- 21 Nisan 2012
- 7.732
- 8.224
- 198
Aldatmanın ötesinde artık bu konu chill.Aldatma hafif kalıyor inan yaşadığı şiddetin yanında.Kızın kafasına koltuklar fırlatılıyor.Boynuna yumruklar atılıyor.Mosmor vaziyette ailesine gidiyor.Buna rağmen aile baskı yapıp evine gönderiyor.Üstelik bu şiddet sürekli devam ediyor.Böyle ailelerin elinden ana babalık hakkını alasım geliyor.Ben burdan üzülüyorum,onların evladına nasıl içi dayanıyor pes.
Yorumları okumamıştım. Durum böyleyse bile en başta konu sahibi taraf tutmuyor mu ?
Üstelik bu kadar şiddet görmüş bir insanın yaşadığı olumsuzluklarda eşinden önce karşı tarafta kusur bulmaya çalışması bana konu sahibinin bu evlilik için, belki kendine dahi itiraf edemediği sürdürülmesi yönünde isteklerinin olduğunu düşündürüyor.
Durum böyleyse şayet, konu sahibinin ailesinin tavrı, konu sahibi tarafından yanlış yorumlanıyor olabilir.
Aksi halde bu bahsettiklerinizi yaşayan bir evlada aile neden ısrarla sırt çevirsin?
Biraz tutucu bir aile sanırım bahsetmek istediği o, bu aile kızları kocasını bırakmakta kararlıysa eğer kızlarına sırf elalem laf etmesin orda burda düşüp kalkmasın mantığıyla bile sahip çıkar.
Kızlarında kocayı bırakacak gücü göremiyorlarsa kafasını bulandırmamak sebep olmamak adına arkandayız demiyorlarsa o başka..