Aldatıldım ne yapacağımı bilemiyorum boşanamıyorumda

Mercaans

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2012
104
0
26
Hatay
Merhabalar ben 30 yaşında 8 senelik evli 6-7 yaşlarında 2 erkek çocuğu olan bir bayanım. Eşimse 40 yaşında...

Eşim benden önceki hayatında bi sürü kadınla beraber olmuş Benle evlendikten sonra bu işleri bırakmıştı. daha sonra sanalda bir arkadaşlık sitesinde arkadaş aramış bana yakalanmıştı söz vermişti yapmam diye üzerine 2 kere daha sanal yaptı. Bir kadınla yatıp yatmadığını bilmiyorum ama sanalda yakalım yazışırken ve çok üzüldüm. direk adliyeye gittim ve şikayayetci oldum kendisi sürekli şikayetimi almam için bana yalvarıyor ve ne dersen yaparım diyor. Ben de ondan Zina için allah a tövbe etmesini ve kurana el basmasını söyledim kabul etti ama yinede hırsım dinmedi. Daha önce kurana el basıp başka yeminlerde etmişti ama onları tutmadı. Arkadaşlar kafam karma karışık ne yapacağımı bilmiyorum ne olur bana akıl verin ne yapmalıyım? Sadece sanalda yakaladım.

dilekçeni çekme bence
uslanacak olsa daha önce yakaladığında uslanırdı zaten
sadece sanal diye birşey yok aldatma aldatmadır
fırsatını bulsa fiziksel olarak ta aldatır zaten
içinde öyle bi istek olmasa sanal ortamda da aldatmazdı bence

Son düzenleme:
üzüldüm durumunuza ama kuranı böyle şeylere alet etmeyin adamın yapıcağı varsa ne kuran dinler ne bişey

tamamen haklısınız... gözlerimle gördüğüm şeye gönül git ona inan diyor... çok kötüyüm!!! Boşanırsam ekonomik gücüm yok naparım bilmem

tamamen haklısınız... gözlerimle gördüğüm şeye gönül git ona inan diyor... çok kötüyüm!!! Boşanırsam ekonomik gücüm yok naparım bilmem

zor bi durum bilemiyorum
boşanamacaksınız bi daha yapmaması için uğraşın
ne diycemi bilemedim
eşiniz daha önce de böyle miydi

aldatmanın sanalı gerçeği olmaz..eğer aklı ve gönlü başka kadınlara gitmişse bu aldatmadır..

boşanırsın ya da devam dersin o konuda birşey diyemem zaten boşanamıyorum demişsin ama sanaldı diye kendini yatıştrmaya çalışma..

adam 2-3 kez Kuran-ı Kerim üstüne yemin edip yine yapmış yapacağını.o insandan hayır gelir mi bilemem.

zor bi durum bilemiyorum
boşanamacaksınız bi daha yapmaması için uğraşın
ne diycemi bilemedim
eşiniz daha önce de böyle miydi

Kendi ve ailesi bozuk biri çocuklarım isyanda ekonomik gücüm olsa 5 dk durmam! Boşandığım an çocuklarım ve bana sahip çıkacak biri yok. Eşim her daim ahlaksızdı sadece 1 süre kendini sakladı o kadar Allahından bulsun.

ne desem bilmiyorum keşke çalışan bi bayan olsaydınız

tatlım bence bir psikoloğa gitmelsiniz.. sorunun ne olduğunu çözmelisin... sorunların derinine inmelisiniz... aldatma olunca insan bir defa da kırılınca tekrar toparlayamıyor.

hayır gelmez içimden nefret ettiğim bir adama nasıl olurda inanmak isterim bilmem..

bizim bir akrabamizda karisini defalarca aldatti, onlarinda iki cocugu var. En sonunda bosanacak dereceye girdiler ve son anda yine vazgectiler. simdi bir kac senedir iyiler, yani belli olmuyor bu isler.
Affetmek istiyorsaniz bir sans daha verin, ama ekonomik olarak durumunuzu düzeltin bundan sonra. Ise girin, gizliden para biriktirin, yine öyle birsey yaparsa hazirlikli olursunuz.
Ayrica dine yönelmesi icin yeni bir cevre edinmeye calisin, bazi adamlarda, bizim akrabalarda mesela, ise yaradi.
Adam sohbetlere gideli, ordaki dindar erkeklerden etkilenerek önce umreye, sonra hacca gitti ve degisti.
Maalesef bazi arkadas cevreleride erkekleri kötü etkileyebiliyor.
Tabii yapacak insan her türlü yapar yapacagini, ama yinede siz temkinli olun. Ve hemen bosanma dilekcesini geri cekmeyin, beni seviyorsan, gercekten evliligimizi sürdürmek istiyorsan ayrilalim, yoksa sen onun bunun karisiyla kiziyla gönül eglendirmek istiyorsan ben olmak istemiyorum hayatinda deyin ona.
Söyle bir fikirde sunabilirim: Iki gün annemgile gitmek istiyorum, sadece kafa dinleyip gelecegim deyin ama cocuklari ona birakin. Bunu barismak üzeri veya baristiktan sonrada yapabilirsiniz, yani tehdit gibi olmasin. Cocuklarla yalniz kalmak nekadar kötü oldugunu, cocuklarin nasil anneyi özledigini, hayatin zor oldugunu anlar belki böylece.

tatlım bence bir psikoloğa gitmelsiniz.. sorunun ne olduğunu çözmelisin... sorunların derinine inmelisiniz... aldatma olunca insan bir defa da kırılınca tekrar toparlayamıyor.

Gittik ve o da gitti bana ilac yazmadılar ama ona şizofren hapları yazdılar 1 ay kullandı faydası olmadı zaten devamda etmedi.

Dinden anlamaz o içine şeytan kaçmış. Çocukları bırakırım bırakmaya ama yuvada annesini bekleyen aç yavru kuşlar gibi bağırışıyorlar kıyamıyorum. Babasından nefret ediyorlar hayalleri bile asker ya da polis olup babasını tutklamak

içim yandı gözlerimden yaş geldi şunları okuyunca. ailen destek olmaz mı sana en azından sen bir işe girip kendine bir ev tutana kadar ?

evet tek nedeni bu çocuklar küçük part time iş yok çalışamıyorum kendi memleketimizde değiliz bakacak kimse yok ailemde ok sahip çıkmaz

peki delillerin varsa nafaka tazminat falan alıp ailenin yaşadığı şehire başka bir eve yerleşsen annen falan en azından sen işteyken çocuklara göz kulak olmaz mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…