Demekki gerçekten kadına parayı götürmesi gerekiyordu, sizin yanınızda iken söylese göndermeyeceğinizi bildiğinden o anı kurtarmak için uydurdu birşey. Sonrasında açıklarım diye düşündü. Yakalanıp yakalanmamayı dert etmedi
Gerçekten çok büyütmüşsünüz.. Kendinizce haklı olduğunuz bir yön de yok, paronayağım diyorsunuz. Eşim bana bu kadar anlayışsız davransa gerçekten Mutlu olamazdım ve bir yerde kötü biterdi.
Eğer rahatsızlığınız yalan söylemesi ise o zaman adamı bu kadar boğmayın. Her hareketini dert etmeyin. Eşinizle konuşun böyle böyle yalan söylediğinde güvenim kırılıyor , bundan sonra her ne olursaolsun dürüst davranalım ben de anlayışlı olacağım sana karşı diye. Sorun çözülsün. Benim eşim de acaip yalan söylerdi en ufak şeyde bile. Artık ben de sizin gibi sinir krizi geçiriyordum 10 dakikaya gelirim diyip 15 dakikada gelmeyince açıp ağzıma geleni sayardım. Sonra konuştum işte eşimle. Güvenimi kırıyorsun bu kadar anlamsız şeylerde yalan söyleyerek sen dürüst ol , ben sana zaten anlayışlı davranıyorum. Şimdi yine tek tek yalanları , birşeyleri saklaması oluyor ama eskisi kadar sık değil. Yakaladığımı da yüzüne vurmuyorum. Yapısı bu benimkinin

anca bu kadar dürüst oluyor, amacı beni kandırmak değil konuşmamak sadece. Diyalog kurma fobisi var benimkinin. O kadın kim eleman kimden borç almış elemanın borcunu sen niye götürüyorsun falan bunları anlatmamak için anneme gideceğim derdi. Şimdi işim var diyor mesela. Ne işi desem yine bişeyler uydurabilir sormuyorum ama sırf yalan söylemesin diye