Aldatıldım. Öfkeliyim, kırgınım

Su mesajinizdan sonra bana ilk gibi gelmedi sadece sizin ilk yakalamaniz gibi geldi.

Belki affedebilirsiniz kimse karışamaz buna ama affettiğinizde o size sıraladığı inçi tanesi (!) sözleri varya " ilgilenmedin senin yüzünden yaptım "
Hah işte bu lafları kabul etti bu gerçektende hatalı olan oydu demekki diyip tepenize binecek.

Affetmeye niyetiniz varsa, eşşek Sudan gelinceye, çıkmaz ayın çarşambasına kadar süründürün lütfen.

söyleyemiyor insan haklısın üzme kendini çünkü değmez şimdi nasıl eşinle durumun gelip konuşmaya çalıştı mı?
O gayet normal davranıyor ama ben olamıyorum maalesef. Ona göre konu çok basit çünkü. Ara ara bu konuda aklıma gelenleri soruyorum veya söylüyorum elimde olmadan o durumda tartışıyoruz.

Benim eşimde aynı şekilde bir ingiliz kadınla muhabbet ediyordu. " eşim yan odada, ama biraz vaktim var," ın ingilizcesini aratmış. Ben kıçımla gülüyorum vallahi.

Yalnız olayın geçmişten bulduğunuz bu alıntıyla alakalı olduğunu sanmıyorum.
Burda kadına kendini koruması , dikkat etmesi gerektiğini anlatmış konu sahibi.

Böyle karaktersiz insanlardan nefret ediyorum. Utanmaz arlanmazlar. O evlilik gitmez arkadaşım. Devam etmek senin kararın tabii ama duygusal paylaşımın olmaz bir evde iki yabancı olursunuz. Allah yardımcın olsun.

Elimdeki çok düzgün olmayan kocamı neden bırakmıyorum?
Kk da okuduğum konular yüzünden..

Yemin ederim burada heriflerin yamuklarını okuya okuya psikolojisi bozuluyor insanın.
Dosdoğrusu yok bari elimdekinin yamuklarını düzeltmeye çalışayım diyorum.

Google çevirisiyle yabancı kadınları tavlamak nasıl bir kutsal çaba yahu..

Valla tebrikler. Bir de kadınlardan korkulur derler

Su mesajinizdan sonra bana ilk gibi gelmedi sadece sizin ilk yakalamaniz gibi geldi.
Zaten bayadir kullanıyormuş o programı konuştuğu bu igrenc muhabbetleri yaptığı kadın tek degil yanı bu konuda bilgim var. İste bu yüzden bi seferlik hata veya merak deyip geçemiyorum

bi de seni suçlamış
ilgilenseymişsin
vay be paşaya bak
o zaman ilgi azalan herkes aldatsın
Sanki kendisi benimle çok ilgileniyormuş gibi. Yoğun çalışıyor diye sustum hep ama adam o yoğunlukta yapacagını yapıyor. Sen benimle ilgilenmedin ben ayni şeyi yapsam oramı buramı yollasam millete ne hissederdin dediğimde susuyor.

allah yardımcınız olsun vallahiçok zor zamanlar... Keşke eşiniz biraz daha duyarlı olsaymış.. Ama maalesef hepsi aynı yakalananlar var birde yakalanmayanlar var ben böyle görüyorum. Sanal seks çok masum görüyorlar kendilerince...
ama hemen boşan diyen arkadaşları anlamakla birlikte birden herşeyin yerle bir olması kolay değil... En doğru kararı siz vereceksiniz. Tabiki yanına kalmamalı bu hatası ama ceza boşanmamıdır onu bilemiyorum be arkadaşım.

Sadece anlık fotoğrafları görmüşsünüz diğer yerlerinde gönderildiğinden nasıl haberdarsınız demek ki daha önce de şahit oldunuz ama sesini çıkarmadınız o da devam etti ve yapmaya da devam edecek çünkü alışkanlık. Biraz ara verir belki ama devam eder. Siz bunu bile bile bu insanlar aynı çatı altında yaşayabilir misiniz yaşayabilirseniz boşanmayacaksanız bizim diyecek bir şeyimiz yok burada bunları yazmanız bir şeyi değiştirmez. Siz onun elinde olduğunuz sustuğunuz sürece bunlar olacak ne yazık ki.

Ailemin evine donmek benim icin yandım anne dediğim nokta olmalı. Çok çok zor durumda kalırsam anca kendi düzenimi kurup is bulana kadar en fazla yanımda olabilir annem. Fiziksel birşey yaşansa bunu yapmak çok daha kolay olabilirdi benim icin. Ama anneme gidip konuyu ona da açıp sonra bir de milletin barisin abartma sende vb şeylerine maruz kalmak istemiyorum. Gidip tekrar geri donme tarzı seyler yaşayıp laçkalaşmak istemiyorum. Yukarısı bıyık asagisi sakal durumu. Burada kalınca da onunla yüzgöz olmak var ve ben öfkeden susamiyorum

Hayır daha önce şahit olmadım yakaladığımda üstüne gittiğimde kendisi itiraf etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…