Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yakalamasaydınız buyuk ihtimal fiziksel de olacaktı aldattığı baska bir kadin hakkında böyle düşünmesi bile boşanmak için sebep benceHerkese merhaba. Bugün hayatımda yeni bir duygunun tadına vardım ama bu hepsinden farklıydı. İhanetin... Çok özür dileyerek bütün açıklığıyla anlatıcam. Eşim iş yerinden samimi bir erkek arkadaşıyla mesajlaşmış mesajda bir kızı anlatıyordu eşim arkadaşına. Tamamen sexüelonu istiyorum şöyle böyle yazarken utandım. Sabaha karşı 6da gördüm ellerim titredi kendime engel olamayıp eşimi uyandırdım. Bana seni aldatmadım o kızla hiç konuşmadım diyor. Ama o kızla iğrenç hayallerini arkadaşına anlatıyor üstelik o arkadaşında eşimin evli olduğunu biliyor. Sormak istiyorum aldatmak sadece aktiviteyle mi olur? Bir başkasına bakıp gözümüzü dışarı çevirdiğimizde aldatmış sayılmaz mıyız? Yatmamış nasılsa diye bir teselli mi olur
( Eşim ayaklarıma kapanıyor bütün gün ve hala ben seni aldatmadım şakaydı onlar diyor .
Ben de öyle düşünüyorumYakalamasaydınız buyuk ihtimal fiziksel de olacaktı aldattığı baska bir kadin hakkında böyle düşünmesi bile boşanmak için sebep bence