Aldatıldım (MI)

Acık bir sekilde aldatılmışsınız üstüne birde sizi kendisi gibi küçük beyinli sanıp attıgı yalana inanacagınızı düşünmüş. Yani aldatılmaktan çok şu üstüne aptal yerine konulmak bana daha çok koyuyor.
19 yasınızda gencecikken evlenmişsiniz. Esiniz sizin hayatınızın merkezinde oldugunun farkinda, kesinlikle bosanamicanizi dusunuyor belliki sizi inandirmak icin soyledigi yalana cocuklar kanmaz.

Maalesef aldatmış sizi. Ne yapacağınıza siz karar vereceksiniz. Hep yakalandıklarında da aynı bahane. Yeni değil eski bişey yok sadece mesajlaştık. Zaten bitmişti deyip ağlayıp zırlamalar..

Selam hanımlar nereden başlayıp yazacağımı inanın bilmiyorum...dün eşimin telini ablami aramak için elime aldım telin geçmiş tarafına elim degdi line diye bi sitede esim öpücüklu ikonyollamış birine girdim baktım kızla yazışmalar ona yavrumlu cümleler kızın buna suraya buraya gidiyorum diye hesap vermeleri ve resim atması yıkıldım bune dedim direk elimden aldı anlat dedim bu nedir yok eski birseymis firmadan bi kızmış bi olaylar dönmüş kendini garantiye almak için yazışmalar saklanmış 2 sene once mis aç göster dedim sildim dedi...sonra dedim bu firma kim kız kim böyle bir firma kalmadı dedi madem böyle bir firma kız kalmadı neden kendini garantiye almak için saklıyorsun dedim çok çelişkili çok boş ne yapacağımı bilmiyorum bana akıl vern yalvardı yakardı seni çok seviyorum gaflete düşme evet haklısın yazistim ama fazlası yok dedi şuan bitigim ben onu sevmekten bu evlilege bişeler k atmaktan başka bişey yapmadım napicam bosanmalimiyim????
Ahh ahhh insan o görüntüleri alıp kendine yollamaz mı ? En azından boşanmayı düşünüyorsan miss gibi delilmiş

En nefret ettiğim durum şu.. kadın aldattığında erkek asla affetmiyor, kadın etrafı tarafından o..pu diye damgalanıyor. Erkek yapınca bi anlık gaflet eski bi mevzu vs vs vs. Kadın çocuklarım var deyip affediyor. Adam eli s.kinde gezmeye devam ediyor. Çıldırıyorum... aldatmayın, aldatmayın abi boşanmaya gücünüz yoksa evlenip kimsenin hayatını mahvetmeyin... kocanızı da ben olsam affedemem. Midem bulanır elin kadınına öpücük atan adam belki öpmüştür de midem kaldırmaz...

2 yıl önce bekar mıydı sanki? Şaka gibi insan kılıf uydurmaya çalışıyor ama onu da beceremiyor. Ki beceremesin de. Yerinize empati kuramadım o kadar zor bir durum ki ben olsam ne yaparım diye düşünmeye çalıştım düşünemedim. Seven insana ayrıl bırak demek kolay ama insan kendısı olsa ne yapacağını bilemez. Karar vermek çok zor olsa gerek.Bir gerçek var sizi hak etmiyor gerisi size kalmış Allah yolunuzu açık etsin. Kendisi de layığını bulsun inşallah.

Bosnacagim diyorum ablam bosver afet diyor annem sanki olum gelmiş gibi kendini üzüntüye vuruyor peki ben beni neden kimse anlamıyor bana kullandığı kelimeleri bana ayurmadigi vakti bir başkasına bu yazismalari olsa ayırmış net bu yani
Türkiye ye hoşgeldiniz gerçekten bu böyle bende nişanlıyım bir seneye yakın bir kavga etsem adanaya düşsem annemde bir uzulmeler bi nolcak şimdi gibisinden hareketler ve inanın siz erkek olsaydınız ve karınız sizi aldatmiş olsa anneniz ve ablanız bosa hemen o .... derlerdi bizim ülkemizin kadinlara olan bu düşmanlığı neden iyi kadına da düşmanız cunki aman boşanma aman affet bi bir ceza iyi bir kadına onurunu gururunu ayaklar altına al demek iyi kadına düşmanız kötü kadına zaten aman yarabbi ama erkektir aklını celmistir ya da yoksa karılık mi etmiyorsun bakımlı mi değilsin bir sürü şey Allah in adaleti elbet tecelli edecektir adaletsizlik yapanların Allah layığını versin
Sizede geçmiş olsun cidden üzüntünüzü paylaştım Allah hayırlı olanı yapmanızı nasip etsin inşallah .

Türkiye ye hoşgeldiniz gerçekten bu böyle bende nişanlıyım bir seneye yakın bir kavga etsem adanaya düşsem annemde bir uzulmeler bi nolcak şimdi gibisinden hareketler ve inanın siz erkek olsaydınız ve karınız sizi aldatmiş olsa anneniz ve ablanız bosa hemen o .... derlerdi bizim ülkemizin kadinlara olan bu düşmanlığı neden iyi kadına da düşmanız cunki aman boşanma aman affet bi bir ceza iyi bir kadına onurunu gururunu ayaklar altına al demek iyi kadına düşmanız kötü kadına zaten aman yarabbi ama erkektir aklını celmistir ya da yoksa karılık mi etmiyorsun bakımlı mi değilsin bir sürü şey Allah in adaleti elbet tecelli edecektir adaletsizlik yapanların Allah layığını versin
Sizede geçmiş olsun cidden üzüntünüzü paylaştım Allah hayırlı olanı yapmanızı nasip etsin inşallah .
Düzeltme adana değil- Acabaya düşsem

Kocan olsa böyle bir şeyden dolayı seni affeder miydi? Ben cevap vereyim ' hayır' gerisini sen düşün. Deger mi sence gururunu ayaklar altına almaya?

Selam hanımlar nereden başlayıp yazacağımı inanın bilmiyorum...dün eşimin telini ablami aramak için elime aldım telin geçmiş tarafına elim degdi line diye bi sitede esim öpücüklu ikonyollamış birine girdim baktım kızla yazışmalar ona yavrumlu cümleler kızın buna suraya buraya gidiyorum diye hesap vermeleri ve resim atması yıkıldım bune dedim direk elimden aldı anlat dedim bu nedir yok eski birseymis firmadan bi kızmış bi olaylar dönmüş kendini garantiye almak için yazışmalar saklanmış 2 sene once mis aç göster dedim sildim dedi...sonra dedim bu firma kim kız kim böyle bir firma kalmadı dedi madem böyle bir firma kız kalmadı neden kendini garantiye almak için saklıyorsun dedim çok çelişkili çok boş ne yapacağımı bilmiyorum bana akıl vern yalvardı yakardı seni çok seviyorum gaflete düşme evet haklısın yazistim ama fazlası yok dedi şuan bitigim ben onu sevmekten bu evlilege bişeler k atmaktan başka bişey yapmadım napicam bosanmalimiyim????
Hem de hemen.

Eski konularını da okudum. Uzuntunu anliyorum. Eski konularında da kocanın ilgisizliginden dert yanmissin. Sen kaç zamandır neden neden diye düşünürken adam seni aldatmış. Bence affetme. Yuvanın kolay yıkılmasına hep karşıyım ama sadakat önemli bir şey. Sadakat olmayınca hiç bir şey olmaz. Sadakat olunca her şey hallolur.

Ne kadar kolay boşan diyebiliyorsunuz ya şaşırıyorum.. Tamam yorum bekliyor bizden ama hemen bosan derhal boşan bi dakka durma. Bosandiktan sonra yanında olacak mısınız? Ayrıca sizde aldatildim mi diye soruyorsunuz benimde cevabim evet bu bir aldatma bariz ortada çünkü ayak ustu yalan soyleyememis saçmalamış. Hadi dogru söylüyor diyelim niye silmiş o zaman silmeseymiş madem kendi garantiye alıyor. Boşanıp bosanmamayi oturun düşünün kendiniz karar verin. Ve oturup dusunmeden öncede bunu eşinizle tekrar tekrar konusup itiraf ettirin. Aklınızda yoksa? Diye soru kalmasin

Çok üzücü. Allah yardımcınız olsun. Birden beklenmedik şüphe duyulmadik bir anda yaşadığınız kolay degil

Ne kadar kolay boşan diyebiliyorsunuz ya şaşırıyorum.. Tamam yorum bekliyor bizden ama hemen bosan derhal boşan bi dakka durma. Bosandiktan sonra yanında olacak mısınız? Ayrıca sizde aldatildim mi diye soruyorsunuz benimde cevabim evet bu bir aldatma bariz ortada çünkü ayak ustu yalan soyleyememis saçmalamış. Hadi dogru söylüyor diyelim niye silmiş o zaman silmeseymiş madem kendi garantiye alıyor. Boşanıp bosanmamayi oturun düşünün kendiniz karar verin. Ve oturup dusunmeden öncede bunu eşinizle tekrar tekrar konusup itiraf ettirin. Aklınızda yoksa? Diye soru kalmasin
Aslında kolay değil. Ama bir yapan bir daha bir daha yine yapıyor. Teyzem de ev hanimiydi. Bir defa affetti, ne gitti ne boşandi. Sonrası mi? Malum 30 senedir başka başka kadınlarla hâlâ aldatiliyor.

Aslında kolay değil. Ama bir yapan bir daha bir daha yine yapıyor. Teyzem de ev hanimiydi. Bir defa affetti, ne gitti ne boşandi. Sonrası mi? Malum 30 senedir başka başka kadınlarla hâlâ aldatiliyor.
Bana sorsaniz büyük konuşmayim evli değilim ama affedemem. Ama tutupta burda hic tanimadigim birinede hemen boşan ne duruyorsun kadınlık gururu vs. diyemem yani.

Bana sorsaniz büyük konuşmayim evli değilim ama affedemem. Ama tutupta burda hic tanimadigim birinede hemen boşan ne duruyorsun kadınlık gururu vs. diyemem yani.
Bende anında diyemem, şiddet varsa o ayrı tabi. Ama sana birşey diyeyim mi aldatılan kadın asla unutmaz. Ve devamlı aldatildigini düşünür. Boyle yaşam sürmez. Annem ve teyzem çok yaşadı bunu. O yüzden eşime de derim hep eğer aldatır san aslaaaaa affetmem.

7 senelik evlisiniz eşiniz 2 yıl önce oldu diyor . Eee yine de aldatılmışsınız 2 yıl önce demek oluyor bu.

Üzgünüm ama aldatılma gibi duruyor, güvenmeyin eşinize sessizde takipte kalın ve kanıt arayın

Dara dusunce seni seviyorumlar havada ucusuyo malum tipik erkek iste valla aldatilmissin cnm is hesap vermeye kadar gitmis muhtemelen yuzyuzede gorusmusler gibi gorunuyo karar sana kalmis affedersin yada unutursun ama bikere yapan bidaha yapar iyi dusun kararini ver hakkinda hayirli olan olsun insallah

Yanlış anlasılsın istemem ama “Ne yapmalıyım boşanmalı mıyım “ çok saçma bir cümle olarak geliyor her kadın ayağının üstünde durmalı ve gözünüzle gördüğünüz halde hala teredduttesiniz birazcık gurur olmalı diye düşünüyorum yoksa bir kere yapan bir daha yapar

Tükendim başlıklı konunuzu okudum. Bence siz bu kızla kadınla her neyse her kimse veya kimlerse fiziksel olarak aldatılmışsınız...Buna kesin gözüyle bakıyorum çünkü eğer fiziksel bi aldatma olmasaydı cinsellik ihtiyacını yine size yakınlaşıp karşılardı. Aranızda büyük kavgalar yok ve bu ihtiyacını mutlaka sizden karşılaması gerekirdi başka yerden karşılamasaydı ama adam sizden kaçınıyormuş çok bariz belli etmiş zaten...
Çok üzülüyorum böyle konuların fake olmasını diliyorum artık resmen...

Durumunuz çok zor, ispatlamadıgınız sürece yediremeyip bitürlü emin olamazsınız, ispatlama çabası içine girerseniz de paronayak dedektif olup çıkarsınız ama bence var fiziksel aldatma...
Nedenlerini siz daha iyi analiz edersiniz evliliğinizde başta adam size çok ilgiliyken neden şimdi böyle doyumsuzluktan mı kavga ve tartışmalardan mı siz daha iyi bilirsiniz..Ben olsam şunu yaparım, sakinleşip karşıma alır, ikimiz de biliyoruz aldattığını neden derim...Çok sakin...Ne dese durum değişmez ama belki de açıklamalar iyi gelebilir bi nebze...Ben şahsi fikrim olarak aldatılmayı 1 kez öğrenmek geri dönülmez bi yoldur güven bittiği an bina çöker

Back
X