Aldatıldım mı ?

msnden ileti geçmişine baktım şimdi. o kızla konuştuğu sıralarda bizim aramızdaki buzlar erimiş ve bana seni çok özledim çok seviyorum falan diyomuş. bende inanmışımdır o zaman. bilmiyodum ki ne haltlar yiyip kimlerle flört ettiğini

canım bu senin iyi veya kötü bir sevgili olmanla alakalı değil ki karşındaki erkegin karaktersizligiyle alakalı sen dünyanın en iyi sevgilisi olsanda o böyle biri sen dünyanın en kötü sevgilisi olsanda o böyle biri o yüzden haketmemiştim vs diye üzülme gerçek yüzünü çabuk gördüğün içinn sevinn

seni çok çok iyi anlıyorum. ilk gün yani dün bende böyleydim. haketmedim deyip durdum. hatta onu bi ara affettim. gece aşkımlı canımlı konuştum. ama sabah bi uyandım gerçekten gözlerim açılmıştı. böyle karaktersiz bi insanla benim bi geleceğim olamazdı ve o kadar karaktersiz ki beni aldatmasına rağmen benle ciddi düşündüğünü söylüyordu. ben de ona onun gibi insanla gelecek değil hiçbir şey düşünmediğimi söyledim. şuan o kadar rahatım ki. o kadar mutluyum ki aylardan sonra :) bana mutsuzluk veren ilişkiden, kendimi kandırmaktan kurtuldum :) yani anlayacağın; yarın bambaşka bi gün olacak sen pozitif düşün ve artık karıştırma o adamın hiçbir şeyini. merak etme o hakettiğini yaşayacak günün birinde sen de öyle :) toparla kendini, telefonunu kapatma. internete girme. geçecek bak gör yarın ben bu adam için mi gözyaşı döktüm diyeceksin :) sakın kendini üzme hayatta her şey bizim elimizde :)

aldatılmak karektersizliğin yanında yalancılık, ikiyüzlülüğüde beraberinde getirmiş. banad o söylediği güzel sözlere inanmak düşmüş. maymun gözünü açtı

11 ayı bu kadar kolay silebileceğimi sanmıyorum. ama kaç senelik evlilikler bitiyor. allah sabrını vericek elbet ama önce bitirmem, buna kendimi hazırlamam, son noktayı gerçekten nokta olacak şekilde koymam gerek

Ne güzel yazmışsın

yazdıklarından anladığım kadarıyla evet bişeyler olmuş ama o kızın doğru söylediğini nerden biliyorsun belkide o erkek arkadaşına kancayı taktı istemese de ona yazıyo olamaz mı olabilir malesef böyle kızlar çok kendileri mutsuzsa eğer başkalarıda mutlu olmasın mantığı var ne yazık ki ..ne güzel bak sevgilimden ayrıldım diye yazmış yeniden görüşmek için eğer hissi bişeyler olsaydı aralarında hayatında biri olsun veya olmasın mutlaka bişekilde yine görüşürlerdi..bu da demek oluyor ki kız zaten çok basit biri..hani bu internet çıktı mertlik bozuldu diyorlar ya aynen öyle sanalda olsa bir çok insan bunu yapıyo malesef kimi haberdar kimi değil çok yazık kandırılmış olma bence bildiğini ona ifade et bakalım kendini nasıl savunacak ..ha bana sorarsan eğer içinde kırıntı kadar şüphen varsa sevdiğine zaten bi kere kırılan güvenini yıllarca sana ağzıyla kuşta tutsa yerine koyamayacaksın o yüzden iyi düşün derim .umarım kendin için en doğru kararı verirsin..

sevgilimin cevap vermesi bile hata benim gözümde. kaldıki kız bana konuştukları mesajları attı. erkek arkadaşım kızın telefon numarasını istemiş o da vermiş. belkide telefondada konuştular bunları bilmiyorum. daha fazla midem kaldırmadığı için kızdan bu kadarını öğrendim. kız da o yolun yolcusu gibi zaten. mutlu olsunlar ben hayatlarından çıktıktan sonra

Peki ne zaman konuşmayı düşünüosun?
Şuan napıo erkek arkadaşın aramıo mu ya da mesaj atmıo mu?

Zor biliorum ama düşünüp kendini daha fazla üzmemeye çalış.
Sonucu yazarsın konuştuktan sonra.
Bırak üzülme seni kaybettiği için o üzülsün o tür kızların peşinden gidio ama sonu var mı?
Yok.
Geçici mutluluklar yaşıcak hep ama senin önüne kimbiliir daha kimler çıkçak

ben ona çok güvenmiştim hatta o kadar çokki hiçbi kısıtlamam olmadı, hiç kıskanmadım. koşulsuz şartsız güvendim. boşunaymış. bundan sonra birine güvenmek çok zor. başka biri bile çok çok çok uzak bana şimdi. hayırlısıyla bunu atlatmalıyım önce

Çok haklısın ben de yaşadım aynı şeyleri artık kimseye körü körüne güvenmem imkansız.

al işte bir aklı yarım iradesiz erkek hareketi daha..
çok bilindik hareketler bunlar dıbı dıbı dıp dıp dıııpppp

bence aranız iyi olmaya başladıktan sonrasını dikkate al..
belli ki,o ilişkinizin ciddiyetini yeni kavramış ve iradeli davranmış..
herşeyi geç kavramak zorundalar çünkü..
sen seviyosan,gözünü dört aç ama bitirme hemen bence..

Çok haklısın ben de yaşadım aynı şeyleri artık kimseye körü körüne güvenmem imkansız.

sağolsun güvensizliğide aşıladı bana. hem öfkeliyim, hemde hala seviyorum. çok yalvarıcak adım gibi eminim. bunlara kulak asmamam inanmamam affetmemem gerek

sağolsun güvensizliğide aşıladı bana. hem öfkeliyim, hemde hala seviyorum. çok yalvarıcak adım gibi eminim. bunlara kulak asmamam inanmamam affetmemem gerek

yoo inan..
en azından ilişkiniz eskiyinceğe,yıpranıncaya kadar sadık kalıcaktır..
bunu canlı tutman gerekli..
o eski yaptıklarını sadakatsizlik olarak görmüyordur..
işin (ilişkinizin) ciddiye binme tarihi onda başka,sende başka..
hep öyle olur zaten..

şuan aramız çok çok çok iyi evet. ama ben bundan sonra nasıl iyi olabilirim ki ona karşı. kızla konuşmalarını harfi harfine okudum. ciddiyetini yeni kavramış olabilir. buda ayrılığın ardından pişamn olup sürünmesini sağlar. artık o sağ ben selamet

böyle olmayan birini bulacağına inanıyorsan,o başka..
ama başlarda hemen hepsi böyle bir arayış içine girebilirler..
sen tam kıvama getirmişsin ilişkinizi,onu.. kendine bağlamışsın..
en verimli olduğu zaman artık ilişkinin..
sen bilirsin yine de..

kızlar nedir bu face derdi ya... lanet ediyorum facebook dene şeye... sonuçta bir araç ama erkekler bir boşlukta kaldılar mı anında çareyi orada buluyorlar galiba... herkes risk altında artık bu çağda... kadın erkek farketmez... kime güveneceğiz artık ya... oh maşallah evlerimizin içine giriyor yabancılar bu yolla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…