Aldatıldım mı

Aktivite olmasa da, başka bir kadından etkilenmesi hoş değil.

ayni hayalleri sen de bir erkek icin kur bakalim ne oluyor ? ya sabir ne tiynetsiz erkekler var ya:KK11:

Dokunamayacaği x bir kadın için yazmamış ki bunları herif.
Hergün günaydın dediği çok yakin markajında olan heran ulaşabileceği birkac adım öyesindeki bir kadin için yazmış.

Bu herif napar ne eder o kadından istedigini alır kadininda o tarkalarda bezi varsa.
yok kadın karaktérli düzgün biriyse bu sefer başka bi kadinla fantaziler kurar ve bulduğu ilk fırsatta da geŕçeklestirir.

Nefsi bozuk biri oldugunu artik sizde biliyorsunuz.
Sizin bilmenizin ve hiçbirşey yapmamanizın rahatlığı ona daha
nice kapılar açacaktır.tüm bunlara hazırlıklı olun..

Hadi gerçekte aldatmadı deyip konuyu kapattın diyelim...Sen onun o kızı arzuladığını, hayaller kurduğunu öğrendin..E şimdi cinsellik nasıl yaşayabileceksin bu adamla? O kızla aynı işyerindeymiş, bu durumu bile bile kocan işyerindeyken bu huzursuzlukla nasıl yaşayacaksın?

Gerçekten çok zor bir durum.
Ve eşin olacak ta kusura bakma çok seviyesiz biriymiş.
[/QUOTE]
O kusur ona ait bize değil. Düşüncelerimi okumuş gibi yansıttın... Dahası bir kadına bu şekilde yaklaşması oldukça ahlaksızca 🥺 Rabbim kimseye yaşatmasın bugün bütün özgüvenim herşeyim yerle bir....

Duygusal aldatma deniliyor bu duruma.Fırsatını bulduğunda ise fiziksele dönüşüyor.

cok ahlaksız bır ese sahıpsın
aldatmaktır evet ama ıhanetden bıle daha ıgrencı fantezılerını arkadasıyla paylasması
buna hem ahlaksız hem namussuz derız halk ıcınde

uzgunum :(

Aldatmak bile bu adamin yaptigindan daha ahlaklidir.

Yani o kadar igrenç esinin yaptiklari. Bu tacizdir. O kadinin bu olaydan haberi yok. Düsünsene kadin olarak ise gidiyorsun, bir merhaba diyorsun is arkadasina ve haberin olmadan adam senin üzerine igrenç fantaziler kuruyor.

Ve bu yetmezmis gibi, bu fantazileri diger is arkadasi ile paylasiyor.

Yani bu yaptiginin adi olmasina gerek yok, aldatmadir, tacizdir. Bir sey net ortada, oda igrenç olmasidir. Ben böyle bir adam ile bir gün bile evli kalamazdim.

Bakın bana iş yerinde ahlaksızın biri hakkını helal et demişti ne için dediğimde seni düşünerek brşey yaptım rüyamda bilmem ne bla bla buz kestim...
Bu adamda evliydi ahlaksız
Evet seni aldatmış ve bir başkasına ahlaksızlık yapmış
Bu evlilikten hayır gelir mi artık? Sen bir ömür bu yapılanı unutamamış sinirli bir kadın, o bir saatten sonra bıkıp dahada yüzsüzlüğü ele alan, sevişmek bu adamla olacak şey değil hep aklına gelir hep.
Güven desen yerle bir etmiş, yuvanızı resmen bozmuş artık hayır gelmez güven bitti gitti geriye iğrençlik kaldı.

Back
X