Adam büyük şehre gelir gelmez dört bir yandan tinderıyla pavyonuyla kadınlara saldırmış resmen. Meğer imkansızlıktan aldatmıyormuş. Şu noktadan sonra asla eskisi gibi hissedemezsiniz ona karşı, eskisi gibi güven de duyamazsınız. Önce bunu kabullenin. Ama ben ayrılmak istemiyorum diyorsanızda bir ilişkiden ne beklediğinizi netleştirin kafanızda. Dolu dolu sevilme hissi mi, sadakat mi, iç huzuru mu, maddi olarak refahta olmak mı, sadece yalnızlığınızı teskin etmesi mi? Buna karar verin sonra ilişkide istediğiniz, olmazsa olmaz dediğiniz elementin mevcut ilişkinizde olup olmadığına bakın. Bir insanı başkalarıyla paylaşmaya tamam mısınız mesela, ya da unutabilen bir insan mısınız, sürekli gözünüz telefonunda, aklınız onda mı olacak? aldattığı kızdan kuzeniyle aynı işi yapıyor diye (ne demek anlamadim bile) ayrılmış mesela. Kız başka bir meslekten olsa şu an sevgilisi mi olacaktı yani? Ya da siz yakalamazsanız sizi gittiği yere kadar aptal yerine koyacak mıydı, tüm hayatınızı bu şekilde geçirmenize razı mıydı, kızlardan birine aşık olsa sizi bırakıp onunla mı evlenecekti mesela, amacı neydi? Bunları düşünmeniz lazım karar vermeden önce.