Cok teşekkür ederim affet pişmanım dedi zaten ama ben üstüne gittikçe kabullenemeyip konuyu uzattıkça beyefendinin tahammülü kalmadı ve verecek cevabı da olmayınca bunu söyledi. Erkeklerin hepsi böyle durumlarda ayni seylere sığınıyor maalesef hepsi ayniÇok geçmiş olsun, üzüldüm yaşadıklarınıza. Şu an olay hala sıcak, anlamaya çalışıyorsunuz olan biteni. Ama bir daha eskisi gibi olamazsınız eşinizle. Affet, pişmanım diyeceğine bir de kendisini savunmuş. Elinde tutsaydın, ilgilenseydin gibi şeyler söylemiş. Bu da aldatılmak kadar ağır bir darbe. Kararı verecek olan sizsiniz ama unutmayın ki mutsuz olduğunuz, sürekli sorguladığınız, güvensizlik yaşadığınız bir evlilik içinde olmaya mecbur değilsiniz. Allah evladınızı size bağışlasın, sağlıkla büyüsün dilerim.
Konuya başlamak bile çok zor. On sene tanışma ,beş yıllık bir evlilik, üç aylık tedavi ile dünyaya gelmiş bir bebek... eşimin bir oyun uygulamasında kadınlarla cinsel bölgelerin resimlerini de içeren konuşmalar yaptığını öğrendim. Yıkıldım. Bir yıl önce başlamış ama söylediğine göre sürekli degil ara ara kullanmış programı. Yersen. Tesadüfen yakaladım yolladığı normal anlık fotolar gördüm ama diger türlerin de olduğundan haberdarım. Ben tedavi görürken, evde Allah'ın unuttuğu bir yerde tek basıma evden çıkmadan onun da bebeğine herşeyimi adamisken bana bunu yaptı. Yüzüne bakınca tiksinti duyuyorum. Bir daha nasıl eskisi gibi olur? Bana söylediği hata yaptığı ve bir daha tekrar etmeyeceği. Bunu zaman gösterir ama ben bu hislerle nasıl basederim? Daha uç aylık bebeğim. Çok çıkmazdayım. Ona göre yaptığı şey aldatmak bile değil sadece bir hata. Fiziksel birşeyler olmamış çünkü ama ben kendimi buna inandıramıyorum. Kafam çok karışık arkamı dönüp gitmek istiyorum ama yapamıyorum. Siz olsanız ne yapardınız?
İspatı yok elimde konuştuğunu gördüğüm gün şoka girdim donup kaldım kalktı aldı elimden hemen telefonu. Face veya whatsapp ta herhangi bir konuşması yok oralarda olsa görürdüm mutlaka zaten. Ve sunu da söyleyeyim eğer esiniz telefonunu sizden saklıyorsa göstermiyorsa mutlaka bir halt yiyordur. Ben salak gibi saygı duymak adına telefonu elimden aldığında özelidir bakmayayım diyordum :)
Atanamayan bir öğretmenim. Su an onun görevi icin bulunduğum yerde çalışma imkanım yok. Olsa bile küçük bebeğim var yakınımda kimsem yok onu emanet edip çalışabileceğim. Burada gorevimiz bitince çalışmak ilk sıramda zaten ama su an icin elim kolum bağlı bu konuda.Çalışma imkaniniz yok mu? Aileniz yada arkanızda duracak birileri var mı?
Adam aldatmış ve affettiginizi gördüğü için sizi kazanmak adına hiçbir hamle yapmicak ve ahlaksizliklarina devam edecek. Her zamanki gibi olan o minicik bebeğe olacak.
Üzülmeyin dik durun lütfen. Çalışma imkaniniz varsa çalışın. Zaten adamın zihniyeti temiz olsa size ve çocuğuna bunu yapmaz. Allah yardimciniz olsun çok zor çok yıpratıcı bir durum.
Bir kere bittiyse bitmiştir.
Malesef bundan sonra geçireceğiniz tüm zaman güvensizlikle, boşanmayı düşünmekle geçecek.
Bir yapan yine yapar. unutmayın.
Bu şeyler pek çok evde oluyor desem biraz teselli olur mu bilmem. Emin olun bu yollara başvurmayan erkek çok az. Akılları yettiğince interneti bu amaçlarla kullanıyorlar. Sen yaptığını görmeyene kadar sorun yoktu değilmi? Yakalanıncaya kadar hepsi efendidir zaten. Bak kadınlarda yapıyor. İnternet icat olundu, mertlik bozuldu kardeş.Konuya başlamak bile çok zor. On sene tanışma ,beş yıllık bir evlilik, üç aylık tedavi ile dünyaya gelmiş bir bebek... eşimin bir oyun uygulamasında kadınlarla cinsel bölgelerin resimlerini de içeren konuşmalar yaptığını öğrendim. Yıkıldım. Bir yıl önce başlamış ama söylediğine göre sürekli degil ara ara kullanmış programı. Yersen. Tesadüfen yakaladım yolladığı normal anlık fotolar gördüm ama diger türlerin de olduğundan haberdarım. Ben tedavi görürken, evde Allah'ın unuttuğu bir yerde tek basıma evden çıkmadan onun da bebeğine herşeyimi adamisken bana bunu yaptı. Yüzüne bakınca tiksinti duyuyorum. Bir daha nasıl eskisi gibi olur? Bana söylediği hata yaptığı ve bir daha tekrar etmeyeceği. Bunu zaman gösterir ama ben bu hislerle nasıl basederim? Daha uç aylık bebeğim. Çok çıkmazdayım. Ona göre yaptığı şey aldatmak bile değil sadece bir hata. Fiziksel birşeyler olmamış çünkü ama ben kendimi buna inandıramıyorum. Kafam çok karışık arkamı dönüp gitmek istiyorum ama yapamıyorum. Siz olsanız ne yapardınız?
Söylerken bana komik geliyor ama bu adamın İngilizcesi bile yokken Brezilyalı bir kadınla onun dilinde konuşuyordu gördüğümde. Google translete bile gelmiş aklına düşünün. O durumda tavlamış kadını.Bu şeyler pek çok evde oluyor desem biraz teselli olur mu bilmem. Emin olun bu yollara başvurmayan erkek çok az. Akılları yettiğince interneti bu amaçlarla kullanıyorlar. Sen yaptığını görmeyene kadar sorun yoktu değilmi? Yakalanıncaya kadar hepsi efendidir zaten. Bak kadınlarda yapıyor. İnternet icat olundu, mertlik bozuldu kardeş.
Öncelikle üç aylık bebeğiniz olduğuna göre lohusalığın etkileri de muhtemelen sürüyor demektir. Karar verip, uygulamaya koymak için kendinize zaman tanıyın. Aldatılmak affedilecek basit birşey değil bence de ama, ayrılık olayını da kendiniz içiniz de değerlendirmelisiniz. Bebeğinizle baba evine mi döneceksiniz? Kendiniz ayaklarınızın üstünde durabilecek misiniz? Ayrılık sonrası yaşam şartları sizi ve bebeğinizi nasıl etkileyecek? Bu durum içinde olmayanlar için aa, bi dk bile durma demek çok kolay ama, sonrası? Gaza gelmeyin, öncelikle kendinize zaman verin, düşünün, ölçün, biçin, tartın... Kararınız ayrılık olursa da fevrilikle alınmış bir karar olmasın. Eğer ayrılık olmazsa da eşinize tekrar güvenmenizi sağlayacak zamanı verin derim...Konuya başlamak bile çok zor. On sene tanışma ,beş yıllık bir evlilik, üç aylık tedavi ile dünyaya gelmiş bir bebek... eşimin bir oyun uygulamasında kadınlarla cinsel bölgelerin resimlerini de içeren konuşmalar yaptığını öğrendim. Yıkıldım. Bir yıl önce başlamış ama söylediğine göre sürekli degil ara ara kullanmış programı. Yersen. Tesadüfen yakaladım yolladığı normal anlık fotolar gördüm ama diger türlerin de olduğundan haberdarım. Ben tedavi görürken, evde Allah'ın unuttuğu bir yerde tek basıma evden çıkmadan onun da bebeğine herşeyimi adamisken bana bunu yaptı. Yüzüne bakınca tiksinti duyuyorum. Bir daha nasıl eskisi gibi olur? Bana söylediği hata yaptığı ve bir daha tekrar etmeyeceği. Bunu zaman gösterir ama ben bu hislerle nasıl basederim? Daha uç aylık bebeğim. Çok çıkmazdayım. Ona göre yaptığı şey aldatmak bile değil sadece bir hata. Fiziksel birşeyler olmamış çünkü ama ben kendimi buna inandıramıyorum. Kafam çok karışık arkamı dönüp gitmek istiyorum ama yapamıyorum. Siz olsanız ne yapardınız?
Hangi konuda yazdım bunu hatırlamıyorum ama öfke kontrolüyle alakalı bir sorun yok aramızda dayak vb. Böyle bir durum olsa zaten kırıp dizimi dayak yiyecek yapıda bir insan değilim. Mesele sadece sadakatsizlikAldatilmaya karşı cezasını ölümle veren bir adam başka konularda da kendi kendine farklı ceza yöntemlerini uygulamayı hakki görür. Dayak gibi. Arkama bakmadan uzaklaşırdım yerinde olsam. Öfke kontrolü evlilikte çok önemli"""" bir başka bayanabunu yazmışsınız 2016 yılında.. siz karar verin ne yapacağınıza?
Annemin evine donme durumum da olamaz çünkü annem kendi evliliğini yaptı babamla beraber degil. Zaten garip ama böyle durumlarda insan kimseyle paylaşmak istemiyor durumu. En yakın arkadaşıma bile söyleyemedim onun yerine ben utaniyorumof zor bı durum bosan demıyorum ama burnundan fitil fitil getır ben olsam boşanamazdım çünkü
söyleyemiyor insan haklısın üzme kendini çünkü değmez şimdi nasıl eşinle durumun gelip konuşmaya çalıştı mı?Annemin evine donme durumum da olamaz çünkü annem kendi evliliğini yaptı babamla beraber degil. Zaten garip ama böyle durumlarda insan kimseyle paylaşmak istemiyor durumu. En yakın arkadaşıma bile söyleyemedim onun yerine ben utaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?