Aldatıldım ne yapacağımı bilmiyorum

Bi kumar oynayan bir de aldatanin pismanin, üzgünüm laflarina inanmam. Bir yapan bir daha yapar.
Şimdi olayın sıcaklığıyla tabiri caizse üzgünüm ayaklarinda ama ilk firsatta yine yapacak.
Ve eğer siz yakalamasydiniz yapmaya devam edecekti.
Ne hikmetse de yakalaninca akillarina geliyor bu ben naptim ne ettimler.
Bi de şiddet bence o da kesin tekrarlanır

Herkese merhaba. Eşimle 5 yıl sevgili kaldıktan sonra evlendik 6 yıldır evliyiz. 4 yıldır doğu illerinden birindeydik. Tayinimiz ikimizinde memleketi olan Ankaraya çıktı ve 8 aydır burada yaşıyoruz. Onunla küçük yaşta tanıştık ve beraber büyüdük. Ankaraya geldikten sonra buradaki bekar arkadaşlarıyla çok takılmaya başlamıştı bende doğudan geldik biraz arkadaşlarıyla vakit geçirsin diye çok karışmıyordum. Zaten ikimizde birbirimizi hiç kısıtlamazdık. Ama bir gün rüyamda onun beni aldattığını gördüm aynı akşam bi kız onu aradı ve sonra öğrendim ki whatsapta gizli kod kullanıyormuş. Sonra telefonunu kurcaladım daha da fazlasını öğrendim 1 ay içerisinde benden gizli pavyona gitmiş meyhaneye gitmiş yakaladığım hafta tinder indirmiş bir kızla görüşmüş iki gün üst üste. Sonra kızın kuzeniyle aynı mesleği yaptığını öğrenince kızla görüşmeyi kesmiş zaten ertesi gün ben yakaladım herşeyini. Cinsel bir durum yok bulduğum tüm deliller sonrasında sadece kafede kahve içmişler. Banka hesaplarına baktım kafede kamera kaydını izledim. Tüm delilleri önüne koydum ne yapacağımı bilemedim bizim aramızda aldatmayla ilgili bir konu bile olmamıştı hiç aldatıldığımda ne yapacağımı bilmiyordum. Çok boşanıcam dedim ama bir türlü sevgimi yenip kenara koyup yapamadım. Başlarda yakalandığına pişman oldu bence biraz pişkindi ama şimdi çift terapisi alıyoruz ben bireysel terapi alıyorum çok uzun süre kendime gelemedim ani şekilde kilo verdim yemek yiyemedim sanırım şuan gerçekten yaptığına pişman çok çabalıyor aşırı anlayışlı hep beni toparlamaya çalışıyor hala hiç bişey çıkmıyor aklımdan. Onu affetmeyeceğimi söyledim bazen ayrılığın eşiğine geliyorum ama sonra bir hareketiyle kalbim ısınıyor. Ailem arkamda maddi gücüm var mesleğim var ona mecbur olduğum bir durumda yok sadece sevdiğim için koparamıyorum bitiremiyorum. Bazen diyorum ki keşke bişey yapsa da şimdi bana bahane olsa. Aslında elimde dünyanın en büyük sebebi var boşanmak için ama sanırım olayın soğumuş olması durduruyor beni. Sizce ne yapmalıyım? Gerçekten pişman olmuş olabilir mi? Bir daha yaşar mıyım aynı şeyi? Bana beni çok sevdiğini söylüyor sürekli. Sevmesem bu kadar uğraşmazdım bende kendi hayatıma bakardım ama çok pişmanım sana bunları yaşattığım için, mutlu giden evliliğimizi mahfettim bizim hiçbir sorunumuz yoktu diyor. Kimseyle ne duygusal ne cinsel bişey yaşamadım sadece boş muhabbet ettim diyor. Sen beni affetsende ben kendimi affetmiycem bazı söylediğin şeyler bana çok dokundu diyor. Ve gerçekten bizim ne cinsel ne de sevgi anlamında hiç bir sorunumuz yoktu ben tüm fantazileri gerçekleştirmeye açıktım. Ev işi yemek vs. Bunlar zaten bahane olamaz ama herkes yaptığım işe hazırladığım sofraya övgüler yağdırırdı. Kendimde gördüğüm tek suç ona çok değer vermiş olmam belki haketmediği sevgiyi verdim onu dünyamın merkezine koydum o da kendini bişey zannetti. Gerçekten bizim ilişkimizde elle tutulur hiç sorunumuz yoktu. Neden yaptı bilmiyorum o da bir neden söyleyemiyor. Ama çok çaresizim hayatıma giren ilk ve tek erkekti şimdi bişeyleri bitirmek çok zor. Bitirmeli miyim onu da bilmiyorum? Bi yanda kafamdakiler bildiklerim bir yanda kalbim var…

Adamda her türlü melanet var
Belli ki boşanacak cesaretiniz yok ama lütfen çocuk yapmayın
Çünkü bu filmi tekrar tekrar göreceksiniz, günahsız bir masumu da bu oyuna alet etmeyin
Pişmanlık falan hikaye, yakalanmasa pek ala devam edecekti
Olayları düşünürken birazda tersine çevirip bakın, aldatan siz olsaydınız eşiniz pişmanlığınıza inanıp sizi affeder miydi yoksa çoktan soluğu mahkeme de alıp üstüne de sizi cümle aleme rezil eder miydi, bu sorunun cevabı sizi bir nebze aydınlatır

Kafeye gidip kartımı kaybettim yanımdakilerden şüpheleniyorum polise gitmeden önce emin olmam lazım dedim zor da olsa izlettiler

onlar da hiç ikiletmeden izlettiler. hukuki bir soruna yol açabilecek ya da bir kişinin güvenliğini tehlikeye atabilecek, kafe sahibi ya da çalışanı olarak kendilerinin de ifade vermesine ve hatta bu görüntülerin üçüncü kişilere izletilmesinden doğan davada suçlu pozisyonunda olmalarına açabilecek görüntüleri size hiç ikiletmeden izlettiler. çok ilginç.

Daha ne olmasını bekliyorsunuz ben anlamadım. Nasıl yani "bir şey yapsa da boşansam"? Daha ne yapacak bu adam. Adam pavyona gitmiş, Tinder indirmiş yetmemiş iki gün üst üste görüşmüş, resmen seri aldatmış yani daha ne bekliyorsunuz. Maddi gücünüz var aileniz arkanızda mesleğiniz sağlam nasıl böyle ezdiriyorsunuz kendinizi ya. Yapmayın allah aşkına.

Ve evet, o adam sizi tekrar aldatacak. Tekraaar tekrar aldatacak. Dost acı söyler, ya bu deveyi güdeceksiniz ya bu diyardan gideceksiniz, yapacağınız bu.

Adam tindera pavyona kitap kulübü diye dadanmadı herhalde. Bu saatten sonra daha da geçmiş olsun, eve getirse şaşırma bunları yapmış gitmiş affetmiş oturuyosun. Sevmeye devam et ne diyelim?
Bu tip adamlar kitap kulübünde de bulur aldatacak birini
İşte kimisi kitap kulübünde kimisi gece kulübünde pavyonda😬

Ben aldatan insana sevgi nasıl devam ediyor anlayamıyorum 🤷‍♀️

Herkese merhaba. Eşimle 5 yıl sevgili kaldıktan sonra evlendik 6 yıldır evliyiz. 4 yıldır doğu illerinden birindeydik. Tayinimiz ikimizinde memleketi olan Ankaraya çıktı ve 8 aydır burada yaşıyoruz. Onunla küçük yaşta tanıştık ve beraber büyüdük. Ankaraya geldikten sonra buradaki bekar arkadaşlarıyla çok takılmaya başlamıştı bende doğudan geldik biraz arkadaşlarıyla vakit geçirsin diye çok karışmıyordum. Zaten ikimizde birbirimizi hiç kısıtlamazdık. Ama bir gün rüyamda onun beni aldattığını gördüm aynı akşam bi kız onu aradı ve sonra öğrendim ki whatsapta gizli kod kullanıyormuş. Sonra telefonunu kurcaladım daha da fazlasını öğrendim 1 ay içerisinde benden gizli pavyona gitmiş meyhaneye gitmiş yakaladığım hafta tinder indirmiş bir kızla görüşmüş iki gün üst üste. Sonra kızın kuzeniyle aynı mesleği yaptığını öğrenince kızla görüşmeyi kesmiş zaten ertesi gün ben yakaladım herşeyini. Cinsel bir durum yok bulduğum tüm deliller sonrasında sadece kafede kahve içmişler. Banka hesaplarına baktım kafede kamera kaydını izledim. Tüm delilleri önüne koydum ne yapacağımı bilemedim bizim aramızda aldatmayla ilgili bir konu bile olmamıştı hiç aldatıldığımda ne yapacağımı bilmiyordum. Çok boşanıcam dedim ama bir türlü sevgimi yenip kenara koyup yapamadım. Başlarda yakalandığına pişman oldu bence biraz pişkindi ama şimdi çift terapisi alıyoruz ben bireysel terapi alıyorum çok uzun süre kendime gelemedim ani şekilde kilo verdim yemek yiyemedim sanırım şuan gerçekten yaptığına pişman çok çabalıyor aşırı anlayışlı hep beni toparlamaya çalışıyor hala hiç bişey çıkmıyor aklımdan. Onu affetmeyeceğimi söyledim bazen ayrılığın eşiğine geliyorum ama sonra bir hareketiyle kalbim ısınıyor. Ailem arkamda maddi gücüm var mesleğim var ona mecbur olduğum bir durumda yok sadece sevdiğim için koparamıyorum bitiremiyorum. Bazen diyorum ki keşke bişey yapsa da şimdi bana bahane olsa. Aslında elimde dünyanın en büyük sebebi var boşanmak için ama sanırım olayın soğumuş olması durduruyor beni. Sizce ne yapmalıyım? Gerçekten pişman olmuş olabilir mi? Bir daha yaşar mıyım aynı şeyi? Bana beni çok sevdiğini söylüyor sürekli. Sevmesem bu kadar uğraşmazdım bende kendi hayatıma bakardım ama çok pişmanım sana bunları yaşattığım için, mutlu giden evliliğimizi mahfettim bizim hiçbir sorunumuz yoktu diyor. Kimseyle ne duygusal ne cinsel bişey yaşamadım sadece boş muhabbet ettim diyor. Sen beni affetsende ben kendimi affetmiycem bazı söylediğin şeyler bana çok dokundu diyor. Ve gerçekten bizim ne cinsel ne de sevgi anlamında hiç bir sorunumuz yoktu ben tüm fantazileri gerçekleştirmeye açıktım. Ev işi yemek vs. Bunlar zaten bahane olamaz ama herkes yaptığım işe hazırladığım sofraya övgüler yağdırırdı. Kendimde gördüğüm tek suç ona çok değer vermiş olmam belki haketmediği sevgiyi verdim onu dünyamın merkezine koydum o da kendini bişey zannetti. Gerçekten bizim ilişkimizde elle tutulur hiç sorunumuz yoktu. Neden yaptı bilmiyorum o da bir neden söyleyemiyor. Ama çok çaresizim hayatıma giren ilk ve tek erkekti şimdi bişeyleri bitirmek çok zor. Bitirmeli miyim onu da bilmiyorum? Bi yanda kafamdakiler bildiklerim bir yanda kalbim var…
Yakalandığına pişman. Bir dahakine daha dikkatli olur. Onun sizi unuttuğu, başkasına ilgisini sevgisini verdiği bir gün olmuş. Bu bile boşanmak için yeterli. Sizi sevdiği için değil düzeni bozulmasın diye uğraşıyor.

Ben çocuklu, çalışmayan, çaresiz kadınlara boşanmayı önermiyorum. Ama siz çaresiz değilsiniz. Bugün boşansanız 1 yıla kendinizi toplar ve size gerçekten değer verecek bir adamla ilişkiye başlayabilirsiniz. Ama siz tinder’dan sevgili arayan bu adamla evli kaldığınız sürece diğer bütün ihtimallere kapınızı kapatıyorsunuz.

Birkaç yıl sonra yine yakalarsınız, bu sefer bir de keşke o zaman boşansaydım pişmanlığı yaşarsınız. Tabii bir de mutluluğunuzu çocukla taçlandırıp ömür boyu bu adamla görüşmek zorunda da kalabilirsiniz bu arada.

Adam büyük şehre gelir gelmez dört bir yandan tinderıyla pavyonuyla kadınlara saldırmış resmen. Meğer imkansızlıktan aldatmıyormuş. Şu noktadan sonra asla eskisi gibi hissedemezsiniz ona karşı, eskisi gibi güven de duyamazsınız. Önce bunu kabullenin. Ama ben ayrılmak istemiyorum diyorsanızda bir ilişkiden ne beklediğinizi netleştirin kafanızda. Dolu dolu sevilme hissi mi, sadakat mi, iç huzuru mu, maddi olarak refahta olmak mı, sadece yalnızlığınızı teskin etmesi mi? Buna karar verin sonra ilişkide istediğiniz, olmazsa olmaz dediğiniz elementin mevcut ilişkinizde olup olmadığına bakın. Bir insanı başkalarıyla paylaşmaya tamam mısınız mesela, ya da unutabilen bir insan mısınız, sürekli gözünüz telefonunda, aklınız onda mı olacak? aldattığı kızdan kuzeniyle aynı işi yapıyor diye (ne demek anlamadim bile) ayrılmış mesela. Kız başka bir meslekten olsa şu an sevgilisi mi olacaktı yani? Ya da siz yakalamazsanız sizi gittiği yere kadar aptal yerine koyacak mıydı, tüm hayatınızı bu şekilde geçirmenize razı mıydı, kızlardan birine aşık olsa sizi bırakıp onunla mı evlenecekti mesela, amacı neydi? Bunları düşünmeniz lazım karar vermeden önce.

Sizden gizli tinder indirmesini anlarım ama pavyona, meyhaneye nasıl gidiyor? farkli evlerde falan mı yasiyorsunuz fark etmediniz?

Bence siz boşanmazsiniz, yarın öbür gün çocuk olunca çocuğum babasız kalmasın diye sabrediyorum diye diye bir bakmışsınız gençlik gitmiş
Bana arkadaşalarımla arabada içiyorum diyip pavyona gitmiş, iştekilerle meyhaneye gidiyorum diyip başka arkadaş grubuyla gitmiş. Boşanmanın eşiğindeyim. Sadece hayatıma giren tek erkek o olduğu için bazen duygularıma yenik düşüyorum. Lütfen bu kadar gaddar olmayın herkes sizler gibi sağlıklı bir psikolojiyle bir anda karar veremiyor olabilir. Hayatımda hiç aldatmayla ilgili bir şey yaşamadım başıma gelince ne yapacağımı bilemedim. Bazen kendimi kandırdığım avuttuğum şeyler oluyor bende bunun farkındayım bu yüzden buraya yazdım. Kendimi kandırmak istemiyorum. Herkes bildiğim düşündüğüm şeyleri söylüyor zaten... Ama ilk anda ayrılık kararı alsaydım belki mental olarak daha zorlanırdım şimdi ayrılsam o kadar koymaz gibi geliyor. Büyük bir topluluk tarafından gerçekleri duymak daha da netleştiriyormuş insanı. Teşekkür ederim

Sizden gizli tinder indirmesini anlarım ama pavyona, meyhaneye nasıl gidiyor? farkli evlerde falan mı yasiyorsunuz fark etmediniz?

Bence siz boşanmazsiniz, yarın öbür gün çocuk olunca çocuğum babasız kalmasın diye sabrediyorum diye diye bir bakmışsınız gençlik gitmiş
Tinderı nasıl anlarsın mühendis? Bildiğin eşleşme programı o. Instagram x falan değil yani. Evli bir adam o uygulamayı yine birini bulmak için indir.
Düz aranan erkek tavrı bu.

Bana arkadaşalarımla arabada içiyorum diyip pavyona gitmiş, iştekilerle meyhaneye gidiyorum diyip başka arkadaş grubuyla gitmiş. Boşanmanın eşiğindeyim. Sadece hayatıma giren tek erkek o olduğu için bazen duygularıma yenik düşüyorum. Lütfen bu kadar gaddar olmayın herkes sizler gibi sağlıklı bir psikolojiyle bir anda karar veremiyor olabilir. Hayatımda hiç aldatmayla ilgili bir şey yaşamadım başıma gelince ne yapacağımı bilemedim. Bazen kendimi kandırdığım avuttuğum şeyler oluyor bende bunun farkındayım bu yüzden buraya yazdım. Kendimi kandırmak istemiyorum. Herkes bildiğim düşündüğüm şeyleri söylüyor zaten... Ama ilk anda ayrılık kararı alsaydım belki mental olarak daha zorlanırdım şimdi ayrılsam o kadar koymaz gibi geliyor. Büyük bir topluluk tarafından gerçekleri duymak daha da netleştiriyormuş insanı. Teşekkür ederim
Beni nişanlım aldatmışti, 6 ay kadar antidepresan kullandım. O nedenle gaddarca değil oldukça realist bir yorum yaptığımı düşünüyorum.
Esin hem korkusuz, hem de kıt akıllı.

Gaddarlık değil empati yapıp üzülüyoruz o yüzden sinirleniyoruz arkadaşım, inanın kimsenin burada size garezi yok. Kendi adıma hemcinsimi bu durumda gördüğüm her zaman çok sinirleniyorum içleniyorum. Kendinizi kandırmak istemiyorsanız burada yazılanları iyice okuyup özümseyin, alınıp gücenmeksizin.

Ayrıca size katılmıyorum, aksine bu kararı ne kadar ertelerseniz o kadar zorlaşacak. İlk anda yapmış olsaydınız çok daha kolay olacaktı. Geçen her gün durumu normalleştirmiş oluyorsunuz, boşanma davası açacak olduğunuzda dahi bir süresi var bunun, öğrendikten 6 aydan sonra bu sebeple dava açamıyorsunuz, araştırın görün.

Bir şey duymak istemiyorum. Onun beni aldatması benim sevgimin hemen biteceği anlamına gelmiyor. sanırım onun sözleriyle manipüle oluyorum ve böyle zamanlarda bir umut ışığı arıyorum. Salakça belki evet insanın bu durumda bir ışık araması.
Nasıl sevebiliyorsun peki?
Aldatmaya teşebbüs etmek demek heyecan aramak demek, sevgilini eşini kaybetmeyi göze almak demek, artık eskisi kadar sevmemek demek.
Adam ortaya çıkarsa karım beni boşarı göze alıp bu yola çıkmış. Bu kaybetmeyi göze almaktır. Ve artık sevmediğinin heyecan macera aradığını gösterir.
Karşı taraf sizi artık eskisi kadar sevmezsen kaybetmekten korkmazken hala nasıl sevebilirsiniz?
Yani hayatımdaki insan beni kaybetmeyi göze almışsa o saniye benim de duygum biter

Adam büyük şehre gelir gelmez dört bir yandan tinderıyla pavyonuyla kadınlara saldırmış resmen. Meğer imkansızlıktan aldatmıyormuş. Şu noktadan sonra asla eskisi gibi hissedemezsiniz ona karşı, eskisi gibi güven de duyamazsınız. Önce bunu kabullenin. Ama ben ayrılmak istemiyorum diyorsanızda bir ilişkiden ne beklediğinizi netleştirin kafanızda. Dolu dolu sevilme hissi mi, sadakat mi, iç huzuru mu, maddi olarak refahta olmak mı, sadece yalnızlığınızı teskin etmesi mi? Buna karar verin sonra ilişkide istediğiniz, olmazsa olmaz dediğiniz elementin mevcut ilişkinizde olup olmadığına bakın. Bir insanı başkalarıyla paylaşmaya tamam mısınız mesela, ya da unutabilen bir insan mısınız, sürekli gözünüz telefonunda, aklınız onda mı olacak? aldattığı kızdan kuzeniyle aynı işi yapıyor diye (ne demek anlamadim bile) ayrılmış mesela. Kız başka bir meslekten olsa şu an sevgilisi mi olacaktı yani? Ya da siz yakalamazsanız sizi gittiği yere kadar aptal yerine koyacak mıydı, tüm hayatınızı bu şekilde geçirmenize razı mıydı, kızlardan birine aşık olsa sizi bırakıp onunla mı evlenecekti mesela, amacı neydi? Bunları düşünmeniz lazım karar vermeden önce.
aldığım terapide de bunları konuştuk. sizin düşündüklerinizi bende düşünüyorum ama şuanki çabası acaba gerçekten pişman mı hata mıydı boşluk muydu bunları düşündürttü bana. Belki aynı şeyi yaşayıp daha iyi olan çiftler vardır diye fikir almak istedim. yada boşa kürek çekmemem gerektiğini görmek istedim. terapistte bir kere aldatan bir daha aldatır diye bişey yok gerçekten pişmansa aldatmayabilir dedi

Senin için dünyadaki ilk ve tek erkek oymuş, ama onun için tek kadın sen değilsin ve senden sıkılmış. Al bu bilgi ile ne yaparsan yap. Sanki dünyada erkek kıtlığı var. Şunlara bu kadar kıymet vermeyin. Elin o..spularıyla paralarınızı ezen adamdan bahsediyoruz. İmkanı olsa ileri gidecekti. Erken yakalandı. Siz ezikçe bir köşede kocanızı sevmeye devam edin. Çünkü o ilk, o tek 🥰

Back
X