Aldatıldım mı yalan mı söylüyor

255karya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2015
690
237
53
39
İyi geceler dün bir konu açmıştım. Eşimin bir bayanla uzun bir telefon konuşmasını yakalamıştım arama kaydında. Sonra bayanın resmini göstermiştir. Ben onu hayatımda hiç görmedim. Demişti. Bir önceki konuma bakarsanız tüm ayrıntılar yazıyor. Aradan tam bir gün geçtikten sonra söyle bakalım dedim tekrar telefonda yarım saat konuştuğun insanı nasıl tanımazsın yoksa telefonu bir arkadaşına mı verdin dedim. İki üç saat sonra eşim beni aradı evet dediğin gibiymiş yanımdaki bekar arkadaşıma vermişim. O aramıştı unutmuşum dedi. O numara arkadaşın rehberinde var. İstersen yengeye yani bana izah edeyim demiş. Sizce inanayım mı. Ne olur yardım

Inanma ya yalan atıyor o kadar uzun neden konuşşun elin kadınıyla ya

Allah aşkına bu devirde kontörüm bitti bahanesi bile tarih olmaya başlamışken niye arkadaşına tel versin ki

yoksa telefonu bir arkadaşına mı verdin dedim.

Öncelikle eski konunuzdan devam etmeliydiniz, devam niteliğinde konu açmak yasak hem de daha 1 gün öncesindeki konunun.
İkincisi neden böyle saçma bir şey söylediniz ki eşinize. Tam da onun aradığı bahane bulunmuş olacak. Erkek dayanışmasından da merak etmeyin her şeyi üstlenen bir arkadaş bulunur. Geçmiş olsun hiç bir zaman emin olamazsınız. Keşke kendi bahanesini bari kendisi keşfetseydi siz ona gümüş tepside sunmasaydınız.

Ben size böyle bir şey olabilir demiştim.
Şu an dediğime çıktı diyemem, siz bir süre bu konuyu kesinlikle açmayın, inanmış gibi yapın.

Hatta zor olacak ama yine aşkım, canım, bebeğim tarzı konuşun, bu olaylar olmadan önce nasılsanız öyle olun.
Böylece sular duruldu zannetsin, rahata kavuşsun. Sonra çaktırmadan kontrole başlayın.

Eger dediği dogruyss mesajları vardır mutlaka mesaj yoksa inanma arkadaşının telefonunu iyice kontrol edin

Klasik oldu artık bu "ben değil arkadaşım konustu"yalanı..ve işin ilginç yanı bu yalana hala daha inananlar var..
Madem ki işin peşini bırakmaya niyetiniz yok o zaman bari inanmaya devam edin ve gizlice takibe alın esinizi.elbet birgun bir açık verecektir.

Hayır yani yine inanacagin şeyi yine kendin bulmussun :) insan kendi telefonuyla birinin konuştuğunu nasil bilmez ya da unutur ? Saçmalık bence

En fazla şunu yapabilirsiniz. Tamam o arkadaşın rehberinde var mı bakıcam diyebilirsiniz. Sonra da o telefondaki arama geçmişine bakıp o kayıtlı numara ile hiç konuşulmuş mu bakarsınız. İnsan sevgilisi ile yakın zamanda konuşmuştur sonuçta. Hiç konuşma olmadıysa yalan ortaya çıkar. Ama numaranın o numara olduğundan emin olun. Bir de rica ediyorum saf gibi buna buna bakıcam diye kocanıza önceden söylemeyin de önlemini almasınlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…