Aldatıldım ne yapmalıyım

Aynen öyle canım benim kocama kendim için etmedim çünkü bir kaç kere beddua ettim hastalandı elime düştü ben uğraştım ondan demedim zaten o kendine sahip çıksa ne kadın onu abartıldı ne de o kadını etki tepki ama şimdi söylesem cinayet çıkar yani söylediğim için

Eşin biliyor mu senin bildiğini peki?

Kadin kocanizi sarhos edip zorla yataga mi atti? Niye Allah bi tek kadinin belasini veriyor? 6 aylik bebegine, karisina, evliligine ihanet eden ar damari catlamis, namus yoksunu kocaniz icinde bir seyler soylicek misiniz?

İsiniz var. Maddi durum var. Cocugun velayeti zaten sizde kalir. Ama bosanmiyorsunuz. O zaman aldatilnaya devam edin. Begenmissinizdir insallah cozumumu.
Çok beğendim yorumunu merak etme burda yazmış olmasam da eşimin burnun da getirdim

Merhaba arkadaşlar 4 buçuk yıllık evliyim 6 aylik bir bebeğim var .eşim beni aldatti boşanma gibi bir şansım yok eşime de güvenmiyorum aldattıgi kadın evli ve çocuklu olduğunu biliyor keza kendi de evli ve çocuklu Allah belasını versin! !! eşiyle boşanma aşamasında sizce ben ne yapmalıyım bu olay çok farklı oldu ne desem nasıl anlatsam işin içinden çıkamadım bu nedenle bana yardımcı olursanız sevinirim lütfen dalga geçerek alaya alarak yorum yazmayın ciddi ve güzel fikirlerinizı bekliyorum çalışan bir kadınım mesleğim var güzelim de ama işte Aldatıldım çocuğumu emziroyorum ve üzüntüden neredeyse sütüm kesilecek duruma geldi Allah o kadının belasını versin bile bile geldi ve beni de tanıyor ben onun yuvası kurtulsun diye uğraşırken meğer o kocamı ayartMayı planlamış sizce ne yapmalıyım
Hanımefendi
Merhaba arkadaşlar 4 buçuk yıllık evliyim 6 aylik bir bebeğim var .eşim beni aldatti boşanma gibi bir şansım yok eşime de güvenmiyorum aldattıgi kadın evli ve çocuklu olduğunu biliyor keza kendi de evli ve çocuklu Allah belasını versin! !! eşiyle boşanma aşamasında sizce ben ne yapmalıyım bu olay çok farklı oldu ne desem nasıl anlatsam işin içinden çıkamadım bu nedenle bana yardımcı olursanız sevinirim lütfen dalga geçerek alaya alarak yorum yazmayın ciddi ve güzel fikirlerinizı bekliyorum çalışan bir kadınım mesleğim var güzelim de ama işte Aldatıldım çocuğumu emziroyorum ve üzüntüden neredeyse sütüm kesilecek duruma geldi Allah o kadının belasını versin bile bile geldi ve beni de tanıyor ben onun yuvası kurtulsun diye uğraşırken meğer o kocamı ayartMayı planlamış sizce ne yapmalıyım
hanımefendiciğim öncelikle boşanmak çözüm değil ortada bir çoçuk var [babasız büyümüş biri olarak söylüyorum] ve boşandıkdan sonra herşey daha zor olacaktır tabiki eşiniz yaptıgı sey yutulur şey değil önce konuşup sebebini öğrenin belki bir anlık bir gaflete düşmüştür. siz nasıl öğrendiniz aldatıldığınızı aralarındaki ilişki uzun sürelimi yoksa kısa süreli bi ilişkimi ? ben öncelikle konuşup neden böyle bişiy yapmış ögrenin belki eşinize karşı ilgisiz siniz veya bakımsızsınız malesef erkek denen varlıkların gözünü doyurmak biraz zor iyice düşünün biraz zamana bırakın tabi bunu sebebinide öğrenin biraz burnunu sürtün yani ama mutlaka gecerli sebebleri vardır diye diyorum öyle hemen yuvanızı dağıtmayın derim Allah yardımcınız olsun.:KK43:

Hanımefendi

hanımefendiciğim öncelikle boşanmak çözüm değil ortada bir çoçuk var [babasız büyümüş biri olarak söylüyorum] ve boşandıkdan sonra herşey daha zor olacaktır tabiki eşiniz yaptıgı sey yutulur şey değil önce konuşup sebebini öğrenin belki bir anlık bir gaflete düşmüştür. siz nasıl öğrendiniz aldatıldığınızı aralarındaki ilişki uzun sürelimi yoksa kısa süreli bi ilişkimi ? ben öncelikle konuşup neden böyle bişiy yapmış ögrenin belki eşinize karşı ilgisiz siniz veya bakımsızsınız malesef erkek denen varlıkların gözünü doyurmak biraz zor iyice düşünün biraz zamana bırakın tabi bunu sebebinide öğrenin biraz burnunu sürtün yani ama mutlaka gecerli sebebleri vardır diye diyorum öyle hemen yuvanızı dağıtmayın derim Allah yardımcınız olsun.:KK43:
Konu sahibi kocasını aldatsaydı, eşi gözünün yaşına bakar mıydı acaba?
Ben anlamıyorum arkadaş bu kafayı!

Ayrıca evli misiniz siz?

Siz bu durumda ne yapmamaniz gerektiğine karar vermişsiniz. Zaten kafanız net. Yapacağınız tek şey bu durumda hiçbirşey olmamış gibi davranmak.
Kocanız da hayatına kaldığı yerden devam edecek tabi.

Hanımefendi

Eşiğine sordum sebebini açıkladı benimle ilgili bir durum değil intikam amaçlı dedi olay çok yakın bir zaman da oldu aslında ne kadını ne de kocasını tanımıyordum ben kadının kocası bir gün eşime eşimle aramız bozuldu bizim aramızi düzeltin diye eşinin numarasını eşime vermiş olaylar ondan sonra oldu eşim kimse için seni bırakmam diyor bende çocuğum için susmak zorunda kaldım yoksa bu olay sindirilecek susulacak bir konu değil zaten susmadım susmam ara ara hatasını hatırlatiyorum

Ayrıca evli misiniz siz?
4 buçuk yıllık evli olduğumu yazmıştım canım tabi ki bakmaz Di hangi erkek bakar biz kadınlar bir şans daha deyip sineye çekebiliriz belki ama

Ayrıca evli misiniz siz?
ewt evliyim bakmazdı ama kadın ve erkek de aynı değil bende bu kafayı anlamıyorum kadın boşansa cocuğu ile birsürü sıkıntı cekecek üstelik ailesi de boşanma taraftarı değilmiş ama erkek boşansa iki üç ay sonra bulur birini evlenir hayatına devam eder bi şekilde öyle hemen bi hatasında vs. yuva yıkmak akıl karı değil helede ortada çoçuk varsa

Evet ben söyledim beni salaklar yerine koymayı bırak herşeyi biliyorum deyince inkar etmeye çalıştı ama nafile sağlam deliller elimde

Bu kadar hafife alma yaptığını ama.
Bence konuşmayın hatta baya baya süründürün boşanmayacaksanız madem. Yoksa sineye çekiyorsun kolay affediyorsun diye tekrar tekrar yapıcak.

Evet canım bunları bana yaşattığı için en büyük suçlu zaten kocam ben farkındayım bazen ben mi sebep oldum diyorum ama ben eşimin bir dediğini iki etmeyen ondan habersiz izinsiz hiç ber şey yapmam evden dışarı cikam
Adam böyle kadınlardan hoşlanmıyor demek ki.Yada nasılda elimin altında deyip at koşturuyor kaybetme korkusu olmadan.Size itaatkar kadınların aldatılmadığını kim söylediyse yalan söylemiş.

Sorun eşinizde.Sorun sorunlara ragmen çocuk yapan sizde.Sorun maddi gücü olmasına ragmen aldatıldığını bile bile susup oturan sineye çeken sizde.Kadına hic suç bulmayın kendi suçlarınıza bakın önce.

Son düzenleme:
Siz bu durumda ne yapmamaniz gerektiğine karar vermişsiniz. Zaten kafanız net. Yapacağınız tek şey bu durumda hiçbirşey olmamış gibi davranmak.
Kocanız da hayatına kaldığı yerden devam edecek tabi.
Ben burnundan getirmesem eder haklısın ama herşeyin bir bedeli var bir gün gelir bulur insanı

ewt evliyim bakmazdı ama kadın ve erkek de aynı değil bende bu kafayı anlamıyorum kadın boşansa cocuğu ile birsürü sıkıntı cekecek üstelik ailesi de boşanma taraftarı değilmiş ama erkek boşansa iki üç ay sonra bulur birini evlenir hayatına devam eder bi şekilde öyle hemen bi hatasında vs. yuva yıkmak akıl karı değil helede ortada çoçuk varsa
Tamam siz aldatıldığınız zaman sineye çekersiniz o zaman.

Konu sahibi şu an hiç sıkıntı çekmiyor zaten, boşansa daha çok sıkıntı olacak haklısınız (!)

Eşiğine sordum sebebini açıkladı benimle ilgili bir durum değil intikam amaçlı dedi olay çok yakın bir zaman da oldu aslında ne kadını ne de kocasını tanımıyordum ben kadının kocası bir gün eşime eşimle aramız bozuldu bizim aramızi düzeltin diye eşinin numarasını eşime vermiş olaylar ondan sonra oldu eşim kimse için seni bırakmam diyor bende çocuğum için susmak zorunda kaldım yoksa bu olay sindirilecek susulacak bir konu değil zaten susmadım susmam ara ara hatasını hatırlatiyorum
susmayın zaten ezdirmeyin kendinizi belliki eşinizde seviyor sizi dediğim gibi bi anlık gaflete düşmüş olabilir şeytana uymuş olabilir cezalandırın burnunu sürtün iyice ben sadece yuvanızı hemen yıkmayı düşünmeyin demek istiyorum yoksa siz sonuna kadar haklısınız burnunu sürtmek için neler yapabiliyosanız yapın derim Allah eşinize hidayet versin

Tamam siz aldatıldığınız zaman sineye çekersiniz o zaman.

Konu sahibi şu an hiç sıkıntı çekmiyor zaten, boşansa daha çok sıkıntı olacak haklısınız (!)
ben sineye ceksin demiyorum sizde pek bi meraklısınız masallah yuva yıkmaya

cok zor bi durum ya. genelde bir kere aldatan hep aldatir derler ama islah olanlar da var yani. ne zamandan beri var acaba bu durum? affedip affetmemek senin elinde, bu konuda bence kimse sana sunu yapmalisin diyemez.. o senin kendi mantigina kalmis yani. genel olarak esinin ailesiyle nasilsin? genelde kv ve kp, yani erkegin ailesi böyle bi durumda ogullariyla konusunca daha etkili oluyor.. tabi aile boyutuna tasinmasini istiyor musun bilmiyorum.. Allah yardimcin olsun, umarim kendince en dogru karari verirsin...
Kayın validen iyi aramız ama ailelere taşımak istemiyorum konuyu ıslah olsun diye dua ediyorum ama sindiremiyorum kahretsin

Nedense şu konuları okuduktan sonra peki tamam deyip daha da okumuyorum sizlerde de oluyor mu ?
Sanirim bu kadar olayı ve içinde olduğu durumu sindiremiyorum kadınların.

Back
X