Kız başkasıyla çıkmaya başlamasaymış hala bi sevgilisi olduğunu söylemicekmiş kıza.
Belli ki yedirememiş başkasıyla çıkmasına ondan seni söyleyip reddetmiş.
Acı ama gerçek bu gibi görünüo...
Bu muhabbetlere giren bi yapısı olduğuna göre, aldatmış mı aldatmamış mı diye düşünmek bile gereksiz, vakit harcamaya değmez bence erkek arkadaşın..
böyle düşünmemiştim ben ama evet çok mantıklı bu bende şimdi sevgilisi olduğunu söyledi diye umutlanmıştım biraz da olsa ama altında bunun gibi bi neden de olabilir. ellerim titriyor şuan :26:
bence bildiğini söyle erkek arkadaşına mantıklı veya mantıksız bir açıklama yapcaktır sonrasında ona göre karar verirsin
Canım üzmek istemezdim ama ben öyle anladım yani.
Onu bekliomuş gibi kabul etmek istememiş benim de sevgilim var demiş basbaya.
Aldatılmayı kabullenmek çok zor tabi ama bence senin herşeyin farkında olduğunu bilmesi lazım
bence çok ön yargılı davranıyorsunuz kızlar. ben senin yerinde olsam erkek arkadaşımla konuşurdum. bu tarz şeylere artık aldatmak demiyoruz ki sen söylüyorsun aramız kötüydü o sıralar o yüzden de kızla konuşmuş olabilir diye. kendini bilmez karaktersiz bir kız yüzünden ilişkini silip atma hemen. çünkü bahsettiğimiz erkekler. doğal olarak erkek arkadaşınında bir kız tarafından beğenilmesi hoşuna gitmiş olabilir. sırf bu yüzden konuşmadığını nerden biliyoruz ki?
bence çok ön yargılı davranıyorsunuz kızlar. ben senin yerinde olsam erkek arkadaşımla konuşurdum. bu tarz şeylere artık aldatmak demiyoruz ki sen söylüyorsun aramız kötüydü o sıralar o yüzden de kızla konuşmuş olabilir diye. kendini bilmez karaktersiz bir kız yüzünden ilişkini silip atma hemen. çünkü bahsettiğimiz erkekler. doğal olarak erkek arkadaşınında bir kız tarafından beğenilmesi hoşuna gitmiş olabilir. sırf bu yüzden konuşmadığını nerden biliyoruz ki?
konuşacak gücü bulduğumda herşeyi söylicem ama bana açıklama yapıcak olması bile midemi bulandırıyor. seviyorum ben oda seviyo çok eminim ama
zaten suçluysa kendide bunun farkındaysa asıl sorunu geçip senin onun faceine girmene kızla konuşmana falan kızcaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?