Aldatıldım ne yapmalıyım

Eşinde aldatma potansiyeli varken bu kadın değil de başka bir kadın da olabilirdi.. O yüzden kadından ziyade eşini suçlamalısın. O pek hoş karşılamaz dediğin etraf senin acını dindirmicek anca bık bık öterler ve sen onların yüzünden bu sadakatsiz kocaya boyun mu eğeceksin.
Burda onlarca kadının sana boşan diyeceğini bile bile konu açıp boşanamam yazıyorsun. Ee napalım ozaman biz eşinle bu kadını bir güzel pataklayalım mı?

Elalem gururunuzdan önemli mi? Çalışıyorsunuz pekala da boşanabilirisniz.! İşte ben bu kafayı anlayamıyorum.. Adam sizi aldatmış ve boşanamam aileme ters.! Ailenize düz olan torunun böyle saçma bir evlilikte ahkaksız bir babayla büyümesi mi?

Sanırım olayın sıcaklığı çoktan geçti boşanamıyorum ama hazmedemiyorum da diyorsanız.
Evden gönderin bari bi kaç ay illa ki ayrılmayacaksanız. Baktınız onsuz pek te güzel yaşanabiliyormuş çakarsınız bi dava cesur bir hareketle, oldu da bitti maaşallah.
Yada eski düzen devam. Başka yol yokki...

Tabi uzaktan konuşmak size kolay, diyorsunuz dimi? Biz zaten sadece uzaktan konuşabiliriz bunu bilerek açıyorsunuz konuyu.

Sadece kadına bela okumanız da ilginç. Kadın gelmiş sizin hiçbir şeyden habersiz masum kocanızı silah zoruyla ayartmış. Yazıkk...bence kocanız masum kanına girmişler adamcağızın affedin hiç aklınıza getirmeyin bile.

Kadın tanıdığı diyor bende olsam kadına beddua ederim! Kadının yuvasını kurtarmak için uğraşmış üstelik!!! Kime beddua etsin? Sırf kocasını yazmadı diye de laf söylemeyin eminim kocasına daha fazlasını söylüyordur.

Boşanmıyorsan yutacaksın. Fazla dir dir yapmadan üstünü kapat...
Hayatı kendine zindan etme...

Ben cat diye boşardım o başka...

Senin aile kültürüne uymuyormuş boşanmak.

Lay la lay la lay ben gunes sen ay annemde seviniyooo..

Zor bi durumdur,yasamayan bilmez. Allah yardimcin olsun.

Kadin kocanizi sarhos edip zorla yataga mi atti? Niye Allah bi tek kadinin belasini veriyor? 6 aylik bebegine, karisina, evliligine ihanet eden ar damari catlamis, namus yoksunu kocaniz icinde bir seyler soylicek misiniz?

İsiniz var. Maddi durum var. Cocugun velayeti zaten sizde kalir. Ama bosanmiyorsunuz. O zaman aldatilnaya devam edin. Begenmissinizdir insallah cozumumu.

Boşanmak istemiyorsanız bu sizin sorununuz. Tercih meselesi belki çocuğu babasız büyütmek istemiyorsunuz,belki size göre boşanmak bu kadar basit değil atlatılabilir gibi geliyor olabilir..

Ama kendinizi de ezdirmeyin! Eşiniz biliyor mu bildiğinizi? Karşınıza alıp bu ne diyin bilmiyorsa nasıl yaparsın böyle birşeyi diye sorun.
Gerekirse boşanma ile tehtid edin. Pişman olup olmadığı belli olur ama sessiz kalmayın.
Karşı kadını da rezil edin kocasına söyleyin boşanma aşamasında madem uğraştırsın adam onu güzelce.
Kendinizi de üzmeyin. Bebeğinizi düşünün kolay değil böyle birşeye karşı üzülmemek ama bebek var ve ona iyi bakmanız gerekir.. psikolojiniz bozulmuş olabilir depresyon için bence bir yardım almalısınız. Belki o zaman daha mantıklı düşünebilirsiniz..

Eşinizi de en az o kadın kadar suçlu hatta belki daha fazla suçlu.
Boşanamam deneyin de bu aldatma mevzusuyla ilgili delil toplamaya bakın mahkemede işinize yarar.
Eşiniz durumunu merak ettim o ne diyor ne yapıyor? Kadın boşanıyor diye yakında o da kalmasın boşanmaya
Elimde her türlü delil var maalesef ailem zor durumda onlara acı yasatak istemiyorum

Çünkü aile yapımız boşanma ya karşı boşanmam hiç hoş karşılanmaz yutup oturayım dedim ama olmuyor bazen intihar edesim geliyor bunu sindiremiyorum
Daha eşine sadakatini gösteremeyen bir erkeğe karşı değil yani aile yapınız
Hoş karşılanmayacak olan sizin hareketiniz değil farkında iseniz

Cok üzüldüm. Allah islah eylesin ikisini de.. kocanin davranislari nasil? üzgün mü, pisman mi? yani nasil ögrendin aldatildigini? cok az detay vermissin o yüzden degerlendirmek de cok zor.. aldatildim derken, is yataga tasinmis mi yoksa sadece konustuklarini falan mi yakaladin? aldatilmanin boyutuna göre degisebilir sanki.. özellikle de bebegin daha cok kücük.. ona bi sans verip vermemek senin elinde olan bisey... kocanin davranislarina göre de degisebilir.. böyle bi durumda olsam evde yataklari ayirip esimi tamamen ignore eder ve sadece cocugumla ilgilenirdim.. hem aileler bir süre duymamis olur ve esimin de biraz burnunun sürtmesini beklerdim herhalde.. baktin hala yutamiyosun, ona göre karar verebilirsin..
Telefon görüşmeleri mesajlar sosyal medya ve resimler ne yazık ki işin yatak boyutu da var eşim e öğrendiğimi söyleyince pişman olduğunu öyle bir kadın için yuvamız in yıkılmasını istemediğini hata ettiğini söyledi ve tövbe edip namaz kıldı ben hala takip ediyorum eskisi gibi görüşme yok yani bir defaya mahsus bir olay ama tekrarlar mi diye yine takibe aldım bu nedenle bebeğimin Babası büyümesini aile ortamından uzak kalıp daha kötü olmasından dolayı susmayı tercih ettim ama istersem şimdi mahkeme ye gider o kadına da kocama da hakkettiği ni yapmayı bilirim sonuçta üniversite mezunu ekonomik gücü olan bir insanım ama eşim pişmanlık duyunca beklemeye aldım kendimi aynı hatayı tekrar yakalarsam boşanırim dedim zaten

Telefon görüşmeleri mesajlar sosyal medya ve resimler ne yazık ki işin yatak boyutu da var eşim e öğrendiğimi söyleyince pişman olduğunu öyle bir kadın için yuvamız in yıkılmasını istemediğini hata ettiğini söyledi ve tövbe edip namaz kıldı ben hala takip ediyorum eskisi gibi görüşme yok yani bir defaya mahsus bir olay ama tekrarlar mi diye yine takibe aldım bu nedenle bebeğimin Babası büyümesini aile ortamından uzak kalıp daha kötü olmasından dolayı susmayı tercih ettim ama istersem şimdi mahkeme ye gider o kadına da kocama da hakkettiği ni yapmayı bilirim sonuçta üniversite mezunu ekonomik gücü olan bir insanım ama eşim pişmanlık duyunca beklemeye aldım kendimi aynı hatayı tekrar yakalarsam boşanırim dedim zaten
Yuva yıkılma sebebi: öyle bir kadın olmasın...
öyle bir adamla yaşa sen...

cok zor bi durum ya. genelde bir kere aldatan hep aldatir derler ama islah olanlar da var yani. ne zamandan beri var acaba bu durum? affedip affetmemek senin elinde, bu konuda bence kimse sana sunu yapmalisin diyemez.. o senin kendi mantigina kalmis yani. genel olarak esinin ailesiyle nasilsin? genelde kv ve kp, yani erkegin ailesi böyle bi durumda ogullariyla konusunca daha etkili oluyor.. tabi aile boyutuna tasinmasini istiyor musun bilmiyorum.. Allah yardimcin olsun, umarim kendince en dogru karari verirsin...

Düşünüyorum da Allah korusun..
Eşimin beni aldattığını öğrensem..şöyle bi hayal ediyorum da..hani affetmeye çalışıyorum..ama yok cidden olmuyor..yani neyi yapamam biliyor musunuz? Onunla aynı yatağa girip sevi....:KK23:
Bunu affeden kadınlar için söylemiyorum yanlış anlaşılmasın, herkes kendi tercihini yaşar.
Düşünmesi bile çok acı..yok yapamam bana göre değil, peki boşanmak kolay mı tabiki değil, ama sonuç ağırda olsa boşanırım diye düşünüyorum..
Konu sahibi bu hayat senin, ailen bile karşı çıksa, eğer ki sen boşanmayı istiyorsan mücadele et.

Aile yapınız boşanmaya karşı ve boşanmak hoş karşılanmaz diye devam etmek zorunda degilsiniz ki. Hos karsılamayan bireyler kendi evliliklerine cene yorsun. Sırf cevre yüzünden bosanmıyorsanız, ki görünen o, cok yanlıs yapıyorsunuz.
Calısıyorsunuz, paranız var.
Basın tekmeyi gitsin.
Baskasına muhtac degilseniz, hos karsılamayan aile bireylerinizle de görüsmezsiniz olur biter. Kendi ayaklarınızın üstünde durabilecek güce sahipsiniz.

Back
X