Aldatıldım mı ?

Asyakngr

🥰
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2018
379
497
33
Merhaba arkadaşlar ;
Eşim tel bağımlısı sürekli her dk tel elindedir , tuvaletten 45 dk dan önce çıkmaz tel elinde . Dün gece bi bakayım oynadığı oyuna dedim mafya city diye bi oyun mesaj bölümü var ve orda yabancı bi kız üzgün ifade göndermiş bizimki de öpücük kalp falan göndermiş. Beş Aylık bi bebeğim var sabaha kadar uyumadım .
Sabah uyandı yine tel elinde lavaboya gitti geldi teli istedim mesajı gösterecektim silmiş niye sildin dedim neyi diyo , mesaj yoktu diye yemin ediyo . Gördüğüme emin olunca bir birimize yardım ediyoruz öylesine gönderdim dedi tabi ben inanmadım . Aynısını ben yapayım o zaman dedim tamam ben yanlış yaptım dedi . Ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten çok üzgünüm 😞

Once inkar sonra kabul etmek. Oyunu sildirin konuşun icinize şüphe düştü bi kere yani sizi kemirr durur.

İçinde varsa böyle bişey oyunu silsene yapar . Dedim gözün dışarda ise ayrılalım ne yaparsan yap
Orası öyle icinde varsa insanın her türlü yapar. Valla ne diyim daha küçük bi bebeğiniz varmış yani. Böyle dediniz esiniz ne dedi.

Kadinlar olarak ayarimiz yok galiba ya
Bazisinin boynuzlari google mapten gozukuyor kabul etmiyor
Bazisi opucuklu emoji yuzunden aldatildim mi diyor acsvav

Bence bu aldatilma degil ama iyi bir cazgirlikla diger eylemlerine baslamadan son verilebilir diye dusunuyorum😂

Kadinlar olarak ayarimiz yok galiba ya
Bazisinin boynuzlari google mapten gozukuyor kabul etmiyor
Bazisi opucuklu emoji yuzunden aldatildim mi diyor acsvav

Bence bu aldatilma degil ama iyi bir cazgirlikla diger eylemlerine baslamadan son verilebilir diye dusunuyorum😂
Yani görmediğim şeyler de olabileceğini düşünüyorum

Bu isler ne yazık ki böyle başlar, üzülerek söylüyorum.. Sanal da olsa oyun da olsa gercek bi kisiye öpücük kalp.. Önü arkası ya vardır ya gelir. Bi de yalan yere yemin sandığınızdan daha tehlikeli bi durum.
Aynen güvenim hiç yok yalan yere yemin edebilen biinsan herşeyiyapar

Yani görmediğim şeyler de olabileceğini düşünüyorum

Sadece bu mesaji yakaladiginiz icin mi oyle dusunuyorsunuz?

Simdi ayip olacak ama mesela bende wc ye pek cikamiyorum çıktığımda bekliyorum oyle belki gelir diye. elimde telde oluyor o yuzden 😂😂 wc de uzun kalmak aldatma emaresi degil tek basina

Baska seylerde varsa bilemiyorum sizin sadece anlattığıniz olayi baz alarak yaziyorum

Son düzenleme:
Aynen güvenim hiç yok yalan yere yemin edebilen biinsan herşeyiyapar
Ben sevdiğim insandan ilk yalan yere yeminini duyduğumda gözlerim yuvasından cıkacaktı. Üstelik böyle kücük görünen bisi içindi.. Nitekim devamı geldi hayal kırıklıklarının. Gözünüzü dört açın. Onu uyarın demiyorum cünkü hep diyorum ki kocaman adamlar sözle lafla dize gelmez. Sadece iyi gözlemleyin çaktırmadan

Oyunda bir kadına öpücük göndermesinden daha önemli bir sorununuz var bence. O da eşinizin telefon bağımlısı olması. Bütün bağımlılıklar aynı benim gözümde alkol, telefon, oyun vs

Bütün erkekler mi aldatır :( ...
Sadece mesaj evet aldatmak sayilmayabilir kimine göre. Ama bir yalan soyleyen neden baska yalan da soylemesin, bir sey gizleyen neden baska sey de gizlemesin? Of... Bu erkekler neden boyle?

Sadece bu mesaji yakaladiginiz icin mi oyle dusunuyorsunuz?

Simdi ayip olacak ama mesela bende wc ye pek cikamiyorum çıktığımda bekliyorum oyle belki gelir diye. elimde telde oluyor o yuzden 😂😂 wc de uzun kalmak aldatma emaresi degil tek basina

Baska seylerde varsa bilemiyorum sizin sadece anlattığıniz olayi baz alarak yaziyorum
Sorun WC de kalması değil benim güvenim yok sürekli geçmiş temizler arama yerlerini temizler

Bütün erkekler mi aldatır :KK43: ...
Sadece mesaj evet aldatmak sayilmayabilir kimine göre. Ama bir yalan soyleyen neden baska yalan da soylemesin, bir sey gizleyen neden baska sey de gizlemesin? Of... Bu erkekler neden boyle?
Mesaj aldatmak sayılmayabilir ama potansiyel var demek ki :(

Back
X