Aldatıldım mı yine paranoya mı yapyorm

Benim en çok takıldığım nokta, bir aydır evinizde yoksunuz. Bugün eve doneceksiniz.. 50 takla atması gerekliydi.
Eve döndügünüz gün ne annesi, ne parası Allah aşkına ? Bankaya yollasaydi, Uşak mi kaldı ?
Havale,eft.. hatta kurye bile karşıya geçmesinden daha erken varır.
..

Bu şüphe asla geçmeyecek.Hep böyle krizler geçireceksiniz.. Her kahrolus bedeni ve ruhu biraz daha çürütür. Yazık geçen zamana.
Aldatan yine aldatıyor. Aksi istisnanin istisnası.

Çocuğunuz var mi ? Yeni bir hayat kurmak çok mu zor geliyor size ? Denemeniz ? Unutsanız o adamı ,olmaz mi ?

Düzenleme :.Dana once aldatildiginizi Sandi , basliktan yanildim.

Ilk paragraflarimi dikkate almalısınız. Yanlış noktada duruyorsunuz.

Canim süpe gercekten korkunç bir sey bende ayni senin gibiydim son dönem kesin net var diyordum cevremdekilerde anlattiklarimdan vardir diyodu neyse ben eşimin tl dinleme programi indirdim bunu haberi olmadan bizimki bunu farketmedi etseydi annesiyle dedi kodumu yapmaz ve istemediğim kişilere arabalardan verme dediğim halde veripde vermedim demezdi neyse adam tertemizdi 2 ay dinledim tl gelen konusmalar giden konusmalar ben sok esimin beni aldatmadiğina sevindim kaynanaminda melek degilde seytancik olduğunu gördum demem

Daha önce aldatılmamışsınız ve şüpheleriniz var bu bir nokta. Ama diğer önemli nokta hatta en önemli nokta bir aylık ayrılıktan sonra eşinizle aranızdaki kopukluk. Bence sizi de bu paranoyalara sürükleyen bu kopukluk. Başka sorunlarınız olmadığına emin misiniz ?

adamı o kadar korkutmuşsun ki sana diyememiş şu işim var diye.
evdeki eşyaları neden kırdın
alır karşına konuşursun ya da gizlice takip edersin

kendine işkence etme.
Bilmiom saçlarımı yoldum yerler saç dolu kendime hakim olamıyorum

Bir aydır annemin evindeydim bugün kocama dönüyodum olanlara bak bide süslenmiş gelmiş
Sende 2 yil onceki halimi gordum ayni benn sonra baktim adam ben ne yapsam ayni koyverdim naparsa yapsin canim bee kimse hemde hickimse benim hayatimdan degerli degil bosverrrrrrrr amaaannnn aldatrsa aldatsin herkes ne yaparsa kendne yapar

Kocamla sık görüşüyoduk sorunları çözmek adına uzun görüşmeler yaptık daha dün de birlikyeydik sonra dün karar verdik bugün eve dönmemle ilgili. Parayı aslında benim yabımda konuşurken havale ederim dedi ama sonra o zaman biriyle göndereyim dedi. Ben sorduğumda da "para kadına bugün lazımmış göndersem ertesi gine düşermiş" gibi saçma bişiler söyledi aklım almadı onu

Kendimi kontrol edemiyoruö saçlarımı yoluyorum inanın insanlar aldatıldığını gözüyle görünce bile sakince hareket edio ben niy böyleyim bilmiyorum
En çok korktuğun şeyle sınanırsın canım dünyanın düzeni budur.

Diğer bi konu vardı negatif yorumlar diye onun dediği gibi bu haldeyken negatif yorum yapmak istemem sana ama, senin bu hareketlerinle adam yapmışsa bile eve geldiğinde Ohh iyi yaptım sana der, yada sen hakediyosun der yapmadıysada yapar.

Çok kaba bi tabir ama eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürme

Sende 2 yil onceki halimi gordum ayni benn sonra baktim adam ben ne yapsam ayni koyverdim naparsa yapsin canim bee kimse hemde hickimse benim hayatimdan degerli degil bosverrrrrrrr amaaannnn aldatrsa aldatsin herkes ne yaparsa kendne yapar
Ben böyle diyemem ki

Hayırparanoyaklığım sadece eşime karşı
Gercekten bnde boyleydim esimin esyalarni kesip atiyodum sonra bunu kendi kendme yendim yapma keskelerveben yapma lendne zarar veriyorsun sen boyle yapinca bsey duzelmeyecek hersey daha kotu olacak vs vs 4 senelik evliyim evliligimn ilk yili boyle gecti simdi kendim diyorum onu al bunu al sana dha cok yakisiyr diye adamn icinde aklnda varsa zaten aldatr ah canim yaa kendne zarar veriyorsun birtek inan

Ağzınızdan yel alsın

Nasıl yendiniz paranoyanızı

Ağzınızdan yel alsın
Amin canım ama şunu diyim bak. Herkesin bi dua kapısının açıldığı an vardır. Aldattı aldattı keain aldattı diye diye o dua kapının açık olduğu zamana denk gelirsen dua hükmüne geçip yaşatıcaksın kendine zorla.
Diğer deyişle evrene ne enerji gönderirsen o sana döner diyelim..

Adam süslenmiş püslenmii gelmiş özenle karşına. İş konusunda mahcup olmak erkekler için kötü ve gurur kırıcı bi durumdur onu gerçekten yapmalıydı demekki yalan söyleyip gitti.

Birde sen sürekli başka kadın başka kadın diyosun birgün derki ne var bu başka kadınlarda diye kafasını kaldırıp bakmaya başlar sayende. Ozaman yaptığının yanlş olduğunu anlarsın Allah korusun..

Şimdi kalk evi topla çay demle kahve yap makyaj yap kendine. Relax cool olmak herzaman kazandırır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…