Aldatıldım mı ?

İnsanların kim olursa olsun güvenilmez olduğunun farkındayım yani demek istediğim böyle şeyleri yakalamış olsam daha önce hadi yine yaptı falan derim ki bu kabul edilemez zaten. Çünkü bilir bir hata yapsa böyle yüzüne dahi bakmam. O yüzden söylüyorum hep güvenirim vs diye :) Zaten üzgünüm birde böyle siz bana çıkışınca daha çok üzüldüm efendim :) emojiyi eksik etmeyelim :)

Herşeyin bir ilki oluyor yani illa daha once yakalamiş olmaniz gerekmez. Ama şu mesajdan aldattigini da cikaramayiz direk o ayri.
Belki gecerli bir aciklamasi vardir ama bunu sadece kendisininden ogrenebilirsiniz.
Dedigim gibi sifrelerini veren insan telefon kariştirmaya da kizmasin bir zahmet, birşeylere girmene, bakmana kizacaksa sifreler niye var? 🙄

Şuan yazıyorum. Haydi bismillah
Baska bir üye daha demiş konusarak sorun diye bencede konusaeak sorun. Buluşun hatta gerilsin isterseniz Görüselim mi ? Seninle bir sey konusmak istiyorum deyin. Zaten ksrsinizda panik olur donup kalırsa,irkilirse,cok uzun göz teması kurarsa yalan söylüyordur

Evettt ama konu sahibi soramıyormuş. Bir de böyle olaylarda sinirli değil soğukkanlı yaklasmak yani psikolojik baskı uygulamak gerekiyor. Sinirli yaklasinca üste cikmaya calisiyor. Sogukkanlı yaklasinca bir sucu varsa panik olur
Illa kavga etmesin canim dumduz sorsun telefonunda boyle bir mesaj var neyin nesi diye

Herşeyin bir ilki oluyor yani illa daha once yakalamiş olmaniz gerekmez. Ama şu mesajdan aldattigini da cikaramayiz direk o ayri.
Belki gecerli bir aciklamasi vardir ama bunu sadece kendisininden ogrenebilirsiniz.
Dedigim gibi sifrelerini veren insan telefon kariştirmaya da kizmasin bir zahmet, birşeylere girmene, bakmana kizacaksa sifreler niye var? 🙄
Evet haklısınız ama geçerli bir sebep sunarsa ve gerçekten mantıklıysa çok utanırım sanırım. Çünkü şuan aldatma ihtimali benim için daha düşük..

Evet haklısınız ama geçerli bir sebep sunarsa ve gerçekten mantıklıysa çok utanırım sanırım. Çünkü şuan aldatma ihtimali benim için daha düşük..

Hmm,iyi de bu sizin suçunuz değil ki.Sürekli değişen bir numara,son kez yazılanın altına ''görüşelim'' yazılmış,numarayı arıyorsunuz öyle bir numara yok,yani ''nasıl iş bu'' diye herkes dönüp sorar.Olay sadece aldatmak değil,belki illegal bir durum var ortada.Bir numara neden sürekli değişir ?

Mesajla olmaz bu işler, görüntülü konuşun. Bi de utanacağınız bir şey yok. Sakin sakin dinleyin ve boşluk varsa aklınıza takılan bi şey varsa sorun. Olcay dayının kim olduğunu bilmeye hakkınız yok mu yani. Ne var bunda utanacak? Ki bazı arkadaşların tahmin ettiği gibi bi eskort olayıysa sağlığınız için de tehdit var, ne utancı! Ya da nişanlınıza dayı diyen bi olcay varsa bunu da bilme hakkınız olması lazım. (Salam, ben olcay, dayı. Şeklinde okursak😬😊)

Belki farkında olmayabilirsin ama sevgilin bence kovalıyor. Ama aldatma yönünde falan değil. Genelde trafik yaparlar. Açık açık yazamıyorum ama belki madde satın alıyor olabilir.
Ben de böyle düşünüyorum.bakalim ne çıkacak

Arkadaşım sana net ve kesin söylüyorum; Nişanlın demiş ki bana mesaj atarken bu ismi kullan ve bu şekilde hitap edip mesaj at ben kaydederim demiş, bu kişiler ya eskort ya hayat kadını ya pavyon kafe bar vs yerde çalışanlar. Artık nişanlın hangisinde geziyorsa.

Belki farkında olmayabilirsin ama sevgilin bence kovalıyor. Ama aldatma yönünde falan değil. Genelde trafik yaparlar. Açık açık yazamıyorum ama belki madde satın alıyor olabilir.
Hah evet bu.
İllegal takılıyor bence.
Madde aldığını düşünüyorum bende. Açık açık yazamıyorum ama bende böyle biliyorum.
Aldatma falan değil bu.
Senin yerinde olsam açık açık sorarım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Sırf bunu sormak için üyelik açtım. 4 yıllık bir ilişkim var nişanlıyız. Sevgilim benden hiçbir şeyini saklamaz telefonu falan hep gözümün önünde durur şifresini bilirim falan.
Geçen telefonunda gezinirken mesajlarında geçen seneye ait bu mesajı gördüm sürekli farklı aylarda atılmış mesajlar var çoğunda böyle şeyler yazıyor hepside farklı numara bu sonuncusu fakat en sonuncusuna cevap vermiş.
Dayı dediği ve benim bildiğim insanlar yok. Ve sürekli her ay kim numarasını değiştirir ki? Bir fikriniz var mı?
Numarayı aradım kullanılmıyor numara değiştirmiş yine. Telefonu hep önümdedir saklamaz güvenirdim.. Fikri olan var mı lütfen kızlar 😔
Eki Görüntüle 2620089
Erkekler asker arkadaşlarına böyle söyleyebiliyor benim eşiminde var böyle Bi dayısı tescilli yani dügünümüze bile geldi

Dayılar "selaaaam, yenilendim" diye mesaj atmaz. En azından benim bildiğim dayılar:/ başka bir şey var gibi görünüyor. Ama illa aldatma olacak değil.

Back
X