Aldatıldım mı yine paranoya mı yapyorm

Sen hassas değilsin ki . Bu hassaslık falan değil..
Bak adam doğruyu söylemiş sana bugün pazar havale yaparsa tatil gitmez. P.tesi geçer hesabına. Ona bile beni kandırdı diyorsun.
Doğruyu söylediğinde inanmayacaksan adamın doğru söylemesinin ne önemi var senin için.
Hafta somu para gönderilmio mu

Bu şekilde hayat geçmez ki hep beni aldattı mı acaba diye mi düşüneceksiniz. Ki daha önce aldatmamış sizi. Bence bir uzman yardımı almalısınız.
Eşinize gelince de sizin huyunuzu be yapınızı biliyordur. Keske size haber verseydi ya da birlikte gidelim deseydi daha iyi olurdu.
Evet ortaya çıkacağı bu kadar belli bi yalan söylüo

Aldatılmak aklıma bile gelmezdi böyle bir durumda hatta inan okurken dedim ki kesin öncesinde eşin seni aldattı affedip devam kararı aldın ama aslında affedemedin not düşmüşsün öyle bir durum da yok diye.
Adam yapını öğrenmiş biliyor söylese kızacağını , ee kadına da söz verdi ise ne yapsın zor durumda kalmış ve yalan söylemiş. Neden bu kadar kıskandığını gerçekten anlayamadım. Hayatını zorlaştırma bu şekilde, önlem alarak aldatmasını engelleyemezsin yada dırdır yaparak. Şu anda evlisiniz ilerisi için hiçbirşeyin garantisi yok. Bugünü Mutlu geçirin keza yarın aldatırsa ne yapacağınıza yarın karar verirsiniz.
Ama bu yalanın ortaya çıkacağı belli

Bak canim sen paranoyak degilsin fakat sinirlerin bozulmus psikolojik sorunlarin var inan kendin asamiyorsan bu durumunu bi uzmandan yardim al kimse askindan olsede kimsenin kahrini cekmiyr ya duzelmek icin cabala yada evliligin inan cok surmez bu davranislarnla kendin basaramayacaksan bu durumu asmayi bi pskiloga git danis .. Cunku eger farkindaysan hem aldatiliyomuyum diyorsun hemde sana hak veren esin aldatiyor sonucuna varan cumlelere kendnce uygun cevaplar veriyorsun bahane buluyorsun kendnle celisiyrsun
Sadece olayı her yönüyle açıklamak objektif bi yorum almak istiom yani diğer kadınlar ne düşünürdü merak ettiğim için :(

Kendi kendini yer bitirirsin böyle
Bence paranoyalıktn çıkman gerek
Aldatılmamışsın şüphe yok
Ada'mı zorla aldatmaya teşvik etme lütfen
Böyle düşünerek yaşayarak Mutlu olman çok zor

Size biri böyle davranışa hep sorgulasa ve hiç guvenmese evi harap edecek kadar öfke kontrolünü kaybetse Siz onunla kalır misiniz?
Aldatırsa aldanir kendinize neden bunu yapıyorsunuz arayarak yalan bulamazsın ama adam iyi dayanıyor valla

Ama bu yalanın ortaya çıkacağı belli
Demekki gerçekten kadına parayı götürmesi gerekiyordu, sizin yanınızda iken söylese göndermeyeceğinizi bildiğinden o anı kurtarmak için uydurdu birşey. Sonrasında açıklarım diye düşündü. Yakalanıp yakalanmamayı dert etmedi

Gerçekten çok büyütmüşsünüz.. Kendinizce haklı olduğunuz bir yön de yok, paronayağım diyorsunuz. Eşim bana bu kadar anlayışsız davransa gerçekten Mutlu olamazdım ve bir yerde kötü biterdi.

Eğer rahatsızlığınız yalan söylemesi ise o zaman adamı bu kadar boğmayın. Her hareketini dert etmeyin. Eşinizle konuşun böyle böyle yalan söylediğinde güvenim kırılıyor , bundan sonra her ne olursaolsun dürüst davranalım ben de anlayışlı olacağım sana karşı diye. Sorun çözülsün. Benim eşim de acaip yalan söylerdi en ufak şeyde bile. Artık ben de sizin gibi sinir krizi geçiriyordum 10 dakikaya gelirim diyip 15 dakikada gelmeyince açıp ağzıma geleni sayardım. Sonra konuştum işte eşimle. Güvenimi kırıyorsun bu kadar anlamsız şeylerde yalan söyleyerek sen dürüst ol , ben sana zaten anlayışlı davranıyorum. Şimdi yine tek tek yalanları , birşeyleri saklaması oluyor ama eskisi kadar sık değil. Yakaladığımı da yüzüne vurmuyorum. Yapısı bu benimkinin:KK48: anca bu kadar dürüst oluyor, amacı beni kandırmak değil konuşmamak sadece. Diyalog kurma fobisi var benimkinin. O kadın kim eleman kimden borç almış elemanın borcunu sen niye götürüyorsun falan bunları anlatmamak için anneme gideceğim derdi. Şimdi işim var diyor mesela. Ne işi desem yine bişeyler uydurabilir sormuyorum ama sırf yalan söylemesin diye:KK53:

Kendi kendini yer bitirirsin böyle
Bence paranoyalıktn çıkman gerek
Aldatılmamışsın şüphe yok
Ada'mı zorla aldatmaya teşvik etme lütfen
Böyle düşünerek yaşayarak Mutlu olman çok zor
Gerçekten siz de aldatılmadığınızı mı düşünürdünüz yoksa beni rahatlatmak için mi söylüosunuz

Demekki gerçekten kadına parayı götürmesi gerekiyordu, sizin yanınızda iken söylese göndermeyeceğinizi bildiğinden o anı kurtarmak için uydurdu birşey. Sonrasında açıklarım diye düşündü. Yakalanıp yakalanmamayı dert etmedi

Gerçekten çok büyütmüşsünüz.. Kendinizce haklı olduğunuz bir yön de yok, paronayağım diyorsunuz. Eşim bana bu kadar anlayışsız davransa gerçekten Mutlu olamazdım ve bir yerde kötü biterdi.

Eğer rahatsızlığınız yalan söylemesi ise o zaman adamı bu kadar boğmayın. Her hareketini dert etmeyin. Eşinizle konuşun böyle böyle yalan söylediğinde güvenim kırılıyor , bundan sonra her ne olursaolsun dürüst davranalım ben de anlayışlı olacağım sana karşı diye. Sorun çözülsün. Benim eşim de acaip yalan söylerdi en ufak şeyde bile. Artık ben de sizin gibi sinir krizi geçiriyordum 10 dakikaya gelirim diyip 15 dakikada gelmeyince açıp ağzıma geleni sayardım. Sonra konuştum işte eşimle. Güvenimi kırıyorsun bu kadar anlamsız şeylerde yalan söyleyerek sen dürüst ol , ben sana zaten anlayışlı davranıyorum. Şimdi yine tek tek yalanları , birşeyleri saklaması oluyor ama eskisi kadar sık değil. Yakaladığımı da yüzüne vurmuyorum. Yapısı bu benimkinin:KK48: anca bu kadar dürüst oluyor, amacı beni kandırmak değil konuşmamak sadece. Diyalog kurma fobisi var benimkinin. O kadın kim eleman kimden borç almış elemanın borcunu sen niye götürüyorsun falan bunları anlatmamak için anneme gideceğim derdi. Şimdi işim var diyor mesela. Ne işi desem yine bişeyler uydurabilir sormuyorum ama sırf yalan söylemesin diye:KK53:
Nasıl yendiniz peki sorgulama huyunuzu içiniz içinizi yemedimmi

Gerçekten siz de aldatılmadığınızı mı düşünürdünüz yoksa beni rahatlatmak için mi söylüosunuz

Şöyle ifade edeyim
Biz kadınlar erkekleri çok sıktığımız da daha fazla kavga büyümesin sorunlar fazla olmasın diye kendilerince gerçeği gizliyorlar ki bize göre yalan aldatma vs anlamına geliyor
Çok da büyütmemek gerek
Somut olay olsa haklısın ama orta da Bi şey yok
Sen böyle yaparak Ada'mı kendi elinle başkalarına atıyorsun
Ne kadarlık evlisin

Bir
Şöyle ifade edeyim
Biz kadınlar erkekleri çok sıktığımız da daha fazla kavga büyümesin sorunlar fazla olmasın diye kendilerince gerçeği gizliyorlar ki bize göre yalan aldatma vs anlamına geliyor
Çok da büyütmemek gerek
Somut olay olsa haklısın ama orta da Bi şey yok
Sen böyle yaparak Ada'mı kendi elinle başkalarına atıyorsun
Ne kadarlık evlisin
bir buçuk yıl ama ilk bir yıl kuzey ıraktaydı komandoluk yaptı son altı aydır birlikte aynı evdeyiz

Nasıl yendiniz peki sorgulama huyunuzu içiniz içinizi yemedimmi
Telefon kayıtlarını takip edecek, Facebook şifresi kıracak, yanımızdan kız geçtiğinde direk eşimi bakıyor mu bakmıyor mu diye kontrol edecek , net geçmişi ,YouTube geçmişi, watsap konuşmalarına kadar didikleyecek kadar manyaklaşmıştım ben de ama benim haklı sebeplerim vardı bu paranoyaklık için.
Sonra dedim ki işte ben niye 3 günlük hayatı kendime zehir edeyim yaparsa her türlü yapar, illa gören duyan olur haber gelir yada hissederim. Ha bir de beni kaybetmeyi riske atamaz diye düşündüm.

En son dedim ki olur da birşeyini yakalarım sana aynı hissi yaşatmadan boşanmam, ne ekersen onu biçersin emin ol. Yapsa bir dakika durmam boşanırım, çocuk yok, işim gücüm yerinde yaparsa affı dönüşü olmaz boşanırken de 7 sülalesine rezil ederim. Bütün duruşunu yakmış olur. Boşanmak istersen gel söyle neden diye bile sormam ama aldatırsan pişman olursun dedim. Vee bütün manyaklıklarımı bıraktım.:KK48:

İnan çok çok çok daha huzurluyum. boşver sen ne yaparsa yapsın. Bu aşırı tepkilerinin hiçbir artısı olmaz sana. Aldatacaksa yine aldatır hatta ihtimali artırırsın bu kadar sıkarak. Bırak adamın özel alanı olsun , işle ilgili herşeyi sana anlatmasın, anlattığında hesap veriyor gibi hissetmesin sohbet için anlatsın.

Arkadaşlar cidden çok kötüyüm ağlamaktan nefes alamıyorum nolur akıl fikir verin bana
Olaylar karışık gelebilir ama lütfen demorlize etmeyin cidden kriz geçircek gibi hissediom
Kocamla bir aylık ayrılıktan sonra barıştık yeni bir başlangıç yapacaktık eve döncektim bugün
Kendisi de dün annesinde kalmış
Bugün dedi ki annm akrabalara gıitti ama buraya gel istersen akşama doğru gelir onu görmedin ne zamandım
Neden bilmiyorum hayır hemen yanıma gel diye tutturdum nedense içimde kötü bi his oldu
Bugün bi geldi nasıl şık giyinmiş saçlar taranmış vs
Dışarda çay içiyoruz daha bi saat olmuştu bunu biri aradı açmadı sonra açtı
İş yerinin yanındaki kafenin sahibi kadınmış ona "tamam abla ben bugün sana göndercem 100 tl" dedi
Kimdi o dedim açıkladı "bu kadına bizim elemanların borcu varmış onu istiyor kaç yaşında kadın zaten" falan dedi
Sonra "annemi eve bırakmam lazım kalkalım" dedi
Ben de "annen niye kendi gitmiyo ki senin araban mı var sanki senbırakcaksın sonuçta hem akşam da olmadı" dedim ama kocamın hıyunu bildiğim için çok da garipsemedim. Cebinde de 15 tl vardı yanımda harcadı bitirdi o parayı.
Bana "şuan saat 3 buçuk, annemin yanına varmam 4 buçuk, ordan çıkmam beş, yanına dönmem 6" dedi
Beni bırakıp annesinin yanına geçmek üzere tramvaya bindi orda telefonu kapandı
Telefon bi saat sonra açıldı ben o arada vatsapdan binlerce mesaj attım onlara bakmamış bile sadece aradı beni
Neyse annemin yanına geldim şarjım bitti dedi
Saat akşam sekizde tekrar aradı "karşıya geçtim iş yerine şimdi dönüyorum" dedi
Ben tabi çıldırdım nasıl karşıya geçersin bana haber vermeden hem ne işin var vs
"Ablaya borcumu elden vercektim ama senin laf yapacağını bildiğim için senin yanında biriyle göndercem dedim persephone ben pazar günü göndercek birii nerden bulayım uşağım mı var benim" dedi
Taa teli ilk kapandığı zaman attığım mesajları da daha yeni okumuş.
Onca zaman beni aramamış bile.
Bana "senle çay içerken bile şarjım yoktu sana şarj aletin var mı diye sordum buraya geldim kadına parasını verdim telefonu şarja taktım dönüyorum olay bu kadar" diyor
Ama giderken "annemi bırakıp yanına döncem" diye gitmişti ve telefonu kapanmıştı
Aradım bağırdım çağırdım bida yüzümü göremiceksin bitti her şey vs aplıyorum evde her şeyi yere aytım cam olan her şeyi kırdım makyaj malzemelerim bile paramparça
Şimdi arıyo vatsaptan yazıyo
Nolur bana söyleyin yine mi paranoya yapıyorum bana aldatıldım gibi geliyo her şey bitti mahfoldu

Not:daha önce şüpheleneceğim bi olay olmadı ama ben bu konuda paranoyağım
Bence aldatma falan olmamistir. Ama kim olsa bu durumdan bunalir. Ve haber vermek de istemez haliyle. Cunku hafif bir kıskançlık degil. Siz kendinizi kaybediyorsunuz.
Sakin yanlis anlamayin. Bence bir psikologla gorusmelisiniz. Cunku bu kiskancligi kontrol altina alamayip kirmaya yikmaya devam ederseniz karsinizdaki kisinin size olan saygisini bitirebilirsiniz. Sizi kendisine bagimli takintili diye gormeye baslarsa sevgisi de agir agir azalir. Evliliginizin ve esinizin sevgisi mutlulugu sizin daha kontrollu olmanizi gerektirebilir. Bence dedigimi aksatmayin.

Canım sende panik atak hastaligi olmasın. Titreme bişey olucakmis hissi kriz geçireceğini düşünme sinir krizine girme paranoya bunların hepsi panik atak belirtileri bence internetten bi araştır bu hastaligin diğer belirtileride varmi sende daha iyi analiz edersin.

Back
X