelken açmaya hakkımız var değil mi?

Bence kadınla konuşmayın.
Siz ondan sorumlu değilsiniz ki.
Siz onun birşeyini almadınız ki geri isteyesiniz.
Size kocanızı geri vermesini isteyemezsiniz yok olmaz bu bence, yakışmaz sizin gururunuza.
Kocanıza gelince.
Ne desem bilemedim ki....
Mesajları silmemesi, arama kayıtlarını silmemesi, kendini su yüzüne çıkarma ve ağırdan alma tavırları.

Bence kocanızla da konuşmayın.
Daha çok yükseltmeyin şu adamın egosunu...

Ortada sadece bir suclu var,,
Eşi, cocugununun gururunu hatta kendini hiç düşünmeden ayaklar altına aldıgı için,,
İlgisizliği, vs sözde eksik gördüğünden aldatmaya giriştiği için,,
Ve evli olanın karsı taraf değil, yani ailesini düşünmesi gereken kendisi oldugu için,,
Karsı taraf bunu hatırlattıgı halde önemsememiş, değersiz göstermeye calıstıgı için,,
Tabi ki eşin olacak bence şahsiyetsiz insan,,

Yazık size,,Gercekten üzüldüm,,
Ama dönme, kavusma hayalleri kurmayın bence,,
En azından uzun bir süre,,
yüzde yüz pişman olduguna emin olursanız ozaman belki,,
Ama emin olun herseyi unuturum diyerek affetseniz bile bir yerlerde kanayacak hep içiniz,,
Bunu kendinize yapmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…