Aldatıldım. Öfkeliyim, kırgınım

Evet durumunuz cok zor şuan malesef , ilk okuyuncada cok üzüldüm.
GÜVEN öyle bi duygu ki hiç beklemediğin birinden böyle bişi yaşadığın için, hayat arkadaşın sonucta, o şüphe bundan sonra içinde hep olacak malesef , şuan evliyim ben de eşim melek gibi bi insan gercekten ama %1 de olsa şüphe duyuyorum ve içimde bi yerlerde hep bi korku var . Kimseye %100 güvenemem .

Birde kadınları ikinci sınıf insan olarak görürler. En azindan kadınlar güdülerini denetleyebilen varlıklar. Kafam almıyor sanaldan ne zevk alıyorlar? Ve bunu yapan kadında en az erkek kadar iğrenç...
Yanı ben cinsellik konusunda kati kuralları olan bir kadın değilim. Herkesin keyif aldığı şey farklı olabilir ama bir kadının hic tanımadığı bir erkeğe kendini et teşhir eder gibi göstermesi inanılmaz mide bulandırıcı. Bazı kadınlar hakediyor bu muameleleri ama bana karşı evlilik yemini eden o kadınlar degil bunun da farkındayım. Ortada pis birşey var bi ucunda erkek bi ucunda kadın. Sonunda incinen hiç sucu olmayan başka bir kadın.

Yüzde 1 degil ne olur ne olmaz yüzde 50 lerde tut oranı bence :) ben asla gözüm kapalı güvenmedim eşime yapmaz demedim insandır sonuçta. Ama içimde biryerlerde yapmaz ya diyordum. Gördüm yaparmış diyorum şimdi :)

Herkesin keyif aldığı şeylerin de bir sınırı olmalıdır. Teşhircilik sapkınlıktır. Ben eşinizin hasta olduğunu düşünüyorum. Hasta bir adam da sizi düşünmez. Güdüleri neyi emrediyorsa ona göre yaşar.

Böyle bir durumun olması bu durumun normal olduğunu mu gösterir ?
Yoksa kadınların nasıl bir acizlik içinde olduğunu mu gösterir?

Böyle bir durumun olması bu durumun normal olduğunu mu gösterir ?
Yoksa kadınların nasıl bir acizlik içinde olduğunu mu gösterir?
Çok haklısınız. Birçok kadın kendisini hiç sevmiyor bence. Kendisinin iyi bir hayata layık olduğunu düşünmüyor. Eğer kendilerini sevipte inansalar bu kötülüklere eyvallahları olmaz. Biraz kendimizi sevelim. Yalnız ölücez. Tüm yaşamımız boyumuzu aşan pişmanlıklarla geçmemeli. Kendi onurumuz herşeyin üstünde olmalı..

''Allah'ın unuttuğu yer'' tabirini duymuşsunuzdur mutlaka bir tabir yani. Gerçek anlamda Allah'ın unuttuğu yer degil kastettiğim kelimelere takılmayın

Öyle bi "tabir" ancak inançsız ve saygısız kimseler tarafından kullanılır haliyle hiç hoş değil söylemeden geçemedim. Sakın yanlış anlamayın ruh halinizi tahmin edebiliyorum tekrar en kısa sürede toparlanmanız temennisiyle Hakkınızda hayırlısı inşallah diyorum.

Normal değil tabi hatta kötü çok kötü.
Fakat daha kötü de olabilir di

daha kötü ne 4. 5. eş mi
ben sizin gibi düşünenleri anlamıyorum anlamayacağım
bari bu düşünceleri topluma daha fazla yansıtmayın kendi aileniz içinde yaşayın
normalmiş gibi gelip iyi bir örnek olarak anlatmayın kamuya açık bir platformda

Belki herşeyi affedebilecekken "boş bırakmasaydın,ilgilenseydin" savunması beni ölümüne soğutur..Demek ki hastalık,sakatlık falan gelse herşey mübah öyle mi?

Ben bunu güzel bişeymiş gibi yansıtmadım, değilde.
Fakat daha kötüsü de olabilirdi.
Evet 4. 5. Eş gibi.
Bence sırf sanal yapılmış bir hata için boşanmak mantıklı değil, pişman olunca geç olabilir ve zaten o kişi de hatasını anlamış

Valla çok zor bir durum. Allah yardımcın olsun eğer boşanamam gitcek yerim yok kendime güvenim yok diyorsan bile aynı evin içinde karı koca ilişkini kesip devam etmelisin bence o yokmuş gibi davranman lazım, değersiz olduğunu hissetir ona o kim ki yaa bu kadar pişkin olabiliyor kendini toparlayıncada bas git, at tekmeyi sapkın herife

doktora gitsin bence sen de git , çünkü bu tarz foto paylaşmak için aklını oynatmış olması gerek.

Ah arkadaşım biz anneler yüzünden çoğu şey.. erkek evlat yetiştirmeyi bilmiyo kadınlar.. kadınların üstüne yükleniyolar..

Annem de aynıydı bi çöp elletmezdi kardeşime.. neymiş ben hizmet etcekmişim tabi ben dik kafalıyım kavga bağrış çığrış kardeşime yaptırırdım kendi işini.. anneme de söylenirdim erkek olunca noluyo eşşek gibi her işin ucundan tutucak derdim.. annem de pes etti sonunda..

Kardeşim şu an nerdeyse 1 yıldır evli ve yemekleri o yapar.. eşi bulaşıkları toplar. Evi kardeşim temizler karısı ütüleri yapar.. gül gibi geçiniyolar :)) annem de şimdi iyi ki alışmış ben çok yıprandım gelinim yıpranmasın der..

Kadını sevmeyi kadına saygı duymayı yardımcı olmayı küçüklükten aşılıycaz ki adam gibi çekirdekten yetişsinler..

Eşim arada çıkışıyo bana kılıbık yapıcan çocuğu diye.. bende öküz olucağına kılubık olsun karısının kıymetini bilsin diyorum.. Allah hayırlılarla karşılaştırsın inşallah..

doğru yeri ve zamanı beklemek derken boşanmak için uygun şartları sağlamaktan mı bahsediyorsunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…