Aldatıldım ne yapmalıyım

Sosyal medya diyosunuz.yatak ilişkisi yaşadıklarından nasıl emin oldunuz? Eşiniz mi itiraf etti.
Bence hiç düşünmeden ya boşanın ya da ailesine duyurunun.6aylık melek var evinde adamın terbiyesizliğine bak sen!
Üstelik kocası bizi barıştır demiş sizinki kadını kendine ayartmış..Olacak iş değil.Bir şerefsizlik var ortada.Eşiniz hiç güvenilir değilmiş insan olarak bilr bence.

Boşanmayı ve kendi hayatını misler gibi yaşamayı düşün.Diğer adama da olayı duyurun mutlaka.eşinin ismini vermesen bile aldatıldığını bilsin adam madem boşanıyorlar.Diğer adama çok acıdım ben esasen.Eşinize güvenmiş ama şerefsizlikle karşılaşmış.
Telefondan gördüm herşeyi canım resimler falan :( kadın kocasına geri dönmüş o da az değildi yani Allaha havale ediyorum hepsini

Barıştın mı gerçekten? :KK43: Aşırı aşırı üzüldüm şuan.. Yanında durduğun koca değil zalimin ta kendisi.. Vallahi billahi seni tanısaydım ben çıkarır alırdım tüm hepsinin içinden seni, sıkıyorsa bir şey desinler. Benim küçük teyzem de aldatılmıştı, dayak vardı. Ki teyzemin maddi gücü sıfırdı altı aylık bebeği vardı. Bunlara rağmen tek celsede bitirdi evliliğini, dağlar gibi durdu, işe girip yıllarca çalışıp çocuğuna baktı. Şimdi o kadar huzurlu ve mutlu ki, çok şükür.. Senden de böyle bir şey beklerdim. Senin adına ne kadar üzüldüğümü anlatmama kelimeler dahi yetmez, resmen ızdırap bu adam sana..Aileler elalem laf etmesin diye konuşmuşlar seninle kaç saat, pes.. Vallahi çok sinirlendim ya... Lütfen kendine gel. :KK43:
Paranoyak aile paranoyak koca olan da bana oluyor

Sarılsam da eşim huysuz ne yapsam gözüne giremiyorum. Beddua yi bıraktım ama insan bir kere soğuyunca köyü oluyor :KK43:
Siz şaka mısınız ya? Üye orada ironi yapıyor siz tutup kocama sarılıyorum ama gözüne giremiyorum yazmışsınız ciddi ciddi. Yuh diyorum adam dövüyor sövüyor aldatıyor daha siz mi gözüne girmeye çalışıyorsunuz?

Ayrıca burada arabeske bağlıyorsunuz ama siz çalışıyorsunuz zaten niye illa aileye gitmek zorundasınız? Çıkın gidin. Hadi diyelim olmuyor, ailenizin karşısında kaya gibi dik durup ben boşanıyorum valla allah içinize sindirsin diyeceksiniz.

Sinirlerim bozuldu valla, insan nasıl reva görür kendine bunu ya.

Siz şaka mısınız ya? Üye orada ironi yapıyor siz tutup kocama sarılıyorum ama gözüne giremiyorum yazmışsınız ciddi ciddi. Yuh diyorum adam dövüyor sövüyor aldatıyor daha siz mi gözüne girmeye çalışıyorsunuz?

Ayrıca burada arabeske bağlıyorsunuz ama siz çalışıyorsunuz zaten niye illa aileye gitmek zorundasınız? Çıkın gidin. Hadi diyelim olmuyor, ailenizin karşısında kaya gibi dik durup ben boşanıyorum valla allah içinize sindirsin diyeceksiniz.

Sinirlerim bozuldu valla, insan nasıl reva görür kendine bunu ya.
Ya canım o önceden di şimdi ne yapacam suratına bile bakmıyorum ama nafile ne benden boşanıyor ne de düzeliyor. Artık gerçekten stresten vücudum şişiyor yorum yapmak istemiyorum daha fazla :(

Back
X