Aldatıldım ne yapacağımı bilemiyorum boşanamıyorumda

Caresızlıgının farkında oldugu surece vazgecmeyecek senin gururunu kirmaya devam edecek. Biliyorki ne yaparsa yapsin hayati ayni konforunda. lutfen dur de. Belediyelerin aile destek bolumlerine basvursan belki cocuklara bakacak bir kres ayarlarlar. calisirsin. vazgecme hayatindan.

Çok üzüldüm yasadiklariniza. Bi kadinin yasayabilecegi en kötü sylerden birini yasiyorsunuz. Esinizin zina yapmasi demek, evliligi derinden arsacak bir halde bulunmus olmasi demek. Bulundugunuz sehrin barosuna giderek kendinize bir avukat tutmanizi tavsiye ediyorum. Esinizden cocuklariniz icin nafaka calismadiginiz icin geciminizi saglayacak nafaka almaniz cok büyük ihtimal. Zina yapan eslerin hakli cikma gbi bir durumu yok. Kararinizin arkasinda durup size bu zulmu yasatan adamin donuna kadar alin bence.

kendinize hicmi güvenmiyorsunuz?? neden bosanamiyacakmissiniz ki , illah birilerimi bakmali size ,cocuklariniz kücük olabilir ama bu durumda olan kadinlar peki nasil basariyor , cok zorluk cekeceksin ama cogu seyler gökten kucaga inmiyorki, yazik o cocuklara , onu yapamam bunu yapamam ama dayak yerim ezilirim cocuklarim siddet icinde büyür gecerler mi?! .........bazen dert yanmak yerine cözümler üretilse sorunlar bukadar bel bükmez, hakkinda hayirlisi olsun ins.

Son düzenleme:

Durumu anlatmış anlatmış sonunda "sadece sanalda yakaladım" yazmışsınız..
Siz bence eşinize bir şans daha vermeye meyillisiniz.
Ben olsam asla taviz vermezdim, daha önce de vermişsiniz ve değişmemiş.Değişmez.Taviz tavizi doğurur.Lütfen kendinze olan saygınızı yitirmemek adına iyi düşünün.

Sırf bana yaptıklarından değil, çocuklar eşim ve ailesinden nefret ediyor özellikle amcasından çünkü amcası abisi olduğu halde eşime ağır hakaretlerde bulunan kavgalar çıkaran bir adam babaanneleri de bir gün kucağına alıp sevmez bunlar ailecek böyle edepsizler. Eşimse çocuklara bile küfreden biri.

Bulunduğum ilçenin belediyesinde öyle bir bölüm yok maalesef Aile politikaları il müdürlüğüne gidiyorum terapi alıyorum İş kura gidiyorum uygun bir iş yok anlayacağınız ben de şans yok.

Evde oturup çaresizce beklemiyorum girişimlerde bulundum, araştırdım, denedim olmadı. Avukat bile senin durum vahim dedi... gerekli yerlere gittim. Devlete başvurdum ve bana para değil iş verin ve çocuklarımın bakımı için yardım edin dedim aldığım cevap en fazla 6 ay bakabiliriz kadın konuk evinde sonrasında ayrılmak zorundasınız dendi. Çalışınca alacağım ücret asgari eşimden gelecek nafaka ile toplamda alacağım para 1000 tl. Devlet çocukların bakımı konusunda yardım etse bu para ile geçinirim ama 6 ay bakarız diyor ya sonra? Ev kirası vermem gerek çocuğa bakan yok bakabilecek birine de para vermem gerek geriye kalanla ki kalmaz ben nasıl geçineceğim? Dışardan bakınca kolay geliyor ama kolay değil. GÜÇSÜZ DEĞİL ÇARESİZİM. Ben yatayım devlet bana baksın demiyorum çalışırım ama çocukları naparım bilmiyorum ??? Eger devlet bakım konusunda bana yardım etse bu evde kalır mıyım sanıyorsunuz? YAŞAMAYINCA BİLEMEZSİNİZ DERT YANMAK DEĞİL BU ELİM KOLUM BAĞLI O KADAR...

Az önce bi konu gördüm
Bi arkadaşı için soruyordu ; Nişanlısı daha yeni itirafta olunmuş çok birlikteliklerim oldu 2 Rusu da hamile bıraktım vs.
Evlenip evlenmemekte tereddüt ediliyordu

O kişi bu konuyu okursa sevinirim
Onun devamı niteliğinde gibi olmuş

Az önce eşimle konuşuyorduk

''Ben ölürsem naparsın'' diye bana duygu sömürüsü yapıyor

Ben de ''Un helvası dedim''

o da '' benim ölmemi istiyorsun çok heveslisin'' diyor

ne deseydim?

Sen öl ben de başkası ile mi evlenirim desem hoşuna gidecekti ?????

Aklıma mukayyet ol allahım bu adam delirtecek beni.

ölüm bazen daha çok yakışır insana karısını aldatıp çoluğu çucuğu üzüp yaşayan bi ölü olmaktan daha iyidir. ölümü düşünüyo demek benim ne yapacağımı bırakta asıl sen ne yapcan onu düşün deseydin her yaptığının hesabını sorarlar adama

sadece sanalda yakaladım diyerek kendi içinde durumu hafifletiyosun, bunu ya bilinçli olarak yapıyosun ya da bilinçaltında bu var, Kurana el bastırmışsın yine yapmış hala kutsal kitabı kullanıyosun, huylu huyundan vazgeçmiyo gördüğün gibi, başımda erkek olmadan yaşayamam diyosan sus otur Kuranı oku kocana bi daha el sürdürtme o kutsal kitaba

Aldatmanın sanalı ya da reel'i yoktur. Aldatma aldatmadır illa ki fiziki gerçekliğe dönüşmesi gerekmez.

Kuran'a el bastığı halde devam eden bir insan için söylenecek fazla bir kelime yok... Allah'a olan korkusu bile yok demek ki. Ayrıca Kur'an-ı Kerim'i böyle bir şey için kullanmanız da hoş olmamış..

sizin hisleriniz asıl olan .siz ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleme:

Evlenmeden önce böyle bir hayatı olan adamın nasıl durulabileceğine inandınız ki!
Bu konu üzerine konu açmıştım ben.
Asla çok hızlı hayat yaşayan erkeklerin iyi bir eş olacağına inanmıyorum.
Sadakat konusunda özellikle.

Onu hep diyorum... Mesela öncesinde gitmiş evli bekar dememiş bi sürü kadınla yatmış. Ben ona diyorum ki ''Ben seni aldatsaydım sen ne duruma düşerdin ne hissederdin?'' öfkeleniyor namusumsun diyor ben de ona inanmadığımı namus kavramını bilmediğini bile söylüyorum. Gitsin kendisi evli kadınlarla yatsın ve onların kocalarını incitsin sonrada namustan bahsetsin. Çalma kapımı çalarlar kapını demişler... buna en yakın örnekte, Abi dediğimiz bir arkadaşı vardı kendisinden büyük ve adam çok zengindi. O adamı bizim içimize kadar soktu adam evliydi ama karısından ayrı yaşıyordu. O zamanlar adam bize vakitli vakitsiz gelmeye başladı ve hatta eşimle gittiğimiz yere o da geliyordu. Bir gün bahçede tek kahvaltı yaparken bahe kapısı açıldı ve o adam geldi eşimi sordu işe gitti abi dedim. Ooo çayda varmış bir bardak ikram etmeyecek misin dedi. olur abi dedim çayı verdim buna derken bir ka yudum aldı ve bardağı elinden düşürdü masaya kapandı ve ağlamaya başladı. nasıl korktum anlatamam hata ettim sandım. Abi ne oldu bi kusurum mu var dedim. tek söylediği ''olmaması gerekirdi ben bunu nasıl yaptım''dı. anlam veremedim sakinleşti sonra ben de suçlu suçlu tekrar sordum abi neyin var bi kabahatim mi var dedim. Senin yok benim var dedi. Artık itiraf edeceğim ben 5 senelik arkadaşımın karısına yani sana aşık oldum dedi. şok oldum nefesim kesildi dizlerim boşaldı. Abi dedim ne diyorsun sen bu nasıl terbiyesizlik ciddi olamazsın dedim. Bana ''hayır ciddiyim neyine aşık oldum biliyor musun? sen kocana karşı itaatkarsın ve onu ok seviyorsun borcu çok olmasına rağmen hala ona aitsin sen istersen sana her şey verebilirim antalya da ki ev al senin olsun vs. vs.'' öfleyle bağırdım ona evimden gitmesini ve bir daha gözüme gözükmemesini istedim. evin içine doğru giderken kolumu tutup kendine çekti o kadar korktum ki düşüp bayılmışım o da korkmuş kaçmış 1 saat yerde yığılı kalmışım. o dönemde psikolojim alt üst oldu bunu eşime anlatamadım sadece o kişiyi istemediğimi söyledim eşimde bana ''Sen zaten kimseyi beğenmezsin illa sorun yaratacaksın senin gibi kadın olmaz olsun arkadaşlarıma bile burnunu sokuyorsun'' dedi.

MÜKAFATIMI GÜZEL ALDIM ANLAYACAĞINIZ. DEDİM YA ÇALMA KAPIMI ÇALARLAR KAPINI GERÇEKTEN DOĞRU... EŞİM GİTTİ EVLİ KADINLARLA YATTI VE GÜN OLDU DEVRAN DÖNDÜ KENDİ KARISINIDA DA GELDİLER! AMA İŞTE BEN ONUN GİBİ MİDESİZ DEĞİLİM KABUL ETMEDİĞİM GİBİ BİR DE BU YÜZDEN EZİYET GÖRDÜM..!

,

Konu içinde konuya girdiniz

kusura bakmayın ama benim gözümde inandırıcılığını kaybetti .

size iyi günler

Kitabımızı kullanmak değil bu sığınmaktır..! Halen anlamadığınızsa başımda erkek olmadan yaşayamamak değil bu..! İnşallah sizin başınıza gelmez yaşamadan konuşmak kolay çünkü.

Konu içinde konuya girdiniz

kusura bakmayın ama benim gözümde inandırıcılığını kaybetti .

size iyi günler

Bir arkadaşın sorusuna cevaben açtım o konuyu ben. Bazılarınada ders olsun ibret alsınlar yaşattıklarını yaşamadan ölmeyeceklerinin bilincinde olsunlar diye... İnanıp inanmamak size kalmış umarım böyle bir şeyle sınanmazsınız. Ben yapmadım başımada gelmez demeyin bazen öyle oluyor ki bazıları yaptıklarının bedelini bazılarıda sınavını böyle veriyor.

kimseyi sınamasın Allah.. düşmanlarımızı bile..

ama kusura bakmayın da huylu huyundan vazgeçmiyorsa hala bazı şeyleri nasıl düzeltebilir diye düşünmek :103::103::103: dünyaya böyle bakmak demektir.

bana değer vermeyip ,aşağalayanı ben ne yapayım .

kesinlikle doğru insan yaşattıklarını en acı şekilde kendiside yaşar çok örneği vardır sen hataya düşmemekle iyi etmişsin fakat bu adamdan hayır gelmeyeceği çok aşikar bi an önce kurtar kendini burda herkeste aynı fikirde olacaktır Allah yardımcın olsun

40 ından sonra azanı teneşir paklar diye bi laf var hatırlatın lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…