Aldatıldım ne yapmalıyım

Ben de swnin gibi benzer sorunlar yaşadım pskolojik olarak berbat durumdayım ve bu ister istemez kızıma yansıyor olanların telafisi olmuyo unutamıyorum unutulmuyo bnde 4 senelik evliyim 3 yaşında bir çocuğum var boşanmak istiyorum ama bosanamiyorum ailem bosanmama karşı isim yok lise mezunuyum elinde bir fırsat var ama ikinci bir şans ver çocuğun için baktın düzenlmiyor yoluna bak Allah yardımcın olsun rabbim o meleğin hatrına eşini yola getirsin

Sanane be ister boşar, ister boşamaz koca onun değilmi? Derdi senin gibi metrese mi düştü..
Uslubunuz ne kadar çirkin. Daha önceki konuları didikleyip yaptığı her yorumda o insana saldırmak nedir.

Canım emniyeti aradım direk baskın yapabiliyor lar çünkü ikisi de evli .
Süreyi de internet bir hukuk sitesinden baktım aldatilan kadin bir yıl içinde dava açabilir yoksa dava hakkını kaybeder diyor doğrusunu bilen varsa ve söylerse sevinirim tabi

Aldatma nedeniyle bosanma davasında süreniz öğrenmeden itibaren 6 aydır. Hangi siteden baktıysanız yanlış bilgi almışsınız.

Emniyet size neye dayanarak böyle bir taahhütte bulunmuş anlayamadım. Iki tarafın evli olması eylemi suç haline getirmiyor.

ortada bir çocuk var diye bunu sineye mi çekeceksiniz? ben de babasız büyüdüm yeri geldi onu özlediğim için ağladığım da oldu ama çocuktum geçti. annem hep yanımdaydı aradaki açığı sağ olsun güzel kapattı. babamla aramız iyi ama iyi ki boşanmışlar, diyorum. ekonomik özgürlüğünüz var, cesaretinizi toplasanız her şeyi yaparsınız o kadına tazminat davası da açarsınız yeter ki güçlü olun.

Vah vah bana aciyana bakın ne güzel mesleğim var biraz daha yükselirse 12 bin TL maaş im da olacak ama senin gibi ler oldugü sürece şeytana iş kalmayacak galiba şeytanın en sevdiği şey yuva yıkmak biliyor sundur sanırım ayrıca yaşadığım hayatta vereceğim karar senin gibi 2.kadını hiç ilgilendirmez bütün sinirimi senden alırım o yüzden bence sen daha fazla konuşma konuştukça kendini rezil ediyor sun bilmem anlatabildim miii

vay anasını 12 bin lira maaşım olacak, ben güya boşanmak için (!) kocamın o tu kaka kadınla tekrar beraber olmasını kovalayacağım an be an..
ayrıca bir şey dikkatimi çekti, 20.sayfalarda filan bu hanımla gayet düzgünce konuşup alıntı yaparken, başkalarının ona eleştirileri üzerine birden siz de sert yazmaya başlamışsınız.
Kısacası siz "kolay yönlendirilen" biri gibi görünüyorsunuz.. Bu şu demek, kocanız izleyeceği bir yolla sizi yine kendine bağlayacak ve bu evlilik devam edecek.
Ayrıca "12 bin lira maaşım olacak" kısmından sonra zaten bu konu kendi kendini imha etmiş oldu..

Ben de swnin gibi benzer sorunlar yaşadım pskolojik olarak berbat durumdayım ve bu ister istemez kızıma yansıyor olanların telafisi olmuyo unutamıyorum unutulmuyo bnde 4 senelik evliyim 3 yaşında bir çocuğum var boşanmak istiyorum ama bosanamiyorum ailem bosanmama karşı isim yok lise mezunuyum elinde bir fırsat var ama ikinci bir şans ver çocuğun için baktın düzenlmiyor yoluna bak Allah yardımcın olsun rabbim o meleğin hatrına eşini yola getirsin
Sağol canım benim Allah senin ve benim ve bizim durumuz da olanlara yardım etsin emin ol çocuğum için birinci de durdum 2.görüşme planları vardı ama artık görüşmüyorlar o yüzden bende askıya aldım bu işi benm bebeğim küçük mesleğim var üniversite mezunuyum ama şuan çalışmıyor um ve yüklü miktarda borç var adıma bu nedenle bende vazgeçtim ayrılırsak çocuğuma bakamam bu şekilde tazminat alırım da parası yok ki tazminat versin o kadar malvarlığı yok olmayan parayı da veremeyeceğine göre evladım için şimdilik susuyorum maalesef

Uslubunuz ne kadar çirkin. Daha önceki konuları didikleyip yaptığı her yorumda o insana saldırmak nedir.
Canım kendisi okuyun dedi forumumu kadın olarak bize okumayı tavsiye etti artık benim forumun tamamını okuduysan anlarsin

Aldatma nedeniyle bosanma davasında süreniz öğrenmeden itibaren 6 aydır. Hangi siteden baktıysanız yanlış bilgi almışsınız.

Emniyet size neye dayanarak böyle bir taahhütte bulunmuş anlayamadım. Iki tarafın evli olması eylemi suç haline getirmiyor.
doğrudur bir yerde 6 ay olarak da okumuştum haklısınız emniyet boşanmak istiyorsan ararsın tutanak tutulur dedi ama 2.görüşme yok vazgecti kocam o yüzden askıya alıyorum bakalım izlemeye devam edecem

vay anasını 12 bin lira maaşım olacak, ben güya boşanmak için (!) kocamın o tu kaka kadınla tekrar beraber olmasını kovalayacağım an be an..
ayrıca bir şey dikkatimi çekti, 20.sayfalarda filan bu hanımla gayet düzgünce konuşup alıntı yaparken, başkalarının ona eleştirileri üzerine birden siz de sert yazmaya başlamışsınız.
Kısacası siz "kolay yönlendirilen" biri gibi görünüyorsunuz.. Bu şu demek, kocanız izleyeceği bir yolla sizi yine kendine bağlayacak ve bu evlilik devam edecek.
Ayrıca "12 bin lira maaşım olacak" kısmından sonra zaten bu konu kendi kendini imha etmiş oldu..
Canım biraz yükselirsem o maaş 12 bin olaçak ama şua n bebeğim küçük olduğu için işi bıraktım çalışmıyorum önümde sınavlar var daha yani şu an o parayı almıyorum.ayrıca o kadın in forumunu okuyup ne yapmaya çalıştığını başta anlamadım o nedenle senin tesbit yanlış şekerim her neyse bu karar benim hayat da benim görüşlerinizi almak için yazdım bu demek değildir ki burda yazılan herşeyi kabul edilmiştir yok oyle bi dava

ortada bir çocuk var diye bunu sineye mi çekeceksiniz? ben de babasız büyüdüm yeri geldi onu özlediğim için ağladığım da oldu ama çocuktum geçti. annem hep yanımdaydı aradaki açığı sağ olsun güzel kapattı. babamla aramız iyi ama iyi ki boşanmışlar, diyorum. ekonomik özgürlüğünüz var, cesaretinizi toplasanız her şeyi yaparsınız o kadına tazminat davası da açarsınız yeter ki güçlü olun.
Canım mutlaka haklısın fakat içinde olduğum durum şu an buna engel ne yazık ki ben önce çocuğumu düşünürüm yoksa bütün pisliklerin canı cehenneme benim adıma bankaya yüklü miktarda borç var ayrıldığım takdirde ben ödemek zorunda kalacam ve o parayı sevgili kocam için çektim zamanında şimdi o odesin bu durumda böyle bir şey olursa çocuğum ü yalnız bırakmış olacam ki daha çok küçük gönlüm elvermez

Tabi ki canım benim farkındayım ama yapacak bir şey yok elimden geleni yaptim .dövdü şikayet ettim evi terk ettim aileler yine biraraya getirdi :KK43:(((
Ne cezası alacak peki hapis mi kaç yıl
Kadınla hala görüşüyor mu
Kendine dikkat et seni öldürür bu adam hiç güvende değilsin kuzucum ya :KK43:
Koruma talep etsen

Ne cezası alacak peki hapis mi kaç yıl
Kadınla hala görüşüyor mu
Kendine dikkat et seni öldürür bu adam hiç güvende değilsin kuzucum ya :KK43:
Koruma talep etsen
Hapis cezası daha önce de şikayet etmiştim bu ikinci hapis cezası bir ihtimal para çevrilir 6 dan fazla olacak ama ne kadar onu bilmiyorum şimdilik 3 ay sonra falan belli olur .
Kadınla görüşmüyor ama ona güven olmaz canim ya.
Öldürür mü Allah bilir Rabbim korudu bugüne kadar :(((

Hapis cezası daha önce de şikayet etmiştim bu ikinci hapis cezası bir ihtimal para çevrilir 6 dan fazla olacak ama ne kadar onu bilmiyorum şimdilik 3 ay sonra falan belli olur .
Kadınla görüşmüyor ama ona güven olmaz canim ya.
Öldürür mü Allah bilir Rabbim korudu bugüne kadar :KK43:((
Bür konunda kadının atkısı çantası görünüyordu demiştin görüşüyolar galiba
Ailen nasıl seni onunla aynı evde bırakabiliyor ben bile seni düşünüyorum :(
Ailen arkanda değilse çek git izini kaybettir iş bul kendine hayat kur sonrada boşanırsın olmaz mı?
Tekstillerde iş bulursun hemen çok eleman arıyolar
Alt katı çocuk parkı olan bi iş yeri bulsan?

Bür konunda kadının atkısı çantası görünüyordu demiştin görüşüyolar galiba
Ailen nasıl seni onunla aynı evde bırakabiliyor ben bile seni düşünüyorum :KK43:
Ailen arkanda değilse çek git izini kaybettir iş bul kendine hayat kur sonrada boşanırsın olmaz mı?
Tekstillerde iş bulursun hemen çok eleman arıyolar
Alt katı çocuk parkı olan bi iş yeri bulsan?
Canım benim mesleğim var. Aileme rest çekemem son olayda babam üzüntüden kalp krizi geçirdi :(((
O kadın başka o eski görüştüğü değil. Ona da abimin sevgilisi dediler karışık işler Allah büyük elbette bitecek birgun .beni düşündüğün için Allah razı olsun kuzum :(

Back
X