Aldatıldım mı yine paranoya mı yapyorm

Aradaki 23 sayfayı okuyamadım yazdınız mı bilmiyorum ama psikolojik destek alıyor Musunuz? Mutlaka almalısınız... Güzel kardeşim böyle devam edersen eşinin sevgisini er ya da geç kaybedeceksin, ki onu da kaybetmiş olacaksın. Öyle bi yazmışsın ki Ada'm zamparanın önde gideni sandım, yok hiç öyle bi şey olmadı dememişmisin sonra bir de... Adama hayati zehrettiğini fark et...

Kocanla çok uyumlusun bence
Barışmanız iyi olmuş
Seni bi o çeker ( Sen çok tutarsızsın gel gitler yaşıyorsun, ortan yok )
Onu da ancak sen çekersin ( Muştayla kahve basan, evinin ortasında kum torbası bulunduran birini kaç kişi normal bulur )
:KK57::KK57::KK57::KK57:muştayla kahve basmak mı

Ben olsam seni boşarım
Kim eşine düşmanmış gibi beddua eder ona gelen haciz seni de bağlamaz mı ? Çok tuhafsın
Adam işi bıraksın evde yatsın, 7/24 gözünün önünde olsun istiyorsun sanırım
E o zaman halıları mı kemireceksiniz ? Geçim denen şey nasıl sağlanacak
O da öyle diyo zaten senin yüzünden bu kadar geçim sıkıntısı yaşıyoruz hem sürekli gereksiz kozmetik alıyosun onlara para yetiştircem diye fuar işi vs ayarlıyorum ona da göndermiyosun her işimi bozuyosun diyo :(

yoo gayet paranoyak kadınlar tanıdım kocası rihanna ya bakıyo diye masa dağıtan gördüm :KK70: adam da yazık ezik büzük bişeydi, kimseye bakmaya mecali yoktu.
Ayy bu Rihanna'da hep sorun anacım :D bir an acaba benim açtığım konuyumu söylüyor dedim. Benimde Rihanna kıskançlığım olmuştu, cevap yazamadan duramadım :D

Acaba niye ısrarla terapi almıyorsunuz.

Eşiniz ve siz ayrı ayrı problemliyken ikinizin evliliği nasıl normal olabilir ki?

Arkadaşlar bugün sabah kocamla kahvaltıya gittik sonra onun ofisinde vakit geçirdik vs her şey çok güzeldi ama az önce şöyle bişey oldu ellerin titriyo ama kendimi frenlemek için hiçbişi demedim fikrinizi almak istiyorum bu da kuruntu mu diye lütfeb siz olsanız ne düşünürdünüz söyleyin

Ben buna 17.30' da watsaptan nerdesin yazdım o da "fuara geçiyorum" yazdı (cnr kitap fuarına eşimin çalıştığı yer de stand açmış)
Ben de tamamdedim
18.06'da yine napıon yazdım
"Yola çıktım" yazdı "nereye gidion" yazdım "fuar standına" yazdı (36 dk önce de aynı şeyi söylemişti)
Bende "neyse" yazdım o da "noldu ki" yazdı ben de "neden hala çıkmadın" yazdım
O da anlamaza yatr gibi "çıktım dedim ya aşkım" yazdı ben de sinirlendim biraz
"Taa ne zaman öyle yazmıştın ama neyse" dedim o da "bizim ofisin orda elemanlar stand açmış on dk ona baktım sonra metrobüsegeçtim cnr a geçmek için" yazdı bide hiç yoktan ofisin ordaki stand çıktı ve bunu bana o an uydurmuş gibi geldi
"Bak bana doğru söyle delirtme beni" dedim o da "gözüm bütün gün eşşek gibi çalıştım hala çalışcam hiç çekemem git yat uyu" dedi ben de çok sinirlendim ama hiçbişi demedim kavga etmedim hiç
Şuan kendi kendimi motive etmeye çalışıyorum kediyle oynuyorum
Siz olsanız burda bi yalan düşünür müydünüz mesela ofisin ordaki standdan başta bahsetmedi sonra söyledi

Arkadaşlar bugün sabah kocamla kahvaltıya gittik sonra onun ofisinde vakit geçirdik vs her şey çok güzeldi ama az önce şöyle bişey oldu ellerin titriyo ama kendimi frenlemek için hiçbişi demedim fikrinizi almak istiyorum bu da kuruntu mu diye lütfeb siz olsanız ne düşünürdünüz söyleyin

Ben buna 17.30' da watsaptan nerdesin yazdım o da "fuara geçiyorum" yazdı (cnr kitap fuarına eşimin çalıştığı yer de stand açmış)
Ben de tamamdedim
18.06'da yine napıon yazdım
"Yola çıktım" yazdı "nereye gidion" yazdım "fuar standına" yazdı (36 dk önce de aynı şeyi söylemişti)
Bende "neyse" yazdım o da "noldu ki" yazdı ben de "neden hala çıkmadın" yazdım
O da anlamaza yatr gibi "çıktım dedim ya aşkım" yazdı ben de sinirlendim biraz
"Taa ne zaman öyle yazmıştın ama neyse" dedim o da "bizim ofisin orda elemanlar stand açmış on dk ona baktım sonra metrobüsegeçtim cnr a geçmek için" yazdı bide hiç yoktan ofisin ordaki stand çıktı ve bunu bana o an uydurmuş gibi geldi
"Bak bana doğru söyle delirtme beni" dedim o da "gözüm bütün gün eşşek gibi çalıştım hala çalışcam hiç çekemem git yat uyu" dedi ben de çok sinirlendim ama hiçbişi demedim kavga etmedim hiç
Şuan kendi kendimi motive etmeye çalışıyorum kediyle oynuyorum
Siz olsanız burda bi yalan düşünür müydünüz mesela ofisin ordaki standdan başta bahsetmedi sonra söyledi
35 dakka da bir msj:KK57:baya hızlısın maşşallah

Back
X