Aldatıldım ne yapmalıyım

Sen de bebek bekliyorsun Allah yaşatmasın mesleğim var ama çocuğuma bakmak için ayrıldım işten şu an bebeğime bakıyorum bitmiş bir haldeyim
Boşver canım be 3 günlük dünya degmeyen insanlara ömür verilmez, ikiside pisliklerinde bogulsunlar, boşa gitsin çöp gibi at kapıya, dön meslegine, inşallah iyi onurlu, sadık insanlar girer hayatına

Canım öncelikle eşin ve yine eşdegerde evli oldugunu bilerek ilişki yaşayan kadında suçlu.. İkiside aynı b.k...ama hesap sorcagın insan eşin ama eger boşarsan ikisinide rezil et insan içine çıkmasınlar kahpe.likleri yanlarına kalmasın...metreslerin suçu yok diyenler ya metrestir yada metres özentisi yada yuva kavramı olmayan ahlaksız, vicdansız insandır..adam evli evli nasıl suçu yok biz evli insanlara kaşımızı kaldırıp bakmazdık bizim için abi, babaydı onlar..sen git elin evli erkegiyle fingirdeş sonra suçu yok, başka? Ama dediğim gibi önce eşin, sonra metres sıralama bu yani..
Evet canım en büyük suçlu tabi ki eşim ahlak kalmayınca milletin yuvasına saldır kendi yuvasını yikti yetmemiss

Sen de bebek bekliyorsun Allah yaşatmasın mesleğim var ama çocuğuma bakmak için ayrıldım işten şu an bebeğime bakıyorum bitmiş bir haldeyim
bu 2. bebegim bu arada :)
konunun sürekli içinde oldugun sürece hayat sana zindan olack unutma. mesleğin de varmış uzaklaşırsan emin ol daha çok yara almadan atlatacaksın.

Evet canım en büyük suçlu tabi ki eşim ahlak kalmayınca milletin yuvasına saldır kendi yuvasını yikti yetmemiss
Üzüldüğün, agladıgına yanarsın anladıgım kadarıyla pişmanlıkta yok kimsede, böyle eş olmaz olsun.. Emin ol ilerde daha mutlu olursun, daha iyi insanlara layıksın

Boşver canım be 3 günlük dünya degmeyen insanlara ömür verilmez, ikiside pisliklerinde bogulsunlar, boşa gitsin çöp gibi at kapıya, dön meslegine, inşallah iyi onurlu, sadık insanlar girer hayatına
Emin ol bu dört buçuk yılda 40 yıl yaşlandım eve gelince güler yüzlü görmek istiyor beni hala sanki moral bırakıyormuş gibisi ya bunaldım nefes alamıyorum artik

Emin ol bu dört buçuk yılda 40 yıl yaşlandım eve gelince güler yüzlü görmek istiyor beni hala sanki moral bırakıyormuş gibisi ya bunaldım nefes alamıyorum artik
He canım he normal bulcakmış başka? Boşanmıyorsanda burnundan getir begenmiyorsa defolsun çöplüğüne. Boşa sen bu adamı bu adamdan hayır gelmez, sonra pişman olcanda boşuna üzüntünle kalcan.

Üzüldüğün, agladıgına yanarsın anladıgım kadarıyla pişmanlıkta yok kimsede, böyle eş olmaz olsun.. Emin ol ilerde daha mutlu olursun, daha iyi insanlara layıksın
Teşekkür ederim canım benim derdim evladımı bu buhrandan uzaklaştırmak kendimden vazgeçtim zaten artık Allah boyle kocayı düşmanıma vermesin anneme anlatıyorum biz seni okuttuk iyi bir insanla evlilik yapmanı hayal ettik mutlu olmanı istedik diyor haklı ama kimse eşini evlenmeden tam olarak tanıyamaz görmem lazım Di gördüm hayattan dersimi aldım fazlasıyla

He canım he normal bulcakmış başka? Boşanmıyorsanda burnundan getir begenmiyorsa defolsun çöplüğüne. Boşa sen bu adamı bu adamdan hayır gelmez, sonra pişman olcanda boşuna üzüntünle kalcan.
Dengesiz akşam yine kavga ettim git yarın boşan dedi sonra bir daha geldi bir daha bu evde boşanma kelimesi ağzından çıkarsa seni gebertirim dedi buyur burdan bak ne yapayım bu hastayla nasıl yaşarım bilmiyorum zaten 4 buçuk yıldır canlı cenaze gibi geziyorum

Teşekkür ederim canım benim derdim evladımı bu buhrandan uzaklaştırmak kendimden vazgeçtim zaten artık Allah boyle kocayı düşmanıma vermesin anneme anlatıyorum biz seni okuttuk iyi bir insanla evlilik yapmanı hayal ettik mutlu olmanı istedik diyor haklı ama kimse eşini evlenmeden tam olarak tanıyamaz görmem lazım Di gördüm hayattan dersimi aldım fazlasıyla
Okumuş etmişsin meslegin var senin yerind olmak isteyen nice insanlar var, kimse için üzülmeye değmez hele seni hiçe sayan bir insan için hiç değmez..pişmanlık yok eşinde güler yüz beklentisi bundan dolayı biraz utanma olsa sana birşey diyemez, utancından günlerce özürler dileyip sen çıldırsan bile herşeyi alttan alıp seni kazanması gerekirken neymiş, işten gelince güleryüz bekliyormuş? Dünyanı karartmış ama güleryüz bekliyormuş, başka arzusuda varmıymış sor arada bari utanmaz, arlanmaza..

bu 2. bebegim bu arada :)
konunun sürekli içinde oldugun sürece hayat sana zindan olack unutma. mesleğin de varmış uzaklaşırsan emin ol daha çok yara almadan atlatacaksın.
Önüm açık ve geleceği parlak olan bir mesleğim var çok şükür zaten her gün üzülmekten ya kanser olurum ya da bir gün anı bir bunalımla intihar ederim ama bebeğimi düşünüyorum ben yavrum günahsız meleğim Allah bağışlasın Allah mutluluğunuzu ve huzuru daim eylesin inşallah

Dengesiz akşam yine kavga ettim git yarın boşan dedi sonra bir daha geldi bir daha bu evde boşanma kelimesi ağzından çıkarsa seni gebertirim dedi buyur burdan bak ne yapayım bu hastayla nasıl yaşarım bilmiyorum zaten 4 buçuk yıldır canlı cenaze gibi geziyorum
4,5 yılmı oldu aldatılalı? Anlamadım ben şuan

Okumuş etmişsin meslegin var senin yerind olmak isteyen nice insanlar var, kimse için üzülmeye değmez hele seni hiçe sayan bir insan için hiç değmez..pişmanlık yok eşinde güler yüz beklentisi bundan dolayı biraz utanma olsa sana birşey diyemez, utancından günlerce özürler dileyip sen çıldırsan bile herşeyi alttan alıp seni kazanması gerekirken neymiş, işten gelince güleryüz bekliyormuş? Dünyanı karartmış ama güleryüz bekliyormuş, başka arzusuda varmıymış sor arada bari utanmaz, arlanmaza..
Var olmaz mı başka arzusu ama ben güzellik yapacam o görüşsün o kadınla beklesin ve görsün sadece ya ne Güler yüzü ya olayı bildiğimi söyleyince üzerine dayak yedim kucagimda bebeğim olmasına rağmen

Var olmaz mı başka arzusu ama ben güzellik yapacam o görüşsün o kadınla beklesin ve görsün sadece ya ne Güler yüzü ya olayı bildiğimi söyleyince üzerine dayak yedim kucagimda bebeğim olmasına rağmen
Sen çok yanlış yoldasın bu adam içinmi üzülüyorsun, boşa, mesleginede dön, aileni ikna etmek zorunda değilsin boşandım psikolojim bitti dersin heralde atcak değiller seni..yazık gerçekten sana bu kötülüğü kendine yapma, bu adam için kılını bile kıpırdatmana degmez, pis vicdansız herif ya akşam akşam sinir oldum..

Boşanmak istemiyorsun .Ama fikir istiyorsun başka yolu yok ya ayrilcaksin ki çalışıyorsan cekme kadın sığınma evinde kal bi süre sonra zaten çalışıyorsun bu gurursuzluk olur bile bile lades kendi özgüveninizi yitirmeden uzaklasin diycemde çok takmayacak gibisiniz

Son düzenleme:
Arkadasım senın adına cok uzuldum gercekten... Senı anlamaya calsıyrum. Kımse ne durumda oldugunu bılemez ama sunu bılmen gerekırkı ayakta kalmak ıcın aılene ohtıyacın yok elınde ekonomık ozgurlugun varmıs tutarsın bı ev tutarsın bır bakıcı buyutursun evladını. Bu sekılde mutlu olamazsın ama bosanırsan ılerde mutlu olursun bır muddet sıkıntın olur kolay degıl duzenını bozmak ama esın tam bır serefsz ona guvenıp esının numarasını veren arkadasına resmen adilik edıp karısıyla yatmıs sen bu adamla aynı yataga nasıl gıreceksın? Sonra sana dıyormus ku ben kımse ıcın yıvamı yıkmam dıye bu ne perhız bune lahana tursusu madem bunu o kadına deseydı senın ıcın yuvamı yıkamam bana yanasma deseydı elaleme uckur cozup sonra sana yuvamı kımse ıcın yıkmam dıyemez. Aldatmasaydı madem... Herkes cektıgını kendı bılır sende kendı sıkıntını bılırsın aılen senın sıkıntını onemsemıyor bosanma dıyorsa aılenı de sıl hayatından. Kendıne bak kendını kurtar. bır yıl surem var dıye kendını yıpratıp durma asıl senı uzen sey senı aldatan kocayla hala aynı catı altında olmak. Bosan kurtul kımse ıcın canından gecmeyı dusunme bak ne guzel bır evladın varmıs onu annesız bırakmaya degmez... Kımse senın kadar ıyı bakamaz ona, bunu unutma evladına sarıl Allah yardım eder kendını yıpratmaya degmez
Canım özetlenmişsin ve herşeyi okumuşsun ilgine ve anlayışına teşekkür ederim beni bu hayatta ayakta tutan tek şey evladım zaten tam yıkıldım dediğim anda Rabbim bebeğimi verdi bana ama eşim bizim değerimizi bilemedi çok dogru soylemis sin adamda karısı da kocam da ahlaksız ne diyeyim Rabbim den başka kime elim acabilirim ki bu durumda benn yillardir hep bir gün düzelecek umuduyla sabrettim bekledim ama emanete ihanet eden adama sırtımı döndüğüm an aynı yatakta başka kadınlarla konuşan bu konustugu kadın dışında başka kadınlara sarkan bir koca ve hala karşıma geçip günahıma giriyorsun demeye yüzü olan pişkin bir adam ahh ahh bir ben birde Rabbim biliyor cektiklerimi

Sen çok yanlış yoldasın bu adam içinmi üzülüyorsun, boşa, mesleginede dön, aileni ikna etmek zorunda değilsin boşandım psikolojim bitti dersin heralde atcak değiller seni..yazık gerçekten sana bu kötülüğü kendine yapma, bu adam için kılını bile kıpırdatmana degmez, pis vicdansız herif ya akşam akşam sinir oldum..
Ona değil canım kaybolan yıllarıma ve bebeğime üzülüyorum anneme söyledim ne yaparsanız yapın bu defa ayrılacam dedim annem takibe devam et dedi sonra bakarız dedi kararlı olduğumu görünce onlarda illallah etti ne bir akrabamı görebiliyorum ne sosyal çevrem ne de arkadaşım kaldı etrafında hep onun yüzünden evde istediklerimi bile alıp yiyemiyorum onun yüzünden

Boşanmak istemiyorsun .Ama fikir istiyorsun başka yolu yok ya ayrilcaksin ki çalışıyorsan cekme kadın sığınma evinde kal bi süre sonra zaten çalışıyorsun bu gurursuzluk olur bile bile lades kendi özgüveninizi yitirmeden uzaklasin diycemde çok takmayacak gibisiniz
İlk etapta ne yapacağımı şaşırdım ama yakın zamanda görüşmeleri var onları polise yakalatıp ayrilacagim

Ona değil canım kaybolan yıllarıma ve bebeğime üzülüyorum anneme söyledim ne yaparsanız yapın bu defa ayrılacam dedim annem takibe devam et dedi sonra bakarız dedi kararlı olduğumu görünce onlarda illallah etti ne bir akrabamı görebiliyorum ne sosyal çevrem ne de arkadaşım kaldı etrafında hep onun yüzünden evde istediklerimi bile alıp yiyemiyorum onun yüzünden

Ve sen hala bosanmaya korkuyorsun oyle mı adam senı sındırmıs ama unutma o sana zarar veremez kımsen yoksa devlet var mor catıya sıgın koruma talep et bısey yapamaz sana korkma ondan

Ona değil canım kaybolan yıllarıma ve bebeğime üzülüyorum anneme söyledim ne yaparsanız yapın bu defa ayrılacam dedim annem takibe devam et dedi sonra bakarız dedi kararlı olduğumu görünce onlarda illallah etti ne bir akrabamı görebiliyorum ne sosyal çevrem ne de arkadaşım kaldı etrafında hep onun yüzünden evde istediklerimi bile alıp yiyemiyorum onun yüzünden[/QUOTE
Daha fazla kaybetme zaten bu adamla bir sonun olmaz muhtemelen, o sebeple dogru karar ver düşünsene 50-60 yaşına gelmişsin adam aynı o yaştan sonra aurıldaydın yazık değilmi asıl gençliğine..o adam bir çöp, yeride çöp torbası sadece atılmayı bekliyor, atmazsan kokacak kokacak, çürüycek ve sen bu kokuya dayanamayacaksın, çocugunda bu senaryoya dahil olacak bunumu istiyorsun

Back
X