- 1 Ekim 2017
- 176
- 59
- 13
- 38
Canım kalbi ruhu sende olmadiktan sonra o insan senin olmaz.onu demek istedimHaklısın onun değil, metresin..sende kafa uçmuş..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım kalbi ruhu sende olmadiktan sonra o insan senin olmaz.onu demek istedimHaklısın onun değil, metresin..sende kafa uçmuş..
Haklısınız ama o hata yaptı diye bende hata yapacak değilim o işlediği hatadan dolayı zaten Allah a hesap verecekbi insan aldatıldı ise boşanır. bunun başka açıklaması yok. hele sizin gibi iyi bi mesleği varsa. yahu siz başka adamla birlikte olmuş olsanız eşiniz ailem boşanmaya karşı diye boşanmaz mıydı sizden? bu nasıl mantık. bi de adam aldattı, affetiniz. yarın gider yine aldatır, niye aldatmasın?
Aklın başına geldiyse ne mutlu sana iyi bir eş ve Allah in emanet ı iki evlada layık olsan daha güzel olmaz miKaldiki yatağa atamayacağını bile bile hala kedi gibi pesimde adım adım. Inan bende sıkıldım artık bu saçma durumdan.dus yakamdan dedim nokta da olsa hayatımda kalmani istiyorum diyor bu ne şimdi.siz beni günah keçisi yaptınız ama inan artık ben fellik fellik kaçıyorum adamdan
Yorumuna bayıldım süpersinYa gerçekten şakasın sen, tercih edilmeyen 2.kadın olarak yorum yapma kadıncagızın konusuna.. sende aldattıgın halde kocanı bırakmaya cesaret edemedin, üstelikte aldattıldıgını bile bilmiyor zavallı kocacıgın, inan tattttttlımmmm gerçekten aşık olanlar çatır çatır eşlerini boşuyor basıyor nikahı metrese, çok örnegini gördük, demekki sizde aşk adına kandırılan, tercih edilmeyen, evli olup kocasını aldatan 2,kadın metres olarak maziye gömüldünüz, ühüühü..
Boşaninca şeytanın kankisi olan metreslerin hoşuna gidiyor yuva yıkan evlatları babasız kalan sönen ocaklarda zevk alan mahlukatlarSanane be ister boşar, ister boşamaz koca onun değilmi? Derdi senin gibi metrese mi düştü..
Tabi haklısın senin yaptığın normalmiş gibi bize saçmalıyorsunum de tebriklerKızlar çok tatlısınız ama hayat böyle değil işte.bakin ben yuva yikmadim sadece adam bana aşık oldu ve benimde gönlüm kaydı ama kestirdim ettim yol yakınken. Metres dediğiniz böyle bir şey değil yeter saçmaladiginiz
Sen önce kendine bak belli ki sanaa da rahat battı isim mesleğim var ama bebeğim küçük bakacak kimse yok çalışmıyor um şuan param yokHahah zorla salon kadını çizgimden cikaricaksiniz ben metres değilim sadece bu kadın cidden saçmalıyor işi gücü var ve çektiği çileye bak.bence sacma oyuzden kusura bakmayın
Resmi nikah elimde olduğu sürece ne yaparsa yapsın evine gelecek benim olmasa da 2 . Kadının hiç değil kanunen yaniiiKoca onun mu sencebir düşün bakalim
Tabi ki bosanmicakson ikincide deTelefon görüşmeleri mesajlar sosyal medya ve resimler ne yazık ki işin yatak boyutu da var eşim e öğrendiğimi söyleyince pişman olduğunu öyle bir kadın için yuvamız in yıkılmasını istemediğini hata ettiğini söyledi ve tövbe edip namaz kıldı ben hala takip ediyorum eskisi gibi görüşme yok yani bir defaya mahsus bir olay ama tekrarlar mi diye yine takibe aldım bu nedenle bebeğimin Babası büyümesini aile ortamından uzak kalıp daha kötü olmasından dolayı susmayı tercih ettim ama istersem şimdi mahkeme ye gider o kadına da kocama da hakkettiği ni yapmayı bilirim sonuçta üniversite mezunu ekonomik gücü olan bir insanım ama eşim pişmanlık duyunca beklemeye aldım kendimi aynı hatayı tekrar yakalarsam boşanırim dedim zaten
Evli çocuklu adam 2. Kadını yatağa atmak için ister herşey ı elde etmiş zaten zevk arıyor anlamadın mı ne aşkı ne sevgisi yaaaAdam sana,aşık olsaydı boşardı karısını nikahı basardı, adam seni yataga atmak istedi sadece, aradaki farkı hala anlamıyorsun değil mi?
Nedenini! !!Tabi ki bosanmicakson ikincide de
Salon kadını metres in kibar versiyonu muSalon kadını , sen mi ?
Eki Görüntüle 2052486
Al , bu senin için ..
Daha yeni önünden gülben ergen geçti
Koş koş yetişirsin
O potansiyel var sende görüyorum
Yok öyle resmi nikahi bende nasilsa ne olursa olsun bana döner. . Adam bi trkedip gitse 2. Kadına ne yapacaksın. Nasılsa döner nikahi bende diye bekleyecek misin... nikah sadece kagit uzerinde bir imza... adamin sana gönülden sadakati olmadiktan sonra değil nikah bi tarafina kilit vursan gene durmazResmi nikah elimde olduğu sürece ne yaparsa yapsın evine gelecek benim olmasa da 2 . Kadının hiç değil kanunen yaniii
+1000niye boşanamıyorsun. zaten 2 alternatifin var ya boşanacaksın yada yutup oturacaksın. 3. bir yol yok ki.
kadın evli ve çocuklu olduğunu biliyor keza kendi de evli ve çocuklu Allah belasını versin! !!
Allah o kadının belasını versin bile bile geldi ve beni de tanıyor ben onun yuvası kurtulsun diye uğraşırken meğer o kocamı ayartMayı planlamış sizce ne yapmalıyım
Vah vah bana aciyana bakın ne güzel mesleğim var biraz daha yükselirse 12 bin TL maaş im da olacak ama senin gibi ler oldugü sürece şeytana iş kalmayacak galiba şeytanın en sevdiği şey yuva yıkmak biliyor sundur sanırım ayrıca yaşadığım hayatta vereceğim karar senin gibi 2.kadını hiç ilgilendirmez bütün sinirimi senden alırım o yüzden bence sen daha fazla konuşma konuştukça kendini rezil ediyor sun bilmem anlatabildim miiiHahah zorla salon kadını çizgimden cikaricaksiniz ben metres değilim sadece bu kadın cidden saçmalıyor işi gücü var ve çektiği çileye bak.bence sacma oyuzden kusura bakmayın
Bu konuda haklısın canım benim tabi ki öyle gönlü bende olmayanın 1000 tane imzası olsa ne olur defterdeYok öyle resmi nikahi bende nasilsa ne olursa olsun bana döner. . Adam bi trkedip gitse 2. Kadına ne yapacaksın. Nasılsa döner nikahi bende diye bekleyecek misin... nikah sadece kagit uzerinde bir imza... adamin sana gönülden sadakati olmadiktan sonra değil nikah bi tarafina kilit vursan gene durmaz
Canım bu forumu kocamı aklamak için açmadın kadın da kocam da suçlular tek suçlu olan varsa boşanma digim için benim sanırım olay yeni oldu 2 hafta falan çok yeni daha ben sağlıklı kararı verebilmek için sizlerin yorumuna ihtiyaç duydumAldatılmanın üstünden ne kadar geçti bilmem ama konuyu açalı 4 gün geçti. Kocanı tamamen aklayabildin mi kafanda? Tek suçlu kadın mı artık? Zavallı kocan! o şeytan kadının etkisinden çıkabilecek mi? Bitti mi?
Boşanmak ne zamandan beri şans olarak görülüyor? 'Çalışıyorum işim iyi ama boşanma şansım yok' derken nasıl bir şans olmalı acaba?
Haklısınız ama o hata yaptı diye bende hata yapacak değilim o işlediği hatadan dolayı zaten Allah a hesap verecek