Aldatıldım mı yine paranoya mı yapyorm

Neden şaşırdınız ki bennden başka herkes çok çirkin diyo ama benim gözüme öyle görünmüyor sonuçta başkalarının ne dediğini önemsemiyorum
tmm onda sıkıntı sevene sevdiği güzel görünür ama herkes çirkin bulduğunu dile getirmiş zeten bu neyin koekusu hani desen ki yakışıklı bulduklarını söylediler bana bende işkinlendim ama oda yok

Bu akşam görüşeyim mi eşimle arkadaşlar nasıl davranayım takıntılı olmak istemiyorum normal davranmak istiyorum napmalıyım

Bence özür dile ama bi daha elinde delil olmadan şüphelendim ettim durumu olmamalı güven yahu adama bitsin gitsin beni aldattı mı diye düşüneceğine nasıl güzel kaliteli zaman geçiririz bunu düşün evliliğin ilk yılı böyle mi olmalı niye kendin harap ediyorsun. Madem zayıfım kilo alsam daha güzek olurum diyosun yemene bak iç gez toz kwndine bak kendine güvenin olsun biraz egoist ol yahu kendini düşün cool takılmayı dene biraz çok mu zor hadi biraz cesaret...

Barıştık arkadaşlar kendi evimize döndük ve inanmıcaksınız ama kocam bütün mahallenin önünde önümde diz çöküp özür diledi bida yalan söylemiceğne yemin etti bu hareketlerim yüzünden seni böyle paranoyak yaptım bundan sonra yemin ederim her şey istediğin gibi olcak hiç seni şüpelendirmicem sen bizim evliliğimiz için çok şey yaptın çok şeyi sineye çektin bundan sonra ben yapıcam dedi bide dediğine göre dünden beri bana aşık olduğunu anlamış eskiden giderse de kendi bilir diyodum ama sensiz yaşayamayacağımı fark ettim bida hiç seni üzmicem dedi arkadaşlar kocam da bi tuhaf ben alttan aldığımda içime attığımda ya da karşısında ağladığımda kızıyo bağrıyodu biraz güçlü ol sürekli aciz gibi üzülüyosun diyodu böyle yapınca resmen mutlu oluyo ama yine de artık yapmıcam kendime zarar vermicem burda arkadaşlarımızın yazdığı gibi bencil olcam kendimi harap etmicem

Aslında bu son bikaç ayda böyle oldu foruma ilk yazdığım zamanlarda bile (daha bikaç ay öncesi) herkes çok sabırlı olduğumu düşümürdğ ve eşimde hata bulurdu son zamanlarda çığrımdan çıktım sanırm iyice koy verdim kendimi toparlanmam lazım
Eskiden daha farkliysaniz bu daha da sizin normal halinizin bu olmadigini, bu hastalikli durumu yenmeniz gerektigini destekler zaten. Ama lutfen bunu profesyonel olarak yapin. Sonra sinda bana tesekkur ediceksiniz

Peki siz eşinizi aldatmasanız ama o aldattığınızı düşünse bu durumda işe mi giderdiniz eşinizin yanına mı giderdiniz suçsuz olsanız
eğer gerçekten aldatsaydım yanına giderdim ama aldatmasaydım işime gücüme bakardım sonra onunla görüşürdüm...aman derdim gene takıntı yapıyor kendı :))

Barıştık arkadaşlar kendi evimize döndük ve inanmıcaksınız ama kocam bütün mahallenin önünde önümde diz çöküp özür diledi bida yalan söylemiceğne yemin etti bu hareketlerim yüzünden seni böyle paranoyak yaptım bundan sonra yemin ederim her şey istediğin gibi olcak hiç seni şüpelendirmicem sen bizim evliliğimiz için çok şey yaptın çok şeyi sineye çektin bundan sonra ben yapıcam dedi bide dediğine göre dünden beri bana aşık olduğunu anlamış eskiden giderse de kendi bilir diyodum ama sensiz yaşayamayacağımı fark ettim bida hiç seni üzmicem dedi arkadaşlar kocam da bi tuhaf ben alttan aldığımda içime attığımda ya da karşısında ağladığımda kızıyo bağrıyodu biraz güçlü ol sürekli aciz gibi üzülüyosun diyodu böyle yapınca resmen mutlu oluyo ama yine de artık yapmıcam kendime zarar vermicem burda arkadaşlarımızın yazdığı gibi bencil olcam kendimi harap etmicem
mutluluğunuz daim olsun inşallah çok sevındım :KK9::KK9:

sevindim canım senin adına

Kocanla çok uyumlusun bence
Barışmanız iyi olmuş
Seni bi o çeker ( Sen çok tutarsızsın gel gitler yaşıyorsun, ortan yok )
Onu da ancak sen çekersin ( Muştayla kahve basan, evinin ortasında kum torbası bulunduran birini kaç kişi normal bulur )

Aradım ananemlere gidiyom dedim (ananemler uzak bi şehirde oturuyolar) hayır gitmiceksin akşam gelcem dedi ben de bu saate kadar gelseydin ama kendini savuncak yanın olmadığın için gelmemen normal dedim o da pendikteyim işim var nasıl geleyim persephone dedi ben de pendiğe gidene kadar yüz kere gelirdin her zaman işlerin daha önemli inş iş yerinize icra gelir allah belanızı versin falan yine baya bağırdım o da ya cidden kapat telefonu dedi sonra kendi kapattı şindi de telefonu komple kapatmış ben de onu engelledim her yerden yine ağlıom mesela bela okumam da yanlış ama tutamıyorum ki kendimi napayım ben burda bu haldeyim o hala iş diyo tee pendiğe gitmiş :KK43:
Ben olsam seni boşarım
Kim eşine düşmanmış gibi beddua eder ona gelen haciz seni de bağlamaz mı ? Çok tuhafsın
Adam işi bıraksın evde yatsın, 7/24 gözünün önünde olsun istiyorsun sanırım
E o zaman halıları mı kemireceksiniz ? Geçim denen şey nasıl sağlanacak

Back
X