- Konu Sahibi persephone__
-
yoo gayet paranoyak kadınlar tanıdım kocası rihanna ya bakıyo diye masa dağıtan gördümadam da yazık ezik büzük bişeydi, kimseye bakmaya mecali yoktu.
Ama sonuçta bana gelicem dediği saatte oraya gidince ortaya çıkacağı belli bi yalanı kim söyler kisen neden bilmem sevimli geliyosun bana diğer konularında da öyle gelmiştin, canım çocukça hislerle hareket edip en çok kendini üzüyosun eşin gelmeden topla dağıttıklarını, çok üstüne gitme, kulaksızı kulaklı yapma :)
paranoya yapıyosun ve bu eşinin senden bişeyler saklamasına neden oluyor. yalan genelde söylenmez, söyletilir. herşeyine karışırsan yalan söyler.
bu meseleyi kapat, üstüne gitme.
Kendimi kontrol edemiyoruö saçlarımı yoluyorum inanın insanlar aldatıldığını gözüyle görünce bile sakince hareket edio ben niy böyleyim bilmiyorumPersephone canım bak ben de aldatılma konusunda cok korkan bi insanım ama bu yaptığın bana abartı geldi. Paranoya değil ama buradaki konuların etkisinde kalmış olabilirsin.
Bence sakinleş bi önce. Bu kadarcık şeyle aldatıyor diyemezsin ki. Ve lütfen en yakin zamanda sadece senin iyiliğin icin bir uzmandan yardim al. Paranoyaksın demiyorum ama bazi hassas olduğun konuların icinden cıkmakta zorluk cekiyorsun, uzman biri sana bu konuda destek olacaktır sonrasini zaten sen kendin halledersin.
Neden o zaman annemi bırakıp gelcem diyo karşıya geçioBen birkaç saat dışarı çıktım diye eşim bu derece sıkıştırsa, evdeki eşyaları kırsa cidden kötü olur. Paranoyaysan git tedavi ol kimse evde deli çekmek zorunda değil ki.
Siz olsanız şüphelenmez miydinizKocan ayri bir vaka sen ayri persephone.
Siz olsanız ne düşünürdünüzyahu bir kendine gel..
adam 1 aydır durmuş tam seni almaya geldiği gün mü aldatmış..
azıcık mantıklı ol ya..
hani en son psikolog araştırıyordun ne yaptın ? neden gitmiyorsun neden kendine işkence edip duruyorsun anlamış değilim..
Siz olsanız ne düşünürdünüz
Neden o zaman annemi bırakıp gelcem diyo karşıya geçio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?