Aldatıldım. Öfkeliyim, kırgınım

Cok teşekkür ederim affet pişmanım dedi zaten ama ben üstüne gittikçe kabullenemeyip konuyu uzattıkça beyefendinin tahammülü kalmadı ve verecek cevabı da olmayınca bunu söyledi. Erkeklerin hepsi böyle durumlarda ayni seylere sığınıyor maalesef hepsi ayni

Piskin bir koca daha. "Sana baktigimda midem bulaniyor" diyin. Yataginizi ayirin ve ilgilenmeyin. Eminim ki bu seferde gider fiziksel bir temasta bulunur. Maalesef en ufak bir boslukta akip giden karakterlerin yerini hicbir sey dolduramiyor.

Aldatmaktan çok biraz sapıklık gibi...

Üzgünüm ama 1 kere olup affederseniz tekrarı gelecek. Aksini ne duydum ne gördüm..

Ya öğrenmeseydiniz? Bu basbayağı aldatma sizi üzmek istemem istiyorsanız tabii affedersiniz ama eşiniz sizi aldatmış.

Çalışma imkaniniz yok mu? Aileniz yada arkanızda duracak birileri var mı?
Adam aldatmış ve affettiginizi gördüğü için sizi kazanmak adına hiçbir hamle yapmicak ve ahlaksizliklarina devam edecek. Her zamanki gibi olan o minicik bebeğe olacak.
Üzülmeyin dik durun lütfen. Çalışma imkaniniz varsa çalışın. Zaten adamın zihniyeti temiz olsa size ve çocuğuna bunu yapmaz. Allah yardimciniz olsun çok zor çok yıpratıcı bir durum.

Madem ispat yok, boşanmayı da düşünüyorsanız,
Bari içinizde kalmasın, erkeklik gururunu yerle bir edin de öyle gidin...
Sen kendininkini bir halt sanıp bir de millete resmini mi gönderdin diyin...
kim ne yapsın bunu, bir haşta yaradığı da yok zaten diyin...
Pfff çirkinleşen adamlardan nefret ediyorum resmen!

Atanamayan bir öğretmenim. Su an onun görevi icin bulunduğum yerde çalışma imkanım yok. Olsa bile küçük bebeğim var yakınımda kimsem yok onu emanet edip çalışabileceğim. Burada gorevimiz bitince çalışmak ilk sıramda zaten ama su an icin elim kolum bağlı bu konuda.

Bu şeyler pek çok evde oluyor desem biraz teselli olur mu bilmem. Emin olun bu yollara başvurmayan erkek çok az. Akılları yettiğince interneti bu amaçlarla kullanıyorlar. Sen yaptığını görmeyene kadar sorun yoktu değilmi? Yakalanıncaya kadar hepsi efendidir zaten. Bak kadınlarda yapıyor. İnternet icat olundu, mertlik bozuldu kardeş.

Söylerken bana komik geliyor ama bu adamın İngilizcesi bile yokken Brezilyalı bir kadınla onun dilinde konuşuyordu gördüğümde. Google translete bile gelmiş aklına düşünün. O durumda tavlamış kadını.

Öncelikle üç aylık bebeğiniz olduğuna göre lohusalığın etkileri de muhtemelen sürüyor demektir. Karar verip, uygulamaya koymak için kendinize zaman tanıyın. Aldatılmak affedilecek basit birşey değil bence de ama, ayrılık olayını da kendiniz içiniz de değerlendirmelisiniz. Bebeğinizle baba evine mi döneceksiniz? Kendiniz ayaklarınızın üstünde durabilecek misiniz? Ayrılık sonrası yaşam şartları sizi ve bebeğinizi nasıl etkileyecek? Bu durum içinde olmayanlar için aa, bi dk bile durma demek çok kolay ama, sonrası? Gaza gelmeyin, öncelikle kendinize zaman verin, düşünün, ölçün, biçin, tartın... Kararınız ayrılık olursa da fevrilikle alınmış bir karar olmasın. Eğer ayrılık olmazsa da eşinize tekrar güvenmenizi sağlayacak zamanı verin derim...

biraz daha ''boş bırakırsanız'' her şeyi yapabilir bence.. yaptıkları yapacaklarının teminatı bi yerde. çocuk varken bilmiyorum ben olsam ne yapardım umarım en doğru kararı verirsiniz

Aldatilmaya karşı cezasını ölümle veren bir adam başka konularda da kendi kendine farklı ceza yöntemlerini uygulamayı hakki görür. Dayak gibi. Arkama bakmadan uzaklaşırdım yerinde olsam. Öfke kontrolü evlilikte çok önemli"""" bir başka bayanabunu yazmışsınız 2016 yılında.. siz karar verin ne yapacağınıza?

Hangi konuda yazdım bunu hatırlamıyorum ama öfke kontrolüyle alakalı bir sorun yok aramızda dayak vb. Böyle bir durum olsa zaten kırıp dizimi dayak yiyecek yapıda bir insan değilim. Mesele sadece sadakatsizlik

of zor bı durum bosan demıyorum ama burnundan fitil fitil getır ben olsam boşanamazdım çünkü

Geçmiş olsun, zor bir durum gerçekten. Hepimiz hayatımızda birçok zorlukla karşılaşıyoruz maalesef, bize düşen bunlarla başedebilme gücümüzü arttırmak. Boşansanız da boşanmasanız da bu durumla yüzleşip sonra da kendinizi nasıl onarabileceğinize odaklanın. Biraz uzaklaşmak, sessizce düşünmek, psikolojik destek almak size iyi gelecektir diye düşünüyorum.

of zor bı durum bosan demıyorum ama burnundan fitil fitil getır ben olsam boşanamazdım çünkü
Annemin evine donme durumum da olamaz çünkü annem kendi evliliğini yaptı babamla beraber degil. Zaten garip ama böyle durumlarda insan kimseyle paylaşmak istemiyor durumu. En yakın arkadaşıma bile söyleyemedim onun yerine ben utaniyorum

söyleyemiyor insan haklısın üzme kendini çünkü değmez şimdi nasıl eşinle durumun gelip konuşmaya çalıştı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…