Merhabalar ben 30 yaşında 8 senelik evli 6-7 yaşlarında 2 erkek çocuğu olan bir bayanım. Eşimse 40 yaşında...
Eşim benden önceki hayatında bi sürü kadınla beraber olmuş Benle evlendikten sonra bu işleri bırakmıştı. daha sonra sanalda bir arkadaşlık sitesinde arkadaş aramış bana yakalanmıştı söz vermişti yapmam diye üzerine 2 kere daha sanal yaptı. Bir kadınla yatıp yatmadığını bilmiyorum ama sanalda yakalım yazışırken ve çok üzüldüm. direk adliyeye gittim ve şikayayetci oldum kendisi sürekli şikayetimi almam için bana yalvarıyor ve ne dersen yaparım diyor. Ben de ondan Zina için allah a tövbe etmesini ve kurana el basmasını söyledim kabul etti ama yinede hırsım dinmedi. Daha önce kurana el basıp başka yeminlerde etmişti ama onları tutmadı. Arkadaşlar kafam karma karışık ne yapacağımı bilmiyorum ne olur bana akıl verin ne yapmalıyım? Sadece sanalda yakaladım.
çocuklar babasının kendınlerıne olan davranışlarındamı nefret edıyorlar yoksa sıze yaptıklarından dolayımı anlamadım ama eğer sıze yaptıklarından dolayıyıssa onlara fazla yansıtmayın sız bi şekilde üstesınden gelirsiniz yınede onların dunyası kırlenmese
Caresızlıgının farkında oldugu surece vazgecmeyecek senin gururunu kirmaya devam edecek. Biliyorki ne yaparsa yapsin hayati ayni konforunda. lutfen dur de. Belediyelerin aile destek bolumlerine basvursan belki cocuklara bakacak bir kres ayarlarlar. calisirsin. vazgecme hayatindan.
kendinize hicmi güvenmiyorsunuz?? neden bosanamiyacakmissiniz ki , illah birilerimi bakmali size ,cocuklariniz kücük olabilir ama bu durumda olan kadinlar peki nasil basariyor , cok zorluk cekeceksin ama cogu seyler gökten kucaga inmiyorki, yazik o cocuklara , onu yapamam bunu yapamam ama dayak yerim ezilirim cocuklarim siddet icinde büyür gecerler mi?! .........bazen dert yanmak yerine cözümler üretilse sorunlar bukadar bel bükmez, hakkinda hayirlisi olsun ins.
Az önce eşimle konuşuyorduk
''Ben ölürsem naparsın'' diye bana duygu sömürüsü yapıyor
Ben de ''Un helvası dedim''
o da '' benim ölmemi istiyorsun çok heveslisin'' diyor
ne deseydim?
Sen öl ben de başkası ile mi evlenirim desem hoşuna gidecekti ?????
Aklıma mukayyet ol allahım bu adam delirtecek beni.
Merhabalar ben 30 yaşında 8 senelik evli 6-7 yaşlarında 2 erkek çocuğu olan bir bayanım. Eşimse 40 yaşında...
Eşim benden önceki hayatında bi sürü kadınla beraber olmuş Benle evlendikten sonra bu işleri bırakmıştı. daha sonra sanalda bir arkadaşlık sitesinde arkadaş aramış bana yakalanmıştı söz vermişti yapmam diye üzerine 2 kere daha sanal yaptı. Bir kadınla yatıp yatmadığını bilmiyorum ama sanalda yakalım yazışırken ve çok üzüldüm. direk adliyeye gittim ve şikayayetci oldum kendisi sürekli şikayetimi almam için bana yalvarıyor ve ne dersen yaparım diyor. Ben de ondan Zina için allah a tövbe etmesini ve kurana el basmasını söyledim kabul etti ama yinede hırsım dinmedi. Daha önce kurana el basıp başka yeminlerde etmişti ama onları tutmadı. Arkadaşlar kafam karma karışık ne yapacağımı bilmiyorum ne olur bana akıl verin ne yapmalıyım? Sadece sanalda yakaladım.
ölüm bazen daha çok yakışır insana karısını aldatıp çoluğu çucuğu üzüp yaşayan bi ölü olmaktan daha iyidir. ölümü düşünüyo demek benim ne yapacağımı bırakta asıl sen ne yapcan onu düşün deseydin her yaptığının hesabını sorarlar adama
MÜKAFATIMI GÜZEL ALDIM ANLAYACAĞINIZ. DEDİM YA ÇALMA KAPIMI ÇALARLAR KAPINI GERÇEKTEN DOĞRU... EŞİM GİTTİ EVLİ KADINLARLA YATTI VE GÜN OLDU DEVRAN DÖNDÜ KENDİ KARISINIDA DA GELDİLER! AMA İŞTE BEN ONUN GİBİ MİDESİZ DEĞİLİM KABUL ETMEDİĞİM GİBİ BİR DE BU YÜZDEN EZİYET GÖRDÜM..!
sadece sanalda yakaladım diyerek kendi içinde durumu hafifletiyosun, bunu ya bilinçli olarak yapıyosun ya da bilinçaltında bu var, Kurana el bastırmışsın yine yapmış hala kutsal kitabı kullanıyosun, huylu huyundan vazgeçmiyo gördüğün gibi, başımda erkek olmadan yaşayamam diyosan sus otur Kuranı oku kocana bi daha el sürdürtme o kutsal kitaba
Konu içinde konuya girdiniz
kusura bakmayın ama benim gözümde inandırıcılığını kaybetti .
size iyi günler
Bir arkadaşın sorusuna cevaben açtım o konuyu ben. Bazılarınada ders olsun ibret alsınlar yaşattıklarını yaşamadan ölmeyeceklerinin bilincinde olsunlar diye... İnanıp inanmamak size kalmış umarım böyle bir şeyle sınanmazsınız. Ben yapmadım başımada gelmez demeyin bazen öyle oluyor ki bazıları yaptıklarının bedelini bazılarıda sınavını böyle veriyor.
Onu hep diyorum... Mesela öncesinde gitmiş evli bekar dememiş bi sürü kadınla yatmış. Ben ona diyorum ki ''Ben seni aldatsaydım sen ne duruma düşerdin ne hissederdin?'' öfkeleniyor namusumsun diyor ben de ona inanmadığımı namus kavramını bilmediğini bile söylüyorum. Gitsin kendisi evli kadınlarla yatsın ve onların kocalarını incitsin sonrada namustan bahsetsin. Çalma kapımı çalarlar kapını demişler... buna en yakın örnekte, Abi dediğimiz bir arkadaşı vardı kendisinden büyük ve adam çok zengindi. O adamı bizim içimize kadar soktu adam evliydi ama karısından ayrı yaşıyordu. O zamanlar adam bize vakitli vakitsiz gelmeye başladı ve hatta eşimle gittiğimiz yere o da geliyordu. Bir gün bahçede tek kahvaltı yaparken bahe kapısı açıldı ve o adam geldi eşimi sordu işe gitti abi dedim. Ooo çayda varmış bir bardak ikram etmeyecek misin dedi. olur abi dedim çayı verdim buna derken bir ka yudum aldı ve bardağı elinden düşürdü masaya kapandı ve ağlamaya başladı. nasıl korktum anlatamam hata ettim sandım. Abi ne oldu bi kusurum mu var dedim. tek söylediği ''olmaması gerekirdi ben bunu nasıl yaptım''dı. anlam veremedim sakinleşti sonra ben de suçlu suçlu tekrar sordum abi neyin var bi kabahatim mi var dedim. Senin yok benim var dedi. Artık itiraf edeceğim ben 5 senelik arkadaşımın karısına yani sana aşık oldum dedi. şok oldum nefesim kesildi dizlerim boşaldı. Abi dedim ne diyorsun sen bu nasıl terbiyesizlik ciddi olamazsın dedim. Bana ''hayır ciddiyim neyine aşık oldum biliyor musun? sen kocana karşı itaatkarsın ve onu ok seviyorsun borcu çok olmasına rağmen hala ona aitsin sen istersen sana her şey verebilirim antalya da ki ev al senin olsun vs. vs.'' öfleyle bağırdım ona evimden gitmesini ve bir daha gözüme gözükmemesini istedim. evin içine doğru giderken kolumu tutup kendine çekti o kadar korktum ki düşüp bayılmışım o da korkmuş kaçmış 1 saat yerde yığılı kalmışım. o dönemde psikolojim alt üst oldu bunu eşime anlatamadım sadece o kişiyi istemediğimi söyledim eşimde bana ''Sen zaten kimseyi beğenmezsin illa sorun yaratacaksın senin gibi kadın olmaz olsun arkadaşlarıma bile burnunu sokuyorsun'' dedi.
MÜKAFATIMI GÜZEL ALDIM ANLAYACAĞINIZ. DEDİM YA ÇALMA KAPIMI ÇALARLAR KAPINI GERÇEKTEN DOĞRU... EŞİM GİTTİ EVLİ KADINLARLA YATTI VE GÜN OLDU DEVRAN DÖNDÜ KENDİ KARISINIDA DA GELDİLER! AMA İŞTE BEN ONUN GİBİ MİDESİZ DEĞİLİM KABUL ETMEDİĞİM GİBİ BİR DE BU YÜZDEN EZİYET GÖRDÜM..!
,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?