Aldatıldım ne yapmalıyım

Canım benim mesleğim var. Aileme rest çekemem son olayda babam üzüntüden kalp krizi geçirdi :KK43:((
O kadın başka o eski görüştüğü değil. Ona da abimin sevgilisi dediler karışık işler Allah büyük elbette bitecek birgun .beni düşündüğün için Allah razı olsun kuzum :KK43:
Sana şiddet uyguladıkça aldattıkça daha da üzülür ama ailen :(
Korkuyorum :( gitmek istersen yardımcı oluruz kadın kuruluşlarına ulaşırız gözünü seviyim ya

Yok canım benim ya gerek yok cinayet falan çıkar vicdan azabı çekerim karışmam ben Allah tan bulsun

Sana şiddet uyguladıkça aldattıkça daha da üzülür ama ailen :KK43:
Korkuyorum :KK43: gitmek istersen yardımcı oluruz kadın kuruluşlarına ulaşırız gözünü seviyim ya
Teşekkür ederim canım benim çok sağol. Ailem biliyor ama buna rağmen son bir şans ver dediler çocuk için Bakalım inşallah düzelir

Merhaba arkadaşlar 4 buçuk yıllık evliyim 6 aylik bir bebeğim var .eşim beni aldatti boşanma gibi bir şansım yok eşime de güvenmiyorum aldattıgi kadın evli ve çocuklu olduğunu biliyor keza kendi de evli ve çocuklu Allah belasını versin! !! eşiyle boşanma aşamasında sizce ben ne yapmalıyım bu olay çok farklı oldu ne desem nasıl anlatsam işin içinden çıkamadım bu nedenle bana yardımcı olursanız sevinirim lütfen dalga geçerek alaya alarak yorum yazmayın ciddi ve güzel fikirlerinizı bekliyorum çalışan bir kadınım mesleğim var güzelim de ama işte Aldatıldım çocuğumu emziroyorum ve üzüntüden neredeyse sütüm kesilecek duruma geldi Allah o kadının belasını versin bile bile geldi ve beni de tanıyor ben onun yuvası kurtulsun diye uğraşırken meğer o kocamı ayartMayı planlamış sizce ne yapmalıyım
Bosanma sansiniz yoksa kocaniza koala gibi sarilin hic bir yere gidemesin bir daha.

Ve bedduayi birakin bir an once. Kotu bir aliskanlik

Senin kocanin ilk vakasi degil bu hakareti dayagi en son bide aldatti mi..

Net bosamalisin bu adami..

Ailen bile bile hala seni o adamla birakior ben aileni suclu buluorum bu konuda gelinligiyle gitti kefeniyle gelecek kafasindalar galiba..

Konunuzdan hiç birşey anlamadım. Hem babanız kalp krizi geçirecek kadar üzülüyor hem de şiddet gördüğünüz ve aldatıldığınız eve sizi geri gönderiyor. Hiç mantıklı değil. Bence siz boşanmaya cesaret edemiyorsunuz, temel sorun bu.

Sosyal medya diyosunuz.yatak ilişkisi yaşadıklarından nasıl emin oldunuz? Eşiniz mi itiraf etti.
Bence hiç düşünmeden ya boşanın ya da ailesine duyurunun.6aylık melek var evinde adamın terbiyesizliğine bak sen!
Üstelik kocası bizi barıştır demiş sizinki kadını kendine ayartmış..Olacak iş değil.Bir şerefsizlik var ortada.Eşiniz hiç güvenilir değilmiş insan olarak bilr bence.

Boşanmayı ve kendi hayatını misler gibi yaşamayı düşün.Diğer adama da olayı duyurun mutlaka.eşinin ismini vermesen bile aldatıldığını bilsin adam madem boşanıyorlar.Diğer adama çok acıdım ben esasen.Eşinize güvenmiş ama şerefsizlikle karşılaşmış.

Teşekkür ederim canım benim çok sağol. Ailem biliyor ama buna rağmen son bir şans ver dediler çocuk için Bakalım inşallah düzelir
Canım sen bu kocayla tekrar mı barıştİn?
Olamaz ya bu kararı almış olamazsın.Bu adam her fırsatta merhametsiz, olanca gücüyle sana şiddet uygulamadı mi?

Neden tekrar dönüyorsun? Neden kendini sevmiyorsun?
Sana yazık, evladına yazık sürekli gergin bir ortam.
Olmaz güzelim olmaz senin kocan ağır vakka tedavisi bile zordur bu adamın.
Bu ailen senin ölmeni veya sakat kalmanı mi bekliyor ?
Senin gibi kadınları okudukça saçımı başımı yolasım geliyor:mad:

Seven üzülür üzen ise sevilir.adam umrunda değilsin barışsanız bile adam daha çok azar nasılsa karım beni terk etmiyor günümü gün edeyim bazı Kadınlar ıse eşi iyi davrandığı için sıkılıp boşanan kadınlar var hayatta en önemli şey kimseyi umarsamayacaksın o zaman hayat güzel olur

Barıştın mı gerçekten? :( Aşırı aşırı üzüldüm şuan.. Yanında durduğun koca değil zalimin ta kendisi.. Vallahi billahi seni tanısaydım ben çıkarır alırdım tüm hepsinin içinden seni, sıkıyorsa bir şey desinler. Benim küçük teyzem de aldatılmıştı, dayak vardı. Ki teyzemin maddi gücü sıfırdı altı aylık bebeği vardı. Bunlara rağmen tek celsede bitirdi evliliğini, dağlar gibi durdu, işe girip yıllarca çalışıp çocuğuna baktı. Şimdi o kadar huzurlu ve mutlu ki, çok şükür.. Senden de böyle bir şey beklerdim. Senin adına ne kadar üzüldüğümü anlatmama kelimeler dahi yetmez, resmen ızdırap bu adam sana..Aileler elalem laf etmesin diye konuşmuşlar seninle kaç saat, pes.. Vallahi çok sinirlendim ya... Lütfen kendine gel. :(

Çünkü aile yapımız boşanma ya karşı boşanmam hiç hoş karşılanmaz yutup oturayım dedim ama olmuyor bazen intihar edesim geliyor bunu sindiremiyorum

Aile yapınız aldatmaya karşı değil mi peki ?

Kadının kocanızı ayarttığını nereden biliyorsunuz belki de kadını ayartan eşinizdir?

Siz bir şey yapmayın yapan yapmış yapacağını, boşansın kadın bi ondan sonra kocanız aile yapınıza veto eder zaten.

Aile yapınız aldatmaya karşı değil mi peki ?

Kadının kocanızı ayarttığını nereden biliyorsunuz belki de kadını ayartan eşinizdir?

Siz bir şey yapmayın yapan yapmış yapacağını, boşansın kadın bi ondan sonra kocanız aile yapınıza veto eder zaten.
Aldatmanın ötesinde artık bu konu chill.Aldatma hafif kalıyor inan yaşadığı şiddetin yanında.Kızın kafasına koltuklar fırlatılıyor.Boynuna yumruklar atılıyor.Mosmor vaziyette ailesine gidiyor.Buna rağmen aile baskı yapıp evine gönderiyor.Üstelik bu şiddet sürekli devam ediyor.Böyle ailelerin elinden ana babalık hakkını alasım geliyor.Ben burdan üzülüyorum,onların evladına nasıl içi dayanıyor pes.

Back
X