Aldatıldım mı ?

Şimdi ben bir şey sorcam.
Aldatıyor aldatmıyor Allah bilir de.

Bize niye gelmiyor böyle otomatik mesajlar?

Madde kullanımından şüphelenmek hiç aklıma gelmemişti. Konu sahibi bu bilgiyi de yabana atma bence. Allah esirgesin ama çok çok feci bi ihtimal 😞

Nasıl yani
Selam ben X dayı. Yenilendimm💃 mi diyor sizin dayı da 🥴
Ya öyle Bi durum olmadı ama mesela konuşurken eşim sürekli dayı der ona ismi sedat ama hiç adını söylemez telefonda bile dayı diye kayıtlı belkide karşıdaki kişinin adı Olcay ve dayı dedigi sizin nişanlınız yani dayı numaramı degiştirdim demek istemiş adını da belirtmiş ama anlatım şekli biraz sorunlu oldugundan böyle Bi msj çıkmış gibi geldi bana

Konu sahibi bunun gibi başka mesajlarda var demiştiniz. Onlarda aynı tarz mı yazılmış ?

Ya öyle Bi durum olmadı ama mesela konuşurken eşim sürekli dayı der ona ismi sedat ama hiç adını söylemez telefonda bile dayı diye kayıtlı belkide karşıdaki kişinin adı Olcay ve dayı dedigi sizin nişanlınız yani dayı numaramı degiştirdim demek istemiş adını da belirtmiş ama anlatım şekli biraz sorunlu oldugundan böyle Bi msj çıkmış gibi geldi bana
Sürekli numarasını değiştirmiş bu kişi ve hep ben dayı yenilendim yazmış. Öyle birini tanımıyorum çevredindeki herkesi tanırım. Ayrıca dayı dediği kişiye görüşebilir miyiz selam yazmaz. Dayıcım der veya kardeşim biladerim falan der..

Tamam polyanna olalım ve böyle düşünelim
Cvp: tamamdır dayı / eyv dayı olmalıydı
Nerdesin? Görüşelim mi demek hiç normal değil çünkü

İlk olarak kimseye güvenme o kadar. Ben eskiden, kendime güvenmem ona güvenirim dediğim kişi tarafından aldatıldım. Mesajlar şüpheli, ama biri, uyuşturucu, hap alıyor olabilir mi acaba yazmış. O bana da kadınla aldatmaktan daha mantıklı geldi. Onlar polis dinlemesine takılmamak için sürekli numaralarını değiştirebilirler.

Dayı dediği kişilere dayıcım der. Arkadaşlrına da görüşebilir miyiz demez kanka bilader kardeşim der hep.

Sürekli numarasını değiştirmiş bu kişi ve hep ben dayı yenilendim yazmış. Öyle birini tanımıyorum çevredindeki herkesi tanırım. Ayrıca dayı dediği kişiye görüşebilir miyiz selam yazmaz. Dayıcım der veya kardeşim biladerim falan der..
Orasını bilemem bunun cevabını sadece nişanlısına sorarak alabilir burada onlarca senaryo yazabilirim bu msj dan yola çıkarak ama hangisi dogru sadece sorarak ögrenir yüz yüze sorsun tavrından dogru yanlış belli olur zaten

Polyanna olacak en son insanım kendime bile demem ben bunu hayatta yapmam diye kalmış ki söz konusu Bi erkek her... Yiyebilir sadece Bi ihtimal sundum

Bence sorduğunuzda benim bir erkek arkadaşım numara değişip duruyor ben napayım diyecektir

İlk yorumlar... :D
''Salam'' mesajını en son Endonezyalı bir kızın bana feysten attığını görmüştüm. Acaba bu kişi yabancı mı? Ama Olcay dayı ne? Her şeyi geçtim ''yenilendim'' nedir? slkdfhgdlkgj
Aklıma aldatmaktan başka ihtimaller geliyor, siz sorduktan sonra ne dediği önemli. Kaçamak cevaplar veriyorsa tahmin edersiniz naneler yediğini, ki bu yüksek ihtimal, çünkü son mesaja cevap vermesi bana normal gelmedi.

Back
X