Aldatıldım mı

Herkese merhaba. Bugün hayatımda yeni bir duygunun tadına vardım ama bu hepsinden farklıydı. İhanetin... Çok özür dileyerek bütün açıklığıyla anlatıcam. Eşim iş yerinden samimi bir erkek arkadaşıyla mesajlaşmış mesajda bir kızı anlatıyordu eşim arkadaşına. Tamamen sexüel :KK43: onu istiyorum şöyle böyle yazarken utandım. Sabaha karşı 6da gördüm ellerim titredi kendime engel olamayıp eşimi uyandırdım. Bana seni aldatmadım o kızla hiç konuşmadım diyor. Ama o kızla iğrenç hayallerini arkadaşına anlatıyor üstelik o arkadaşında eşimin evli olduğunu biliyor. Sormak istiyorum aldatmak sadece aktiviteyle mi olur? Bir başkasına bakıp gözümüzü dışarı çevirdiğimizde aldatmış sayılmaz mıyız? Yatmamış nasılsa diye bir teselli mi olur :KK43:( Eşim ayaklarıma kapanıyor bütün gün ve hala ben seni aldatmadım şakaydı onlar diyor .
Yakalamasaydınız buyuk ihtimal fiziksel de olacaktı aldattığı baska bir kadin hakkında böyle düşünmesi bile boşanmak için sebep bence
 
Eğer bu konuda dik durmaz ve affeder. Ve hatta eskiden dedikleri gibi annelerimizin sineye çekersen. Hayatına sağlıği bozulmuş ve MUTSUZ olarak devam edersin. Bence hertürlüsü aldatmadır. Güvenilmez. Benim düşuncem bu. Hayatım boyunca aldatildim aldatilicam aldatti mi diye dusunup hayati kendime zehir edicegime...
 
ben artik güvenemezdim
sürekli paranoya yapip her seyini kurcalama istegi olusacak.
süphe ile yasanilmaz.
 
Bir kere siz sadece eşinizin sizi aldatmaya yeltendiğini fark etmemişsiniz, eşinizin iş arkadaşına kötü gözle bakıp, bunu dillendiren bir sapık olduğunu da fark etmişsiniz farkındamısınız? Adam iş arkadaşı halkında bile sapıkça şeyler düşünebilecek hatta bunu dillendirebilecek kadar ahlak yoksunu, böyle bir durumda insan evde kocası varken kız kardeşini arkadaşını eve davet edemez.
 
E diyeceğimi bilemedim.
Allah yardımcınız olsun.

Aldatmasa bile niyetlenmiş.
 
Bu da bir aldatma aslında. Muhtemelen kadının da haberi yok eşiniz onu hayal etmiş ve iğrenç bir şekilde arkadaşına anlatmış. Bu kadınla olmasa bile başkasıyla fiziksel olarak aldatma potansiyeli var. Bu erkekleri de anlamıyorum evde mis gibi hanımları var hala gözleri dışarı da :sinirli:
 
Bu kadar rahat ifade edip arkadaşına anlatan kişinin aldatmadığına ben yemin etse de, arkadaşına söylese de inanamazdım. Ne pis iğrenç bir insanmış. Erkekler düşünebilir veya kadınlar da öyle diyelim. Erkekleri bizden farklı görüp yok biyolojisi farklı diyen insanların zekalarından şüphe ediyorum. Önemli olan bu kadar iğrenç bir insan olduğunu fark etmeniz. Bilmiyorum ama tiksindim resmen. Karar sizin ama bilin ki tepki verip eğer ayrılacaksanız şu an ne alırsanız o, bir süre sonra sizin yanınızda bile devam edebilecek yüzsüzlüğe başlayabilir.
 
Pislik herif!!
Seninle beraber oluyorken o kadını hayal ettiğini düşün ( çünkü bence durum bu ) ona göre kararını ver
 
O yolun yolcusuyken yakalamışsınız maalesef. Ki bana kalırsa bu da bir aldatma, sizden başka birini hayal edip düşünmesi vs de. Ama başkasına göre olmayabilir düşünce yapısıyla alakalı bir durum ben kaldıramazdım. Allah yardımcınız olsun 🙏🏻
 
Back
X