Aldatıldım. Öfkeliyim, kırgınım

betheone

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2010
746
523
123
Konuya başlamak bile çok zor. On sene tanışma ,beş yıllık bir evlilik, üç aylık tedavi ile dünyaya gelmiş bir bebek... eşimin bir oyun uygulamasında kadınlarla cinsel bölgelerin resimlerini de içeren konuşmalar yaptığını öğrendim. Yıkıldım. Bir yıl önce başlamış ama söylediğine göre sürekli degil ara ara kullanmış programı. Yersen. Tesadüfen yakaladım yolladığı normal anlık fotolar gördüm ama diger türlerin de olduğundan haberdarım. Ben tedavi görürken, evde Allah'ın unuttuğu bir yerde tek basıma evden çıkmadan onun da bebeğine herşeyimi adamisken bana bunu yaptı. Yüzüne bakınca tiksinti duyuyorum. Bir daha nasıl eskisi gibi olur? Bana söylediği hata yaptığı ve bir daha tekrar etmeyeceği. Bunu zaman gösterir ama ben bu hislerle nasıl basederim? Daha uç aylık bebeğim. Çok çıkmazdayım. Ona göre yaptığı şey aldatmak bile değil sadece bir hata. Fiziksel birşeyler olmamış çünkü ama ben kendimi buna inandıramıyorum. Kafam çok karışık arkamı dönüp gitmek istiyorum ama yapamıyorum. Siz olsanız ne yapardınız?

Şimdiden kusura bakma çok ağır konuşacağım...
Ne demek arkamı dönüp gitmek istemiyorum ya..
Senin sapık bi kocan var... bunun farkında mısın?? Seni ve o zorluklarla dünyaya getirdiğin minicik masum bi bebeği haketmiyor...
Bırak kendi pisliğinde boğulsun..
Aciz olan sen değilsin kocan olacak sapık...

Bende birşeyler bitti bunun farkındayım ama kabul etmek istemiyorum sanirim . Ayni şeyi ben yapsam tabii ki kabullenilecek bir şey olarak görmez bunu. İşin acı tarafı bana ilgilenseydin benle boş bırakmasaydın vb birsuru zırvaladı bir de. Kadının üstündeki yük zaten bu kadar fazlayken neden bu kadar herşeyi üstümüze yüklüyor toplum? Nasıl aldatıp bir de üstüne bunu söyleyebiliyorlar?

Hersey gayet açık ona göre aldatmak değil ama bunu siz yapmış olsanız belkide o suan yanınızda olmayacaktı.

Buda pismanlik duymadığının ispatı "benle ilgilenseydin"

Bir daha asla eskisi gibi olamayacaksınız zaten.

İşin çok zor.Ne diyeyim bilemedim?

Bir kere bittiyse bitmiştir.
Malesef bundan sonra geçireceğiniz tüm zaman güvensizlikle, boşanmayı düşünmekle geçecek.
Bir yapan yine yapar. unutmayın.

Siz de söylüyorsunuz, zırvalamış...
Siz ikiniz için evlat sahibi olmak için çabalarken o ilgisi azalan çocuk gibi sağa sola saldırmış...
çocuk sadece sizin miymiş?
Siz acısını, yükünü çekerken o keyfine göre takılmaya devam edecek... sonra da hata diyecek.
Bence evi terkedin. İspata yönelik alabildiğiniz ne varsa alın, sonra da geç dava da kullanın hem de suç olmayacaksa sosyal hesaplarında ifşa edin yediği haltı.

Bir kere bittiyse bitmiştir.
Malesef bundan sonra geçireceğiniz tüm zaman güvensizlikle, boşanmayı düşünmekle geçecek.
Bir yapan yine yapar. unutmayın.
Bunu biliyorum bir kere içine yasak olanın keyfi düştü. Bundan sonrası da sadece bir dahaki icraat ne kadar sure sonra olur beklentisiyle geçecek.

Senin adıına çok üzüldüm canım ne diyceğimi de bilemedim erkekler deki nu heves neden ya ne güzel çocugun bar karın var neyi dışarda arıyorsun daha ya en çok sinirlendiğim şeyler bunlar ya

Maalesef kötü bir travma sizin için...
Ve atlatmanızda zor olucaktır eminim...
Bir süre ayrı kalmanızda fayda var bana göre... betheone

Çok geçmiş olsun, üzüldüm yaşadıklarınıza. Şu an olay hala sıcak, anlamaya çalışıyorsunuz olan biteni. Ama bir daha eskisi gibi olamazsınız eşinizle. Affet, pişmanım diyeceğine bir de kendisini savunmuş. Elinde tutsaydın, ilgilenseydin gibi şeyler söylemiş. Bu da aldatılmak kadar ağır bir darbe. Kararı verecek olan sizsiniz ama unutmayın ki mutsuz olduğunuz, sürekli sorguladığınız, güvensizlik yaşadığınız bir evlilik içinde olmaya mecbur değilsiniz. Allah evladınızı size bağışlasın, sağlıkla büyüsün dilerim.

İspatı yok elimde konuştuğunu gördüğüm gün şoka girdim donup kaldım kalktı aldı elimden hemen telefonu. Face veya whatsapp ta herhangi bir konuşması yok oralarda olsa görürdüm mutlaka zaten. Ve sunu da söyleyeyim eğer esiniz telefonunu sizden saklıyorsa göstermiyorsa mutlaka bir halt yiyordur. Ben salak gibi saygı duymak adına telefonu elimden aldığında özelidir bakmayayım diyordum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…