Aldatıldım mı

Bende saskinim. Yaptigini cok normal görmesi daha da korkunclasti... Tek söyledigi sey aldatmadim aldatmamda cok seviyorum, ufak bir sakaydi... Bana höre baska birini hayal etmesi yetti üstelik bir is arkadasi. Ben esimi dürüst ve saygili sanirdim ama o cok iyi oynamis.
Zihnen aldatma aslında .yakalanmasa ileri gidicek bir aldatma .sonuçta o kadaını arzulamış he dese olacakmış . Affederseniz de gözünüz üstünde olsun.ama bana çıkar yakında kokusu gibi geliyor.

Yine bir şaka vakası daha mesela nasıl bir şaka gizlenmiş bi olayın içinde?Beyinleri bu kadar çalışıyor ya şaka yada arkadaşı yapmistir :kahve:

Siz bir erkek için bu seviyede mesajlaşsanız arkadaşınızla, eşiniz ne düşünür ne tepki verir acaba?

Sakaymış, aldatmamıs, lütfetmiş sanki. Kadında kollarını açmış eşinizi beklemiyordur zaten.

Zihniyeti bozuk, sana diye konuyu geçisrirmesine izin vermeyin.

Affedip hiç bir şey olmamış gibi davranmaya başladığınızda eşiniz fiziksel olarak da aldatacak emin olun

Herkese merhaba. Bugün hayatımda yeni bir duygunun tadına vardım ama bu hepsinden farklıydı. İhanetin... Çok özür dileyerek bütün açıklığıyla anlatıcam. Eşim iş yerinden samimi bir erkek arkadaşıyla mesajlaşmış mesajda bir kızı anlatıyordu eşim arkadaşına. Tamamen sexüel :KK43: onu istiyorum şöyle böyle yazarken utandım. Sabaha karşı 6da gördüm ellerim titredi kendime engel olamayıp eşimi uyandırdım. Bana seni aldatmadım o kızla hiç konuşmadım diyor. (Kız da iş yerinden arkadaşı oluyor bu arada) Ama o kızla iğrenç hayallerini arkadaşına anlatıyor üstelik o arkadaşında eşimin evli olduğunu biliyor. Sormak istiyorum aldatmak sadece aktiviteyle mi olur? Bir başkasına bakıp gözümüzü dışarı çevirdiğimizde aldatmış sayılmaz mıyız? Yatmamış nasılsa diye bir teselli mi olur :KK43:( Eşim ayaklarıma kapanıyor bütün gün ve hala ben seni aldatmadım şakaydı onlar diyor .
Silerdim eşimi. Silmeyeceksem de süründürürdüm

Şimdi düşünüyorum evli bir arkadaşım bir erkek için,onu şöyle istiyorum böyle istiyorum diye bir mesaj atsa bana, yeminle sogurdum bir daha görüşmezdim.Bunlar nasıl ahlâksız insanlar ya🤨

Neredeyse her gün gördüğü bir insana karşı böyle düşünceler beslemesi ve bunu arkadaşına çok rahat bir şekilde anlatması kesinlikle güvenimi bitirirdi. Kendi adıma konuşacak olursam affedemezdim. Adam aldatmasa da aldatmak için yanıp tutuşmuş resmen. Cesaret eder ya da etmez bilemeyiz. Ama yeniden güvenmek çok zor. Hele ki her gün o kızı göreceğini düşünürsek...

Fiziksel olarak aldatmamış olunca aldatma sayılmıyor mu? Herif elin kadını için fantezi kurmuş.

Ben olsam asla affetmez ve boşanırdım. Bunu sineye çekip affederseniz yarın korktuğunuz başınıza gelir. :KK20:

Ayrıca konuda bahsi geçen kıza üzüldüm.Hergun gördüğü belki iyi niyetli zannettiği heriflerin, arkasından çevirdiği muhabbetleri bilse ne kadar üzülürdü..

Hadi gerçekte aldatmadı deyip konuyu kapattın diyelim...Sen onun o kızı arzuladığını, hayaller kurduğunu öğrendin..E şimdi cinsellik nasıl yaşayabileceksin bu adamla? O kızla aynı işyerindeymiş, bu durumu bile bile kocan işyerindeyken bu huzursuzlukla nasıl yaşayacaksın?

Gerçekten çok zor bir durum.
Ve eşin olacak ta kusura bakma çok seviyesiz biriymiş.

Herkese merhaba. Bugün hayatımda yeni bir duygunun tadına vardım ama bu hepsinden farklıydı. İhanetin... Çok özür dileyerek bütün açıklığıyla anlatıcam. Eşim iş yerinden samimi bir erkek arkadaşıyla mesajlaşmış mesajda bir kızı anlatıyordu eşim arkadaşına. Tamamen sexüel :KK43: onu istiyorum şöyle böyle yazarken utandım. Sabaha karşı 6da gördüm ellerim titredi kendime engel olamayıp eşimi uyandırdım. Bana seni aldatmadım o kızla hiç konuşmadım diyor. (Kız da iş yerinden arkadaşı oluyor bu arada) Ama o kızla iğrenç hayallerini arkadaşına anlatıyor üstelik o arkadaşında eşimin evli olduğunu biliyor. Sormak istiyorum aldatmak sadece aktiviteyle mi olur? Bir başkasına bakıp gözümüzü dışarı çevirdiğimizde aldatmış sayılmaz mıyız? Yatmamış nasılsa diye bir teselli mi olur :KK43:( Eşim ayaklarıma kapanıyor bütün gün ve hala ben seni aldatmadım şakaydı onlar diyor .
Șaka değil. Çok üzücü bir durum ama eşinizin gözü kaymış baya

Kadin biraz yuz verse yataktalar. Igrenc herif hepsi ayni hepsi!

aldatmış mı bilemem ama eline geçen ilk fırsatta aldatacağı kesin..

Bu aldatmakmi degilmiden ziyade karaktersiz bir adam diye baktim konuya. Evlisin ve baska bir adama of o kadinla yatmak istiyorum diye yazisiyorsun. O adamin gozunde ne kadar zavalli kandirilmis bir kadinsin dusunsene. Ayrica boyle zevzek adamlarin aldattiginada eminim belki o kadinla degil ama bir gecelik kadinlara cok gitmistir eminim cunku adamin mayasi bu

tabi ki sizi aldatmış
adam hayal kurmuş neyi nasıl yapmak istediğini betimlemis yani bu bir aldatmadır
eşiniz bunu arkadaşına anlatması da ayrı bi itici böyle yapan erkekleri de çok karaktersiz buluyorum
yaptığını yapacağını anlatanlara adam demek istemiyorum

Kokuşmuş ahlaksızlar muhabbete bak ya. Bence aldatmadır tatlım şimdi affetsen bu adama meydan vereceksin zaten affediyor diye düşünüp mevzuyu daha ileriye de taşıyabilir.

Adı aldatma olsa ne, olmasa ne. En az o kadar kötü çünkü.

Kabullenmek mümkün değil. Haydi kabullendiniz diyelim, bir daha eşinize, duygularına ve düşüncelerine güvenemezsiniz ki.

Evli bir adamın başka bir kadın üzerinden olan sapkın hayallerine mi kızayım, evli olduğunu bildiği halde ağzının suyu aka aka o hayalleri dinleyen arkadaşa mı kızayım, gerçekten fırsatını bulsa eşini fiziki olarak aldatacak bir erkek ve şu an eşini inandırmaya çalışıyor buna mı kızarsın?
Nerden tutsan elde kalan bir mevzu. Üzgünüm ama aldatma illa fiziki olmak zorunda değil. Eşiniz sizi aldatıyor ama fırsatını bulsa fiziki olarakta aldatacak ne yazık ki.

Back
X