Aldatıldım ne yapmalıyım

tamamını okudum. komple mantıksız.
Sizin mantığıniza nasıl uydurabilirz acaba ??aklıma bir program geldi bayan lar eve konuk olup orda benim zevkime uymadı bana hitap etmiyor diyorlar evdeki kısi ev dizerken onların zevkine göre düzecek evini sanki sizin ki de o hesap kızmayın ama yani bu işin mantıklı olduğunu kim söylemiş ki zaten

Canim cazip olan sey yasak oluşu onu anlatmaya çalışıyorum yani bu kadının kocasi ve diğer kadın ortadan yasaklar kalktiginda da mutlu olmayacaklar çünkü yasak bitiyor adam höduk moduna kadında sıradan bir kadına dönüşüyor ve kimse mutlu olamıyor ben bunun farkındayım yoksa karşıdaki adam karısını boşamamış falan oyuzden vazgeçmedim eğer bosasaydi gözümü karartirdim dedim ama sonu yinede mutsuz biteceginin bilincindeyim onada dedim biz senle evlensek bile sonsuza kadar güvenemeyiz birbirimize.cunku ikimizde sadakatsiz davrandık. Canım beni engelleyen tek şey allah korkusu.yoksa düşündüğün gibi değil inan
O zaman Allah korumuş seni diyelim seni kınamak istemiyorum bu hayatta insan kınadığını yapmadan ölmeyecek ama lütfen 2.kadın olarak cevap yazma canım dedim ya sorun ikinci kadın problem sorunu çözmez

Ya zaten genelde aldattıkları kadınlar eşlerinden çirkin oluyorlar, yasagın cazibesi ile gözleri boyanıyor, emin ol sizin eşinizde kat kat üstündür o beyefendiden ama sizde aynı etki altındaydınız..birgün gerçekten pişman oldugunuzda bumu, ben bunlamı aldattım, bunun ugrunamı yuvamı yıktım yada yıkcaktım dersiniz.
Tespitiniz doğru esim gayet gösterişli bu adam benim yarım kadar
Canım böyle ilişkiler zaten bitmeye mahkum her zaman kazanacağını mi sandın sen bile bile evli adamla gönül eğlendir adam seni kullanır hevesini bırakınca da seni bırakır ama bunu yapan adam evdeki karısını kolay kolay bırakmaz zaten canım benim kocamin yaptığı da bu zaten ama artık katlanamıyorum zaten diğer kadini yakalasam yolaçam o da bile bile yaptığı için o yüzden ikinci kadın olarak tavsiyene ihtiyacım yok problem ikinci kadın zaten problem den sorunun çözülmesini nasıl bekliyorsun öğretmen hanımcımum! !!!
Tatlim valla seni bırakmıyor olmasını zaferden saymışsın çok komiksin işte Senin hatan bu.birakmiyor nedir ya herif başka hatunla beraber.sonsuza kadar senle evli olsun isterse gönlünün sahibi sen değilsin. Evet ikinci kadının fikirlerine tahammülün yok kadinj bul ve.yol zira adam ak kaşık. Bırak allah aşkına ya yapış kocana bencede.cok.mantiklisin

Aynen öyle. Zina artık suç değil. Sadece haklı bir boşanma sebebi. Bu yüzden baskın falan yapılacağını sanmıyorum. Bunu vurgulamak için sormuştum ben de.

Ayrıca konu sahibi boşanmak için bir yıllık bir süreden bahsetmiş. Orada da hatalı/eksik bir hukuki bilgisi olabilir.
Canım emniyeti aradım direk baskın yapabiliyor lar çünkü ikisi de evli .
Süreyi de internet bir hukuk sitesinden baktım aldatilan kadin bir yıl içinde dava açabilir yoksa dava hakkını kaybeder diyor doğrusunu bilen varsa ve söylerse sevinirim tabi

Sende çamaşırını yıka yemeğini yap çocuğuna bak.tabi bunları yapma luksun var kendine bunu layık görüyorsan.

Tatlim valla seni bırakmıyor olmasını zaferden saymışsın çok komiksin işte Senin hatan bu.birakmiyor nedir ya herif başka hatunla beraber.sonsuza kadar senle evli olsun isterse gönlünün sahibi sen değilsin. Evet ikinci kadının fikirlerine tahammülün yok kadinj bul ve.yol zira adam ak kaşık. Bırak allah aşkına ya yapış kocana bencede.cok.mantiklisin
Canım ben kocaman mi yapismisim yok öyle birşey walla bunun açıklaması bu yasak aşk altında işledikleri suçun psikolojik karşılığı bu yoksa zaferden saymam saysam buraya yazmam daha farklı konu açardım o zaman

bu şekilde bebeğinize daha çok kötülük edersiniz ama.. siz mutlu olmlısınız ki bebeginizi mutlu edebilesiniz..
bu şekilde huzursuzluk daha çok yansır ona çünkü.. iyi ki güzel bir mesleğiniz var ..
Allah sizi de aydınlıga feraha çıkarsın inşallah
Teşekkür ederim canım benim inşallah inşallah

Sizin mantığıniza nasıl uydurabilirz acaba ??aklıma bir program geldi bayan lar eve konuk olup orda benim zevkime uymadı bana hitap etmiyor diyorlar evdeki kısi ev dizerken onların zevkine göre düzecek evini sanki sizin ki de o hesap kızmayın ama yani bu işin mantıklı olduğunu kim söylemiş ki zaten

bi insan aldatıldı ise boşanır. bunun başka açıklaması yok. hele sizin gibi iyi bi mesleği varsa. yahu siz başka adamla birlikte olmuş olsanız eşiniz ailem boşanmaya karşı diye boşanmaz mıydı sizden? bu nasıl mantık. bi de adam aldattı, affetiniz. yarın gider yine aldatır, niye aldatmasın?

Ya gerçekten şakasın sen, tercih edilmeyen 2.kadın olarak yorum yapma kadıncagızın konusuna.. sende aldattıgın halde kocanı bırakmaya cesaret edemedin, üstelikte aldattıldıgını bile bilmiyor zavallı kocacıgın, inan tattttttlımmmm gerçekten aşık olanlar çatır çatır eşlerini boşuyor basıyor nikahı metrese, çok örnegini gördük, demekki sizde aşk adına kandırılan, tercih edilmeyen, evli olup kocasını aldatan 2,kadın metres olarak maziye gömüldünüz, ühüühü..

Sanane be ister boşar, ister boşamaz koca onun değilmi? Derdi senin gibi metrese mi düştü..
Hahah zorla salon kadını çizgimden cikaricaksiniz ben metres değilim sadece bu kadın cidden saçmalıyor işi gücü var ve çektiği çileye bak.bence sacma oyuzden kusura bakmayın

Hahah zorla salon kadını çizgimden cikaricaksiniz ben metres değilim sadece bu kadın cidden saçmalıyor işi gücü var ve çektiği çileye bak.bence sacma oyuzden kusura bakmayın
Salon çizgisimi kim senmi, Hahahaha!! Sende kocanı boşa yaptıgın pisliği örtbas etme, kocanda ortada kalmaz işi gücü vardır heralde, yazık yediği boynuz.larla kalmasın madem..

Salon kadını , sen mi ?
indir.webp

Al , bu senin için ..
Daha yeni önünden gülben ergen geçti
Koş koş yetişirsin
O potansiyel var sende görüyorum

Kızlar çok tatlısınız ama hayat böyle değil işte.bakin ben yuva yikmadim sadece adam bana aşık oldu ve benimde gönlüm kaydı ama kestirdim ettim yol yakınken. Metres dediğiniz böyle bir şey değil yeter saçmaladiginiz

Kızlar çok tatlısınız ama hayat böyle değil işte.bakin ben yuva yikmadim sadece adam bana aşık oldu ve benimde gönlüm kaydı ama kestirdim ettim yol yakınken. Metres dediğiniz böyle bir şey değil yeter saçmaladiginiz
Adam sana,aşık olsaydı boşardı karısını nikahı basardı, adam seni yataga atmak istedi sadece, aradaki farkı hala anlamıyorsun değil mi?

Canım bende evliyim nereye bana nikâhı basıyor. Ben ayrılırım demedimki adama bu konuya hiç değinmedim sadece size dedim ayrılsa evlenirdim diye.yataga atmaya yeltenmedi zaten bende izin vermem

Kaldiki yatağa atamayacağını bile bile hala kedi gibi pesimde adım adım. Inan bende sıkıldım artık bu saçma durumdan.dus yakamdan dedim nokta da olsa hayatımda kalmani istiyorum diyor bu ne şimdi.siz beni günah keçisi yaptınız ama inan artık ben fellik fellik kaçıyorum adamdan

Back
X