- 11 Temmuz 2016
- 2.052
- 3.512
- 133
- 33
- Konu Sahibi tipistipis
Asla asla deme. İnsanın babası, anası insanı kandırıyor. Tamam sev, güven ama normal olsun:)Asla pa
Kaç yıl oldu tek yanlışını görmedim hep işinde gücünde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Asla asla deme. İnsanın babası, anası insanı kandırıyor. Tamam sev, güven ama normal olsun:)Asla pa
Kaç yıl oldu tek yanlışını görmedim hep işinde gücünde
Nasıl yaniErkekler asker arkadaşlarına böyle söyleyebiliyor benim eşiminde var böyle Bi dayısı tescilli yani dügünümüze bile geldi
Ya öyle Bi durum olmadı ama mesela konuşurken eşim sürekli dayı der ona ismi sedat ama hiç adını söylemez telefonda bile dayı diye kayıtlı belkide karşıdaki kişinin adı Olcay ve dayı dedigi sizin nişanlınız yani dayı numaramı degiştirdim demek istemiş adını da belirtmiş ama anlatım şekli biraz sorunlu oldugundan böyle Bi msj çıkmış gibi geldi banaNasıl yani
Selam ben X dayı. Yenilendimmmi diyor sizin dayı da
![]()
İkisinide tercih etmek zorunda değilim :)Aldatılmak mi daha kötü madde kullanan biriyle evlenecek olmak mi bilemedim?? Siz maddeyi tercih edersiniz gibi duruyor ama..
Hepsi aynı. Şu şekilde YENİLENDİM BEN DAYI hep bu şekilde mesajlar 2-3 ayda biKonu sahibi bunun gibi başka mesajlarda var demiştiniz. Onlarda aynı tarz mı yazılmış ?
Sürekli numarasını değiştirmiş bu kişi ve hep ben dayı yenilendim yazmış. Öyle birini tanımıyorum çevredindeki herkesi tanırım. Ayrıca dayı dediği kişiye görüşebilir miyiz selam yazmaz. Dayıcım der veya kardeşim biladerim falan der..Ya öyle Bi durum olmadı ama mesela konuşurken eşim sürekli dayı der ona ismi sedat ama hiç adını söylemez telefonda bile dayı diye kayıtlı belkide karşıdaki kişinin adı Olcay ve dayı dedigi sizin nişanlınız yani dayı numaramı degiştirdim demek istemiş adını da belirtmiş ama anlatım şekli biraz sorunlu oldugundan böyle Bi msj çıkmış gibi geldi bana
Tamam polyanna olalım ve böyle düşünelimYa öyle Bi durum olmadı ama mesela konuşurken eşim sürekli dayı der ona ismi sedat ama hiç adını söylemez telefonda bile dayı diye kayıtlı belkide karşıdaki kişinin adı Olcay ve dayı dedigi sizin nişanlınız yani dayı numaramı degiştirdim demek istemiş adını da belirtmiş ama anlatım şekli biraz sorunlu oldugundan böyle Bi msj çıkmış gibi geldi bana
Dayı dediği kişilere dayıcım der. Arkadaşlrına da görüşebilir miyiz demez kanka bilader kardeşim der hep.Tamam polyanna olalım ve böyle düşünelim
Cvp: tamamdır dayı / eyv dayı olmalıydı
Nerdesin? Görüşelim mi demek hiç normal değil çünkü
Orasını bilemem bunun cevabını sadece nişanlısına sorarak alabilir burada onlarca senaryo yazabilirim bu msj dan yola çıkarak ama hangisi dogru sadece sorarak ögrenir yüz yüze sorsun tavrından dogru yanlış belli olur zatenSürekli numarasını değiştirmiş bu kişi ve hep ben dayı yenilendim yazmış. Öyle birini tanımıyorum çevredindeki herkesi tanırım. Ayrıca dayı dediği kişiye görüşebilir miyiz selam yazmaz. Dayıcım der veya kardeşim biladerim falan der..
Hepsi aynı. Şu şekilde YENİLENDİM BEN DAYI hep bu şekilde mesajlar 2-3 ayda bi
Polyanna olacak en son insanım kendime bile demem ben bunu hayatta yapmam diye kalmış ki söz konusu Bi erkek her... Yiyebilir sadece Bi ihtimal sundumTamam polyanna olalım ve böyle düşünelim
Cvp: tamamdır dayı / eyv dayı olmalıydı
Nerdesin? Görüşelim mi demek hiç normal değil çünkü